Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-15. "Скала" перемагає СДЮСШОР (ФОТО)
23:53
ДЮФЛУ U-15. "Скала" перемагає СДЮСШОР (ФОТО)
4-го листопада на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 10-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-15.
Слідом за цікавою грою дорослих складів на поле вийшли молодші. Гості з Моршина займають 3-те місце в турнірній таблиці і являють собою цілком боєздатний колектив. Натомість СДЮСШОР вміє грати з сильними командами, що він і довів минулої гри проти УФК- "Карпат".
 
Гості активно розпочали матч і вже на 6-ій хвилині мали першу нагоду для взяття воріт. Після навісу з лівого флангу, Ілля Суботін з 5-ти метрів не влучив у рамку воріт. Схожий момент стався через декілька хвилин. Навіс з правого флангу замикав лівий півзахисник гостей Арсен Слободян, але знову ж таки не влучив у ворота з близької відстані.
 
На 23-ій хвилині гості все ж таки відкрили рахунок у цьому матчі. Той таки Арсен Слободян зробив навіс у карний майданчик господарів, де Максим Дячук пробив у дальній кут воріт. Під кінець першого тайму гості подвоїли рахунок та, як то кажуть, забили гол в роздягальню. Активний Слободян Арсен з лівого флангу змістився в центр та пробив в дальній кут воріт. 0:2 на користь "Скали".
 
З самого початку другого тайму моршинці забили третій гол. Слободян оформив дубль у цьому матчі, головою замкнувши навіс партнера з правого флангу. За декілька хвилин СДЮСШОР створив якісний гольовий момент. Іван Попович елегантно обіграв суперника і сильно пробив по воротах "Скали", м'яч пролетів в лічених сантиметрах від дев'ятки воріт.
 
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу моршинської "Скали" з рахунком 3:0.

 
Арбітр: Маковій Є.
Асистенти арбітра: Вовчанський І, Рубей В.
Спостерігач арбітражу: Маєревич Я.
 
СДЮСШОР Ужгород - "Скала" Моршин 0:3
 
Голи: Дячук, 23, Слободян, 33, 38.
 
СДЮСШОР Ужгород: Чамата А, Хрипта С, Дуник І, Мигалина А, Роля М, Колодка Б, Бурштинський В, Попович І,Бабич І, Балаж О, Повхан І.
Запасні : Ковач В, Гивчак Б, Ходаковський О, Русин О, Борисевич В, Малильо М, Максимець М.
 
"Скала" Моршин: Корнієнко Д, Ситор Ю, Гілка П, Гаврилюк Н, Барина М, Бамарчук М, Гимчук Р, Бучарський В, Дячук М, Суботін І, Слободян А.
Запасні : Яусек О, Вітрів Ю, Терман С, Карпин Р.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 800 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: