Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР перемагає ФК "Львів" (ФОТО)
22:30
ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР перемагає ФК "Львів" (ФОТО)
21-го квітня на ужгородському стадіоні "Спартак" відбувались 13-го туру чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР перемагає ФК
У другому матчі на поле вийшли футболісти вікової категорії U-14. СДЮСШОР являвся повноцінним фаворитом цього матчу, адже після перемоги в 12-му турі підопічні Тараса Вайданича піднялись на 2-ге місце в турнірній таблиці, а ФК "Львів" посідав 6- те місце. Також слід згадати, що в матчі першого кола між цими командами, СДЮСШОР на виїзді впевнено переміг львів'ян 2:0.
 
З самого початку першого тайму територіальною перевагою заволоділи господарі і вся гра точилась на половині поля гостей. Перший небезпечний момент СДЮСШОР створив на 12-ій хвилині. Євген Кічун з-за меж штрафного майданчику сильно пробив по воротах, але воротар львів'ян Роман Кітор відбив цей постріл на кутовий. З того ж кутового міг бути відкритий рахунок. Іван Крижан виграв верхову боротьбу, однак не зумів влучити головою в рамку воріт з 7-ми метрів. За декілька хвилин нападник СДЮСШОР Крістіан Селеш, вийшов на побачення з воротарем і пробив в дальній від кіпера кут, але м'яч пролетів мимо воріт. На 29-ій хвилині ужгородці мали найреальніший момент для взяття воріт. Той таки Селеш скористався помилкою захисника і перехопивши м'яч перекинув голкіпера, але вже з самої лінії порожніх воріт, захисник ФК "Львів" Юрій Кухта вибив м'яча і врятував своїх партнерів від неминучого голу.
 
У другому таймі СДЮСШОР продовжував тиснути на свого противника. На 34-ій хвилині Максим Грись пробивав з гострого кута, але м’яч пролетів над перекладеною. На 41-ій хвилині стався дуже важливий епізод цього матчу. Нападник господарів Крістіан Селеш вийшов на побачення з голкіпером, прокинув його, і вже збирався наносити гольовий удар по порожніх воротах львів’ян, але воротар гостей Кітор зробив підніжку нападнику і збив його. Арбітр за позбавлення суперника очевидної можливості забити гол, без роздумів показав червону картку голкіперу гостей та назначив штрафний удар. З цього ж штрафного удару ледь не забив гол Олександр Черевко, але м’яч після його удару на жаль пролетів над дев’яткою воріт.
 
На 47-ій хвилині ФК «Львів» зумів небезпечно відповісти. Олег Бачинський небезпечно пробивав з 25-ти метрів, м’яч влучив в перекладину. На 49-ій хвилині СДЮСШОР відкрив рахунок в матчі. Після метушні в штрафному майданчику львів’ян м’яч відскочив до Селеша, який сильно розстріляв воротаря гостей з 4-ох метрів. 1:0 СДЮСШОР повів в рахунку.
 
Підопічні Тараса Вайданича на цьому не зупинились і продовжували атакувати, щоб подвоїти свою перевагу. За декілька хвилин до завершення матчу ужгородці мали ще один стовідсотковий момент. Іван Крільо спритно обіграв захисника, вийшов один-в-один з воротарем, але забити гол не зумів, Савас Бучай відбив м’яч і перевів його на кутовий.
 
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу команди СДЮСШОР Ужгород з рахунком 1:0, хоча по-правді кажучи, рахунок в цьому матчі міг бути значно більшим на користь підопічних Тараса Вайданича.

 
Арбітр: Чаплій І.
Асистенти арбітра: Сухан М, Лялюк М.
Спостерігач арбітражу: Шитєв Й.
 
СДЮСШОР Ужгород - ФК "Львів" Львів 1:0
 
Голи: Селеш, 49.
 
СДЮСШОР: Лабатій В, Зизич М, Макара Б, Лявинець Г, Грись М, Крижан І, Кічун Є, Балаж О, Крільо Ю, Іванчик Р, Селеш К.
Запасні: Черевко О, Гарапко П, Полячук А, Баник Д, Ковчар І, Риган О, Кормашов В.
 
ФК "Львів": Кітор Р, Кухта Ю, Величко П, Чабан Д, Загородній М, Задорожний М, Михайлів Ю, Петрівський Т, Добвецький Д, Пайтак Д, Либик О.
Запасні: Бучай С, Барбадин М, Гимер М, Стадницький О, Лемішко О.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 708 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: