Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР впевнено перемагає "Прикарпаття" (ФОТО)
23:20
ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР впевнено перемагає "Прикарпаття" (ФОТО)
5 квітня на ужгородському стадіоні "Спартак" СДЮСШОР вдома приймав команду з Івано-Франківська в рамках 15-го туру ДЮФЛУ.

ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР впевнено перемагає
Після матчу старших складів на поле вийшли футболісти вікової категорії U-15. У минулому турі СДЮСШОР поступився команді ФК "Львів". "Прикарпаття" також потерпіло поразку поступившись вдома моршинській "Скалі". Підопічні Михайла Стегури в цьому матчі мали чудову можливість реабілітуватись перед власними вболівальниками за минулий програш, адже "Прикарпаття" посідає в турнірній таблиці 9-те місце, а СДЮСШОР 7-ме. Тому фаворитом вважались господарі.
 
Перший момент в матчі створили гості. Андрій Андрейчук пробивав з 16-ти метрів, але м'яч пролетів мимо воріт. Господарі також відповіли небезпечним моментом. На 11-ій хвилині Іван Попович змістився з лівого флангу в центр і пробивав з-за меж штрафного майданчику, але воротар зреагував на цей удар. На 16-ій хвилині "Прикарпаття" відкрило рахунок в матчі. Активний нападник Андрій Андрейчук на швидкості обіграв декількох захисників СДЮСШОРа і пробив в дальній від воротаря кут, м'яч від штанги влетів в сітку воріт – 0:1.
 
Після пропущеного голу підопічні Михайла Стегури активізувались і почали активніше створювати моменти. В середині першого тайму Іван Бабич віддав чудовий пас на Ролю, однак Максим забарився з ударом і захисник заблокував постріл. А на 31-ій хвилині СДЮСШОР мав справжній гольовий момент, однак не реалізував його. Попович чудово звільнився від опіки суперника і віддав пас на Івана Бабича, але в останнього удар відверто не вийшов і воротар спокійно забрав круглого до своїх рук. На перерву команди пішли з рахунком 0:1 на користь гостей.
 
У другому таймі на полі була вже зовсім інша гра. СДЮСШОР повністю перехопив ігрову ініціативу та територіальну перевагу і почав шукати шляхи до воріт франківчан. Господарям вдалось зрівняти рахунок на 39-ій хвилині. Після чудового пасу Богдана Колодки, Бабич прийняв м`яч і впевнено переграв воротаря – 1:1.
 
Підопічні Михайла Стегури не зупинялись і продовжували атакувати. І вже на 42-ій хвилині з штрафного удару гравець господарів Олександр Балаж неймовірно сильно і точно пробив з 30-ти метрів прямо під перекладину воріт гостей – 2:1.
 
Після цього голу гра трохи заспокоїлась. Команди догравали цей матч, однак вже на останній хвилині нападник СДЮСШОРа Олександр Кіш головою забив гол і встановив остаточний рахунок в матчі.
 
СДЮСШОР завдяки чудовому другому тайму переграє «Прикарпаття» з рахунком 3:1.
 
 
Арбітр : Горошко Б.
Асистенти арбітра : Лялюк М, Котубей П.
Спостерігач арбітражу : Митровський М.
 
СДЮСШОР Ужгород - "Прикарпаття" Івано-Франківськ 3:1
 
Голи : Андрейчук, 17 – Бабич, 39, Балаж, 42, Кіш, 70.
 
СДЮСШОР Ужгород : Чамата А, Балаж О, Дуник І, Ходаковський О, Хрипта С, Попович І, Мигалина А, Колодка Б, Роля М, Бабич І, Січка М.
Запасні : Ковач В, Гивчак Б, Малильо М, Ізай Т, Кіш О, Шобак С, Пересоляк А.
 
"Прикарпаття" Івано-Франківськ : Бобинець А, Гладенький Р, Федунь С, Вишиванюк М, Порохницький О, Данилюк Є, Михальчук П, Багрій Я, Блимрук І, Романів К, Андрейчук А.
Запасні : Романчук Е, Луцький Л, Рушак А, Томаш В, Соломка М.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 645 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: