Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U17. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін розписує мирову з ФК "Опір" (ФОТО)
22:01
ДЮФЛУ U17. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін розписує мирову з ФК "Опір" (ФОТО)
Ужгородці під завершення гри змогли уникнути поразки.

ДЮФЛУ U17. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін розписує мирову з ФК
Ужгородська команда досить активно розпочала гру і вже на 2-ій хвилині змусила воротаря суперника продемонструвати свою майстерність – це Сігетій зі штрафного поцілив у ближню дев’ятку. Опір швидко відповів і на 6-ій хвилині зумів забити, однак з офсайду, про шо сигналізував лайнсмен.
 
На 10-ій хвилині Батрин здійснив рейд лівим краєм зі зміщенням у штрафну, на завершенні завдав удар з 7 метрів та захисник суперника зумів заблокувати. За хвилину Григоренко протягнув м’яч до чужої штрафної і віддав у центр на Батрина, удар якого з 14 метрів воротар забрав.
 
Починаючи з 15-ї хвилини територіальна перевага почала переходити до гостей. На 19-ій хвилині Ніклуш пробив з 21 метру, Марушинець впіймав. Далі вже Шот вистрілив з 24 метру, кіпер на місці. Іонін також поцілив у рамку дальнім ударом, але в руки воротарю.
 
На 25-ій хвилині Опір вибіг в контратаку, Мірошниченко намагаючись перервати передачу скинув Ніклушу, який розстрілював ворота з 12 метрів, але мимо. Через чотири хвилини Сметанка пройшов до воріт з лівого краю і пробив з гострого кута, Марушинець відбиває. На 33-ій хвилині Шот прострілив справа, Мірошниченко не зумів перервати цю передачу, і Ніклуш з декількох метрів з труднощами та все ж переправив у ворота. Воротар господарів у цьому епізоді не впевнено та із запізненням зіграв на виході – 0:1.
 
Одразу в атаці у відповідь Батрин виконував стандарт з 22 метрів та Федишин знову рятує свої ворота. Друга половина гри була також за львів’янами, окрім завершальної десятихвилинки. Прудкий нападник Ніклуш постійно тероризував оборону ужгородців. На 59-ій хвилині НІклуш на швидкості звільнився від опіки і пробив з 18 метрів, але трохи вище рамки. На 66-ій хвилині знову Ніклуш на ударній позиції, Марушинець парирує. За дві хвилини лідер атак господарів Батрин прострілив справа, воротар перервав та Григоренко зіграв на добиванні, захист Опору виніс м’яч з лінії воріт.

На 72-ій хвилині після подачі кутового Сметанка пробив з 10 метрів, але не влучив у рамку. За чотири хвилини до завершення основного часу ужгородці виконали кутовий, Федишин грає на виході та Сташко одразу добиває, перекинувши голкіпера, захисник Липовий виносить головою. Лакатош намагався дістатись до м’яча та йому завадив Ніштук, тож арбітр ставить одинадцятиметровий. Воротар вгадав напрям удару Сігетія та пропустив під собою – 1:1.

На фінальний штурм сил у Зінедіна не вистачило. Вже у додатковий час Батрин пробив з 20 метрів, але заслабо і кіпер забрав. Команда Пахомова та Угрина зуміла продовжити свою безпрограшну серію до п’яти матчів.
 
 
Арбітр – Микола Байдюк
Асистенти – Михайло Лялюк, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
м. Ужгород, стадіон Авангард, поле №3, глядачів 100
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 Ужгородський р-н - ФК Опір U17 Львів 1:1
 
Голи: Сігетій, 78 (пен.) – Ніклуш, 33.
 
Зінедін: Іван Марушинець, Юрій Мірошниченко, Себастьян Феєр, Норберт Сігетій, Владислав Романюк, Олександр Пастеляк (Андрій Шитєв, 53), Владислав Іонін (Микола Долгош, 61), Владислав Сташков, Іван Григоренко, Владислав Батрин, Руслан Вайда (Ростислав Лактош, 18).
Запасні: Іван Мастяк, Олександр Комар, Олександр Монастирецький.
Тренер – Денис Пахомов, Валерій Угрин.
 
Опір: Володимир Федишин, Назар Папроцький, Святослав Протечко, Олег Липовий, Микола Кобаль, Андрій Сметанка, Олег Максименко, Олег Казмірчук (Дмитро Мичка, 80+1), Олег Захарків (Андрій Ніштук, 52), Андрій Шот (Іван Запрутко, 57), Олег Нуклуш.
Запасні: Ігор Казмірук, Роман Стасюк.
Тренер – Санайдак А.

Попередження: Пастеляк, 40+1, Мірошниченко, 59, Батрин, 64 - Кобаль, 64, Липовий, 69, Ніштук, 72.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 647 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: