Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-14. Гарапко приносить СДЮСШОРу путівку у фінальну частину ДЮФЛУ
15:37
ДЮФЛУ U-14. Гарапко приносить СДЮСШОРу путівку у фінальну частину ДЮФЛУ
9-го червня СДЮСШОР U-14 в рамках стикового матчу за право участі у фінальній частині ДЮФЛУ вдома грав матч-відповідь проти "Барси" Суми.

ДЮФЛУ U-14. Гарапко приносить СДЮСШОРу путівку у фінальну частину ДЮФЛУ
Нагадаємо, що перший матч завершився нульовою нічиєю, однак в самій грі саме ужгородці здебільшого володіли ігровою ініціативою. А в чемпіонаті ДЮФЛ України, «Барса» у своїй зоні посіла 4-те місце, натомість СДЮСШОР впевнено виграв перше місце в західній зоні ДЮФЛ Україні. Тому підопічні Тараса Вайданича мали всі передумови для переможного результату в цій грі.
 
СДЮСШОР з самого початку матчу заволодів територіальною перевагою на футбольному полі. І вже на 9-ій хвилині створив чудовий момент. Богдан Макара пройшов по лівому флангу і прострілив на Євгена Кічуна, який бив по воротах з 12-ти метрів, однак захисник гостей заблокував цей удар. Рахунок в цьому матчі судилось відкрити саме ужгородцям. На 13-ій хвилині Юрій Крільо на швидкості пройшов опонентів і прострілив на Петра Гарапко, який холоднокровно в один дотик результативно пробив з 10-ти метрів. За декілька хвилин той таки Гарапко відкинув на Селеша. Крістіан з лету спіймав м’яч, але пробив трохи вище воріт. На 22-ій хвилині активний Гарапко пройшов по правому флангу і сильно бив по воротах суперника з гострого кута, однак воротар гостей Дмитро Закратий зумів відбити цей удар. На останній хвилині першого тайму Євген Кічун прекрасно пробивав зі штрафного удару з 25-ти метрів, але м’яч влучив в хрестовину воріт.
 
У другому таймі підопічні Тараса Вайданича не послаблювали натиск на ворота сумчан і продовжували активно атакувати. На 34-ій хвилині Макара віддав хитрий пас на Крільо, який своїм ударом влучив у перекладину воріт. Також слід відзначити Олександра Черевко, який вийшовши на поле у другому таймі чудово ввійшов у гру і неодноразово створював небезпеку біля воріт «Барси». До прикладу саме Олександр на 45-ій хвилині взяв на себе ініціативу, обіграв декількох опонентів і сильно пробивав по воротах, однак влучив у зовнішню сторону сітки воріт. Відразу СДЮСШОР створив ще один гольовий момент. Іван Крижан віддав прекрасний пас на Кічуна і Євген технічно перекинув воротаря, але вже біля самої лінії воріт захисник гостей Володимир Грек підстрахував свого воротаря і вибив м’яча далеко за межі воріт. На 52-ій хвилині Юрій Крільо сильно пробивав з 17-ти метрів, однак м’яч вже втретє в цьому матчі влучив в перекладину. Під кінець матчу ледь не єдиний небезпечний момент в цій зустрічі створила «Барса». Після навісу з кутового Грек пробивав головою, однак Валентин Лабатій в карколомному стрибку відбив цей удар.
 
За декілька миттєвостей пролунав фінальний свисток арбітра, який зафіксував перемогу СДЮСШОР над «Барсою» з рахунком 1:0. Хоча підопічні Тараса Вайданича в цьому матчі могли забивати значно більше голів, адже створених моментів було дуже багато. Ця перемога вивела команду СДЮСШОР U-14 у фінальну частину Дитячо-юнацької футбольної ліги України.
 
У понеділок, 11 червня, у приміщенні Будинку футболу відбулося жеребкування фінальних турнірів Всеукраїнських змагань із футболу серед дитячо-юнацьких спортивних закладів сезону-2017/2018 вищої та першої ліг. Ужгородська команда потрапила до групи Б, де суперниками будуть «Чорноморець» (Одеса), «Скала» (Моршин) та «Динамо» (Київ). Квартет першої групи склали «Шахтар» (Донець), «Карпати» (Львів), УФК «Дніпро» (Дніпро) та УФК «Карпати» (Львів). Фінальна частина пройде з 14 по 23 червня у с. Щасливе, що на Київщині.
 
 
Арбітр : Блавацький Р.
Асистенти арбітра : Кравченко Ю, Ковальчук Ю.
Спостерігач арбітражу : Куш Я.
 
СДЮСШОР Ужгород - «Барса» Суми 1:0
 
Голи: Гарапко, 13.
 
СДЮСШОР Ужгород : Лабатій В, Зизич М, Макара Б, Грись М, Іванчик Р, Крижан І, Кічун Є, Лявинець Г, Крільо Ю, Гарапко П, Селеш К.
Запасні : Черевко О, Ковчар І, Балаж О, Полячук А, Кормашов В, Зарева Д, Бомко М.
 
«Барса» Суми: Закратій Д, Бачал І, Грек В, Іванов О, Северин А, Петленко А, Іванов А, Бойко М. Парасотченко Р, Кобцов Д, Мартиненко В.
Запасні : Керноз С, Андрієнко Д, Гончаренко А, Абросимов Р.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 963 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: