Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Три на чотирьох
22:08
ДЮФЛУ. Три на чотирьох
19-го жовтня на стадіоні «Спартак» відбувся 7-ий тур чемпіонату ДЮФЛУ, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали львівські «УФК-Карпати».

ДЮФЛУ. Три на чотирьох Першими традиційно на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16.

З самого початку матчу гості прогнозовано почали грати першим номером, натомість ужгородці грали від оборони та намагались швидко вибігати в контратаки і це в СДЮСШОР декілька разів чудово вийшло, але на жаль, ці напівмоменти не були реалізовані. Декілька моментів мали і «УФК-Карпати», але м’яч пролітав вище воріт. В цілому ж захист ужгородців грав максимально уважно та не давав багато вільного простору львів’янам.

У другому таймі гостям вдалось реалізувати свої нагоди. Результативними ударами відзначились Черевка Олександр та Козловський Денис. В середині другої половини гри ужгородці мали не поганий шанс. Після навісу зі штрафного удару Чашин Ян пробивав головою, але м’яч вже з воріт вибив захисник противників.

Гострих моментів в матчі більше не було, тож львів’яни святкували перемогу з рахунком 2:0.


 У другому матчі на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16.

Перший небезпечний момент у матчі створили СДЮСШОРівці. Після прострілу з правого флангу Прокоп`єв Андрій пробивав по воротах, кіпер відбив, але на жаль, Бобик Костянтин не зміг добити м’яч вже в порожні ворота, захисник його випередив і відвів небезпеку від воріт. За декілька хвилин гості, відкрили рахунок в матчі. Після навісу з лівого флангу, наш воротар Бойко Станіслав не зміг зафіксувати м’яч у власних руках і нападник зелено-білих Гаврилиця Іван у порожні ворота відправив м’яч.

На початку другого тайму з боку СДЮСШОР було декілька загострюючих навісів, які на жаль, не призвели до небезпечних ударів. В середині тайму Білошицький Сергій прострілив на Бобика Костянтина, який з 6-ти пробив мимо воріт.

На жаль, ті небезпечні моменти, які були у наших гравців реалізувати не вдалось і СДЮСШОР поступився з мінімальний рахунком 1:0.


Команди СДЮСШОР вікових категорій U-15 та U-17 проводили свої матчі у Тернополі проти місцевого “ДЮСШ”. З двох зіграних матчів матчів перемогу вдалось здобути тільки команді СДЮСШОР U-15. 

Пропонуємо вам, ознайомитись із результатами зіграних матчів:

U-17. “ДЮСШ” Тернопіль –  СДЮСШОР 2:1

U-15. “ДЮСШ”  Тернопіль  –  СДЮСШОР 1:3

Прес-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 508 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: