Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U15. Ужгородський "Зінедін" вириває перемогу (ФОТО)
22:53
ДЮФЛУ U15. Ужгородський "Зінедін" вириває перемогу (ФОТО)
Володіючи величезною перевагою ужгородці лише в додатковий час зуміли забити переможний м’яч.

ДЮФЛУ U15. Ужгородський
У минулому турі Зінедін U15 зазнав першої невдачі у цьому році, тож у цьому матчі прагнув реабілітуватись і повернутись у боротьбу за плей-оф. Вже на 3-ій хвилині Повхан розгорнув атаку лівим краєм і довів її до логічного завершення, та перед цим лайнсмен сигналізував, що м’яч покинув межі поля на лівій частині поля.
 
Закарпатці не знітилися і продовжували тиснути на ворота суперника. Максимець подав з флангу, Симочко пробив головою, воротар на місці. Далі Лютнянський справа віддав у штрафну, Максимець завдав удару з 9 метрів, Довгун забирає. На 15-ій хвилині Повхан заробив стандарт в 20 метрах від воріт, а Лютнянський майстерним ударом відправив м’яч у ближню дев’ятку – 1:0.
 
За такої гри багато хто чекав, що господарі зовсім скоро зуміють розвити свій успіх та сталося навпаки. Одна з рідких атак львів’ян закінчилась взяттям воріт. Ярмола виконав подачу з кутового на ближню стійку, а воротар не втримав м’яч у руках і випустив у власні ворота – 1:1.
 
На 26-ій хвилині Повхан перехопив м’яч і виходив на одного воротаря, але не став з ним зближатися і пробив з 17 метрів, Довгун легко забрав цей удар. На завершенні першого тайму Шаленик подав справа, Симочко продовжив головою далі і Максимець додав головою, але в руки голкіперу.
 
У другому таймі господарі були ще більше націлені на атаку. Канюк прострілив з флангу, Симочко замикав, але воротар зловив. За мить Канюк віддав на хід Симочку, який вийшов сам на сам, але бомбардир відпустив задалеко м’яч. На 47-ій хвилині Повхан подав та Симчоко б’є головою вище. Лютнянський пробив з 27 метрів, але над воротами.
 
На 50-ій хвилині Симочко підстеріг помилку захисників і знову вибігав на самотнього кіпера, але з 14 метрів пробив у нього ж. За хвилину Левко обіграв справа опонента, зблизився з воротами і пробив з гострого кута, воротар парирує. На 62-ій хвилині Лютнянський пробивав вже з лівого краю, метрів з 19, Довгун відбив. В наступній атаці Лютнянський вже поцілив у рамку з штрафного з 26 метрів, голкіпер відвів загрозу. Далі Левко вивів Симочка на чергове побачення з воротарем, та Василь б’є мимо.
 
Вже коли йшла остання хвилина основного часу в ході швидкої атаки Повхан віддає на Лютнянського, той далі на Левка, який програє очну дуель воротарю. Вже перед самим фінальним свистком капітан Зінедіну заробив стандарт і сам його виконав. Лютнянський, на відміну від першого голу, пробив у дальній кут, чого явно не очікував голкіпер та й стінка, яка розсипалась, дезорієнтувала його - 2:1.
 
Команда Бисаги та Дороговича проявила характер і дотиснула помітно слабшого суперника, який однак поки йде у зоні плей-оф.
 
 
Арбітр – Микола Байдюк
Асистенти – Михайло Лялюк, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
м. Ужгород, стадіон Авангард, поле №3, глядачів 100
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 Ужгородський р-н - ФК Опір U15 Львів 2:1
 
Голи: Лютнянський, 16, 70+3, Лісняк, 25 (автогол).
 
Зінедін: Віталій Лісняк, Максим Лютнянський, Олександр Крегул, Михайло Романко, Максим Максимець (Мілан Бутрик, 57), Дмитро Шаленик (Ярослав Левко, 35), Юрій Канюк, Михайло Керечан, Ігор Бочкоі, Василь Симочко, Іван Повхан.
Запасні: Дмитро Ріпич, Руслан Логін, Домінік Мюлганс, Сергій Любка, Даніель Блецка.
Тренер – Іван Бисага, Микола Дорогович.
 
Опір: Тарас Довгун, Віталій Кузьо, Маркіян Леськів, Сергій Варениця, Назарій Ярмола, Мирослав Цебенко, Юрій Пітик, Віталій Мельник, Олег Малащенко, Остап Омелян, Артем Серватяк.
На заміну виходили: Остап Шпаківський, Брій Яремко, Даніїл Матвійчук, Максим Дацко, Тарас Кривошия.
Тренер – Павло Пронь.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 652 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: