Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР розгромив "Волинь" (ФОТО)
22:45
ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР розгромив "Волинь" (ФОТО)
11-го листопада на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 11-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР розгромив
До ужгородців в гості приїхала ФК "Волинь" з міста Луцьк. Після захопливого та інтригуючого матчу дорослих складів на поле вийшли гравці вікових категорій U-14. З турнірної точки зору фаворитом зустрічі були СДЮСШОРівці. Адже вони займають 3-те місце, а їхній противник знаходиться на скромному 8-му місці.
 
Початок гри був за СДЮСШОРом. Підопічні Тараса Вайданича дуже активно і настирливо розпочали гру та бажали як найшвидше відрити рахунок у матчі. Волиняни здебільшого оборонялись та намагались діяти на контратаках, яких в них було не багато. СДЮСШОРу вдалось добитись свого і забити такий бажаний гол. Георгій Лявинець отримав м'яча і з 14-ти метрів холоднокровно пробив в дальній від кіпера кут. 1:0 на користь господарів.
 
Згодом на 22-ій хвилині ужгородці подвоїли свою перевагу. Бомбардир Ужгороду Крістіан Селеш вийшов на побачення з воротарем "Волині" та чудово переграв останнього відправивши м'яча в сітку воріт. Надалі перший тайм так і продовжувався за територіальної переваги господарів.
 
Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. Ужгородці так само активно атакували, а волиняни здебільшого оборонялись. На 42-ій хвилині міг бути 3-ій гол СДЮСШОРу. Олександр Черевко вивів Селеша на побачення з воротарем, але кіпер гостей зреагував на удар і перевів його на кутовий. Згодом СДЮСШОР все ж таки домігся свого і забив черговий гол. Після навісу з кутового Євген Кічун вдало зіграв головою і відправив м'яча в сітку воріт.

За декілька хвилин Олександр Черевко проявив чудові індивідуальні дії, обіграв захисника та холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером гостей Семеником. 4:0 на користь СДЮСШОР Ужгород.
 
Під кінець матчу господарям вдалось забити 5-ий гол і завершити цю гру справжнім погромом "Волині". Ігор Ковчар обіграв воротаря і відправив круглого в порожні ворота.
 
Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу команди Тараса Вайданича з рахунком 5:0. Приємно констатувати, що ужгородці знову повернулись на переможну стежку.
 
 
Арбітр: Горошко Б.
Асистенти арбітра: Цмоканич К, Притула В.
Спостерігач арбітражу: Фреїк І.
 
СДЮСШОР Ужгород - "Волинь" Луцьк 5:0
 
Голи: Лявинець, 15, Селеш, 22, Кічун, 45, Черевко, 53, Ковчар, 58.
 
СДЮСШОР Ужгород: Учаров М, Зизич М, Макара Б, Лявинець Г, Гриь М, Кічун Є, Балаж О, Гарапко П, Крижан І, Селеш К, Черевко О.
Запасні: Лабатій В, Іванчич , Ковчар І, Риган О.
 
"Волинь" Луцьк: Семеник Д, Крамек В, Ерошенко В, Гаврилов А, Гаврук Т, Кузняк М, Платонов Д, Серпета Б, Шевчук О, Ковлюк Р, Гарбарук В.
Запасні: Потієнко К, Ричко М, Савков А, Джемесюк І.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 853 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: