Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U16. "Динамо" у фіналі громить "Шахтар"
21:52
ДЮФЛУ U16. "Динамо" у фіналі громить "Шахтар"
У віковій категорії U16 юнацького чемпіонату України, що проходив в Ужгороді, визначилися володарі медалей.

ДЮФЛУ U16. У наполегливому матчі за третє місце бронзу виграв харківський Металіст, який здолав Чорноморець - 2:0, одесити залишилися з дерев'яними нагородами.

А золотий комплект дістався Динамо, після несподіваного розгрому у фіналі одвічного супротивника - донецького Шахтаря - 5:0!
 
Матч за 3-е місце
 
Чорноморець (Одеса) - Металіст (Харків) - 0:2

Чорноморець (4-3-2-1): Коваль - Долгов, Соловей, Максименков, Гейко - Польовий, Іванніков, Тітаевскій - Ратушняк, Проскочілов - Белятінскій.

Металіст (4-3-2-1): Мацапура - Христинюк, Гвоздик, Неміч, Азізов - пшоняники, Івахно, Мільченко - Холод, Могильний - Криськів.
 
Олександр Горобець (тренер Чорноморця):
«Не вийшло, нам не вистачає досвіду участі в подібних матчах, такого напруження, у нас в групі один-два таких суперника, всього чотири гри. Тому психологічно хлопці були вихолощені, їм не вистачило віри в себе, досвіду.
 
Перший тайм провалили, хоча вже на другій хвилині мали вихід один в один. І забий тоді Ратушняк, невідомо як би все закінчилося. У перерві спробував достукатися до гравців, вніс корективи і вийшли набагато більш зібраними. І знову один в один не забили, може, і по-іншому склалася б гра.
 
У нас, в порівнянні з Динамо, Шахтарем і Металістом, обойма гравців невелика, не вистачає посилення, всі діти місцеві. Але це досвід неоціненний, знаєте, як Ніцше говорив, все, що нас не вбиває, робить нас тільки сильнішими. І вказує нам на ті помилки, над якими потрібно працювати.
 
Нам ще рік до U-19 працювати, хороші діти і команда, третій рік поспіль в четвірку найсильніших дітей України потрапляє. І це показник. Найважливіше - підготувати дітей до головної команди, вони у нас є, будемо продовжувати працювати в цьому напрямку і думаю, все у нас вийде».
 
Євген Назаров (тренер Металіста): «Гра гідних суперників, ми в першому таймі володіли перевагою: і територіальною, і моменти створювали. Чорноморець намагався на контратаках діяти, але коли ми повели 2:0, вони перебудувалися, і пішов більш відкритий футбол. Суперник створив кілька моментів біля наших воріт, ми теж відповідали. Звичайно, важко при таких погодних умовах грати, але футболісти витримали, я їм дуже вдячний. Їх зростання - це тільки плюс їм».
 
Фінал
 
У порівнянні з груповим етапом, де команди розписали бойову нічию (2:2), цей матч вийшов в одні ворота. Динамо з самого початку захопила перевагу і вже до десятої хвилини зробило заділ: спочатку відзначився Цітаішвілі з передачі Ісаєнко, а через хвилину Білошевскій завдав ще один болючий удар для донеччан (асист на свій рахунок записав автор першого м'яча). Ближче до кінця першого тайму голкіпера Шахтаря засмутив ще й Сухоручко.
 
Після перерви гірники спробували переламати хід гри, але у них не вийшло. Натомість за останні десять хвилин вони отримали ще два голи. Спочатку Духан скористався помилкою воротаря і метрів з 30-ти закинув м'яч йому за спину. А вже в компенсований час Мащенко поставив переможну крапку - і в фіналі, і в турнірі.

 
Динамо (Київ) - Шахтар (Донецьк) - 5:0

Голи: Георгій Цітаішвілі (7), Богдан Білошевскій (8), Данило Сухоручко (33), Максим Духан (72), Вадим Мащенко (80 + 2).
 
Динамо: Малюк (Пацкан, 78) - Мельник, Чуєв (Сирота, 41), Дмитрук, Малишкін, Приходько, Сорокін (Рожко, 76), Білошевскій (Мащенко, 73), Ісаєнко, Цітаішвілі (Войтюк, 76), Сухоручко (Духан , 57).
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1316 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: