Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР не помічає "Прикарпаття" (ФОТО)
21:48
ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР не помічає "Прикарпаття" (ФОТО)
12-го квітня на ужгородському стадіоні "Спартак" місцевий СДЮСШОР вдома приймав команду "Прикарпаття" з Івано-Франківська.

ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР не помічає
Після матчів старших складів на поле вийшли гравці вікової категорії U-14. Однозначним фаворитом зустрічі вважались ужгородці, адже в турнірній таблиці вони із показником 35 залікових пунктів посідають 2-ге місце, а франківчани маючи в своєму активі 15 очок займають 7-ме. Також слід згадати, що в першому колі СДЮСШОР на виїзді прикро поступився "Прикарпаттю" з рахунком 1:0, тож підопічні Тараса Вайданича будуть мати величезне бажання реабілітуватись за цю поразку в першому колі.
 
З самого початку ігровою ініціативою заволоділи господарі. Ця стартова активність принесла підопічним Тараса Вайданича забитий м'яч на 8-ій хвилині. Олександр Черевко отримав чудовий пас, вийшов віч-на-віч і холоднокровно відправив м'яча в сітку воріт – 1:0.
 
Натиск ужгородців не зупинявся. Юрій Крільо на 13-ій хвилині технічно обіграв опонента і сильно пробив по воротах з-за меж штрафного майданчику, але м'яч зовсім трохи пролетів вище воріт. За 3 хвилини Крістіан Селеш вийшов на побачення з воротарем, але під дуже гострим кутом, пробив в дальній кут, мимо. На 18-ій хвилині гравець гостей Артем Микулик чудово виконав штрафний удар, однак не менш прекрасно зіграв воротар СДЮСШОРа Валентин Лабатій, який у карколомному стрибку відбив цей удар. На 29-ій хвилині ужгородці організували чудову та змістовну атаку. Руслан Іванчик прострілив у штрафний майданчик, де Селеш прийняв м'яч та наніс удар, але круглий пролетів над дев'яткою воріт суперника.
 
У другому таймі СДЮСШОР продовжував диктувати свої умови на футбольному полі і вже на 33-ій хвилині подвоїв рахунок в матчі. Крістіан Селеш скористався чудовим прострілом свого партнера і з 8-ми метрів вколотив м’яча у ворота «Прикарпаття».
 
Згодом на 46-ій хвилині Селеш втратив стовідсотковий шанс, щоб оформити дубль. Чудовий пас віддав Євген Кічун, який вивів Крістіана один-на-один з воротарем, Крістіан обіграв голкіпера, але на жаль не зумів влучити з гострого кута вже у порожні ворота. На 56-ій хвилині нападник СДЮСШОР Ігор Ковчар чудово випередив та перекинув голкіпера гостей і встановив остаточний рахунок в матчі.
 
3:0 - СДЮСШОР перемагає і не помічає «Прикарпаття».
 
 
Арбітр : Байдюк М.
Асистенти арбітра : Рошко О, Вовчанський І.
Спостерігач арбітражу : Шитєв Й.
 
СДЮСШОР Ужгород - "Прикарпаття" Івано-Франківськ 3:0
 
Голи : Черевко, 8, Селеш, 33, Ковчар, 56.
 
СДЮСШОР: Лабатій В, Зизич М, макара Б, Грись М, Іванчик Р, Крижан І, Кічун Є, Крільо Ю, Гарапко П, Черевко О, Селеш К.
Запасні : Ковчар І, Баник Д, Полячук А, Кормашов В, Риган О, Зарева Д, Спех М.
 
"Прикарпаття" : Андріюк М, Ріско А, Гриців В, Позарук І, Боднарук О, Сімайовський В, Микулик А, Гаврилко А, Допко .
Запасні : Хоров Д, Радучак М, Семенчук Ю, Днарук В.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 613 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: