Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР вдало зіграв з "Прикарпаттям"
17:34
ДЮФЛУ. СДЮСШОР вдало зіграв з "Прикарпаттям"
18-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 7-го туру чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ. СДЮСШОР вдало зіграв з 18-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 7-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали команду ФА “Прикарпаття” (Івано-Франківськ). Першими на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли команди вікових категорій U-16.

Підопічні Миколи Фанти активно розпочали гру. Вже на 5-ій хвилині Вільховий Андрій на пару з Годьою Дмитром створили небезпечний момент, але реакція воротаря гостей врятувала від пропущеного голу. На 9-ій хвилині знову небезпечний момент біля воріт “Прикарпаття”. Після метушні у штрафному майданчику м’яч відскочив до Штоня Дениса, який сильно пробив, але круглий пролетів над дев’яткою воріт.“Прикарпаття” свою гру побудувало від захисту та декілька разів вибігали у швидкі контратаки, однак захист ужгородців без проблем ліквідовував небезпеку.

З самого старту другого тайму СДЮСШОР почав активно підбирати ключики до воріт “Прикарпаття”. Активними на полі були Годя Дмитро, Вільховий Андрій, Безик Едуард, Пімінов Мирослав. Ужгородці повністю домінували на футбольному полі, декілька небезпечних ударів з-за меж штрафного майданчика завдав Безик Едуард, але кіпер гостей Лесів Євген завдяки карколомним стрибкам неодноразово рятував свою команду від пропущених голів.

На жаль, СДЮСШОРівцям не вистачило холоднокровності та рішучості на завершальній стадії атак, також чудова гра воротаря гостей забезпечила нічийний результат матчу 0:0.


У другому матчі на поле вийшли команди вікових категорій U-14. На правах господарів СДЮСШОР активніше розпочав гру і вже на 7-ій хвилині Андрейко Іван  міг забивати гол. Він з-за меж штрафного майданчика пробивав по воротах, але м’яч в лічених сантиметрах оминув стійку. В середині першого тайму ужгородці створили йще один гольовий момент. Вереш Ростислав  віддав пас на Андрейко Івана, останній завдав удару з гострого кута, але влучив у перекладину.

У другому таймі нарешті почались голи. На 38-ій хвилині Шокарєв Матвій сильним ударом відправив м`яч в сітку воріт. Ужгородці не зупинились і вже через декілька хвилин подвоїли перевагу.  Андрейко Іван пройшов по лівому флангу та виконав націлений простріл на Івасія Андрія, останній в один дотик націленим ударом відзначився у воротах суперника. Перевага підопічних Анатолія Деревлянки була очевидною. За 3 хвилини до закінчення матчу СДЮСШОР поставив крапку в цьому матчі. Попадич Володимир проявив чудові індивідуальні дії, обіграв опонента та віддав пас на Русина Юрія, який вдало та результативно замкнув цей простріл.
Отож, переконлива перемога СДЮСШОРа з рахунком 3:0.
 

18-го жовтня команди ужгородського СДЮСШОР U-15 та U-17 зіграли виїзні матчі 7-го туру чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України проти ФА “Прикарпаття” із Івано-Франківська. Приємно констатувати, що обидві наші команди здобули переконливі перемоги з однаковим рахунком 2:0.

Пропонуємо вам, ознайомитись із результатами зіграних матчів :

U-17. ФА “Прикарпаття” – СДЮСШОР 0:2
Голи : Крижан Іван, Пономарь Максим.

U-15. ФА “Прикарпаття” – СДЮСШОР 0:2
Голи : Прокопів Андрій, Бобик Костянтин.
Прес-служба СДЮСШОР

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 355 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: