Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U-14. "Мункач" бере три очки з "Нікою" (ФОТО)
09:35
ДЮФЛУ. U-14. "Мункач" бере три очки з "Нікою" (ФОТО)
Наймолодші учасники «вишки» вдома продемонстрували якісний та видовищний футбол, який приніс команді Золтана Сільваші бажаний результат.

ДЮФЛУ. U-14. Уже в першій половині гри мукачівці закрутили карусель поблизу воріт івано-франківців, влаштували своєрідний «барселонівський футбол» з чисельними передачами та  акцентованим завершенням. А на 20-й хвилині гості втрачають м’яч перед центральним колом, він опиняється в ногах Юрія Діда, який самотужки протягнув  його в карний майданчик «Ніки» й пробив в підкаті від воротаря м’яч зрикошетив на Крістіана Горвата, який спрямував кулю в пусті ворота й забиває перший гол в сезоні для команди.

Та на цьому лавина атак «Мункача» не завершилася, вже через хвилину затяжний натиск завершується другим взяттям воріт суперника. Після кількох ударів м’яч відскакує до Василя Нілабовича, той завдає удару, а вийшов голевий пас на Артура Черешнівського, який опинився в потрібний час в потрібному місті й лише підставив ногу й скерував м’яч в ворота «Ніки» – 2:0. Гра практично була зроблена.

В другому таймі наша команда контролювала хід гри й Золтан Сільваші дав можливість пограти практично всім запасним гравцям, які були внесені до стартового протоколу. Незважаючи на ротації, господарі не втратили переваги в грі й не дали можливості супернику  створити якісь загрози біля власних володінь. Лише в одному моменті наш кіпер ледь сам собі не привіз проблеми, коли вийшов за межі штрафного й віддав м’яч супернику та на щастя удар гравця «Ніки» заблокували оборонці й відвернули небезпеку від власної карної зони. Тож 2:0, переконлива перемога.


Стадіон «Авангард» м. Мукачево

ДЮСШ ФК «Мункач» (Мукачево) – «Ніка» (Івано-Франківськ) – 2:0 (2:0)

Голи: Горват 20, Черешнівський 21

«Мункач»: Переганець Зден, Нілабович Василь, Калій Роман, Бойко Артур, Тимкович Василь (Левко Ярослав 50), Томашовські Ярослав, Хайнас Андрій (к) (Феєр Антон 37), Дідо Юрій (Бочкой Ігор 40, Завадяк Віталій 59), Горват Крістіан (Мартинуззі Іван 35), Бако Крістіан, Черешнівський Артур (Хайнас Віталій 37).
Запасний: Юдін Нікіта.
Тренери: Золтан Сільваші, Віталій Трачук.

«Ніка»: Ящик Тарас (Вовчок Владислав 58), Головчак Артем, Чистяков Андрій, Смеречинський Владислав, Глушман Василь (Андрусяк Максим 58), Дячук Максим, Зеленчук Данило (Чорний Святослав 30), Курилів Юрій, Стаднік Максим (Дідик Олександр 54), Корвацький Сергій (Семенюк Руслан 31), Шостак Дмитро.
Запасний: Мисів Віталій
Тренер:  В.Салій.
Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач".
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 924 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: