Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР не втримав нічию з УФК- "Карпати" (ФОТО)
21:49
ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР не втримав нічию з УФК- "Карпати" (ФОТО)
28-го жовтня на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 9-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР не втримав нічию з УФК-
Гості зі Львову вважались фаворитами цієї гри, адже займали перше місце в турнірній таблиці, натомість ужгородці налаштовувались на принципову гру та віддавати очки гостям аж ніяк не бажали.
 
Перший тайм розпочався з небезпечного удару з 23-ох метрів півзахисника львів'ян Марка Сапуга, але хорошу реакцію в цьому моменті продемонстрував воротар СДЮСШОРа Артем Чамата, який відбив цей м'яч на кутовий. Згодом на 13-ій хвилині після навісу з кутового гравець гостей Максим Хлань пробивав головою, але влучив в штангу. Загалом "Карпати" більше володіли м'ячем, але реальних нагод в першому таймі не створили, адже ужгородці чудово грали в обороні, та не давали багато вільного простору своїм суперникам. Господарі в обороні також не відсиджувались і моментами якісно контратакували. Активними під час контрвипадів СДЮСШОРа були Іван Повхан, який чіплявся за всі м'ячі в нападі та Іван Попович і Іван Бабич, які чудово розвивали атаки своєї команди, граючи в середній та короткий пас.
 
З початком другого тайму гості значно підсилили натиск на ворота ужгородців і саме в ці важкі хвилини всі оборонці СДЮСШОРу грали дуже самовіддано, якісно та надійно в захисті власних воріт. На 15-ій хвилині напевно найкращий гравець у складі гостей Хлань небезпечно пробивав з кута штрафного майданчика по воротах господарів, але круглий пролетів мимо воріт. Ужгородці також відповіли небезпечним моментом. Августій Пересоляк скористався непорозумінням в діях захисників гостей і без перешкод пробивав з 16-ти метрів, але на жаль, трошки не влучив у рамку воріт.
 
На 62-ій хвилині гості створили справжній стовідсотковий момент. Андрій Дурдас вийшов на побачення з Чаматою, пробив мимо воротаря, але вже біля самої лінії воріт захисник Ужгороду Іван Дуник відбив м'яч, тим самим врятувавши своїх партнерів від пропущеного голу. Вже в самому кінці матчу "Карпатам" вдалося забити гол. Максим Хлань відкотив під удар Ростиславу Марківу і останній чудово пробив під перекладину воріт господарів.
 
На жаль матч так і не закінчився з рахунком 1:0 на користь гостей. Підопічним Михайла Стегури не вистачило всього декілька хвилин в цьому матчі, щоб довести його до нічиєї.
 
 
Арбітр: Гронський В.
Асистенти арбітра: Сухан М, Рубей В.
Спостерігач арбітражу: Маєревич Я.
 
СДЮСШОР Ужгород - УФК-"Карпати" Львів 0:1
 
Голи: Марків, 67.
 
СДЮСШОР Ужгород: Чамата А, Хрипта С, Дуник І, Мигалина А, Роля М, Колодка Б, Бурштинський В, Попович І, Бабич І, Максимець І, Повхан І.
Запасні: Ковач В, Гивчак Б, Ходаковський О, Русин О, Пересоляк А, Борисевич В, Малильо М.
 
УФК-"Карпати" Львів: Толстян Б, Махімка Д, Марків Р, Савчук Г, Хомутовський В, Петрун Н, Сапуга М, Хлань М, Чорний М, Дурдас А, Мадакі О.
Запасні: Васютик Д, Кашуба М, Грута М, Кашперук І, Охоцький Н, Назарчук Р.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 776 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: