Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U17. СДЮСШОР та "Мункач" розписали мирову (ФОТО)
00:11
ДЮФЛУ. U17. СДЮСШОР та "Мункач" розписали мирову (ФОТО)
​У матчі ДЮФЛУ найстарших глядачів голів так і не побачили.

ДЮФЛУ. U17. СДЮСШОР та З самого початку на полі тривала в’язка боротьба в центрі поля. Гравці з великими труднощами долали захисні редути, а воротарі досить рідко вступали у гру.

Перший значимий момент виник біля воріт господарів. Після подачі з кута поля Когутка пробив головою, але повз ворота. Трохи згодом ужгородці прибавили і були близькими до голу. Довганюк з лівого краю подав у штрафну, та м’яч полетів під перекладину і воротар перевів на кутовий.

Найнебезпечніший епізод виник в середині тайму, коли Мадяр віддав на Бокоча у штрафну і Санду опинившись один перед воротарем пробивав в один дотик, воротар відбиває, Андрусь був першим на добиванні, але захисники заблокували його удар.

Під завершення першої половини гри у штрафній СДЮСШОРа Луцяк у підкаті збиває Франчука, але арбітр не наважився поставити пенальті.

Після перерви вже мукачівці виглядали краще. Зан подав справа, Франчук пробив головою, але вище воріт. В наступному моменті Марко слабо вибив м’яч від воріт і гості одразу вивели Дана віч-на-віч з кіпером та Костянтин виправився і відбив ногами удар нападника.

Темп гри був не високий, і здавалось обидві команди влаштовує нічия. До кінця гри підопічні Куделка мали два напівмомента. Одного разу Ковачик пробив головою не точно, в іншому випадку Мішко пробив з 22 метрів та воротар забрав.

Ужгородці також змарнували ті декілька нагод, як і в них були. Навісну передачу зліва Мадяр послав головою над воротами. Ще одна передача від Ковача на дальній замикав Луцяк, але пробив слабо і Орбан змістився і зловив.

В ході другого тайму під час замін було помітно, що господарям не вистачає футболок і запасні виходили у футболках своїх партнерів, що покинули поле. У тренера гостей це викликало обурення. А вже після матчу мукачівці вирішили написати протест, через виявлення у протоколі гравців з іншими номерами, ніж вони грали упоєдинку.    
 
 
Арбітр – Юрій Малаха
Асистенти – Михайло Лялюк, Олександр Рошко
Делегат матчу - Ромео Буковецький
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 50
 
СДЮСШОР U17 – ФК «Мункач» U17 0:0

СДЮСШОР: Костянтин Марко, Віктор Довганюк, Артур Матій, Іван Жентичко, Віктор Луцяк, Санду Бокоч (Артур Пукіш, 56), Владислав Ковач, Іван Дебич, Андріан Лінтур (Василь Маргітич, 71), Олександр Мадяр, Владислав Андрусь (Назар Слободян, 69 (Микола Іванчо, 76)).
Запасні: Вадим Тарасов, Станіслав Качур.
Тренер – Микола Фанта.

Мункач: Іван Орбан, Марк Когутка, Юрій Василиженко, Роман Папарига, Василь Зан, Деніс Вісторопський (Павло Ковачик, 50), Станіслав Захарченко, Ерік Івашко, Олексій Франчук, Михайло Хміль, Владислав Фурман (Василь Дан, 47).
Запасні: Денис Смолига, Дмитро Пилип, Серафім Мішко.
Тренер – Василь Куделко.   
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
       
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 949 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: