Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U-15. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін зберіг нічию з "Рухом" (ФОТО)
23:42
ДЮФЛУ. U-15. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін зберіг нічию з "Рухом" (ФОТО)
У матчі 13-го туру Першої ліги ДЮФЛ України між "Зінедін" U15 та "Рух" U15 глядачі так і не побачили голів.

ДЮФЛУ. U-15. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін зберіг нічию з
У грі молодших також вийшов дуже принциповий поєдинок. Рух вдома здолав нашу команду 4:0. Старт сьогоднішнього поєдинку був за гостями, моторні і технічні атакуючі гравці часто обходили ужгородських візаві. Руслан Кошак пробив з 22 метрів, однак вище. №19 завдавав удару з 20 метрів, але знову не точно.
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін намагався швидко розгортати свої атаки, однак Симочку важко було зачепитись за передачі від партнерів. Лише на 24-ій хвилині господарі створили по-справжньому гострий момент. Після подачі зі штрафного Бутрик головою підправив у ворота, кіпер відбив і з другої спроби забрав.
 
Рухівці також відповіли моментом зі стандарту. Перший удар на себе приянйла стінка, а на добиванні Назар Сава якимось дивом не влучив у рамку з шести метрів. На 32-ій хвилині Кошак ударом з 25 метрів поцілив у праву дев’ятку та Лісняк дотягнувся і забрав круглого. Схожий епізод одразу ж виник біля протилежних воріт: Бутрик з 16 метрів пробив під поперечку та воротар перевів на кутовий.
 
У другій половині зустрічі небезпечних моментів практично не виникало. Команди намагались діяти різнопланово, але до ударів доходило рідко. На 43-ій хвилині господарі залишились у меншості, через друге попередження поле пкинув центральний півзахисник. Підопічні Бисаги та Дороговича продовжували постійно йти вперед, частіше заграючи центрфорварда Симочка, трохи рідше за рахунок флангових півзахисників Любки та Шаленика. На 46-ій хвилині Симочко скинув Бутрику та йго удар з 17 метрів потягнув воротар.
 
Захист УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін діяв надійно не даючи змоги наблизитись супернику до воріт. Виключенням стала 67-а хвилина, коли Брилинський обійшов декількох опонентів і пробив з 10 метрів, Лісняк рятує свою команду від вірного голу і зберігає один бал для своєї команди.

 
Арбітр – Іван Заліський
Асистенти – Томаш Бабич, Мар’яна Сухан
Делегат матчу – Йосип Шитєв

м. Ужгород, стадіон Авангард, поле №2, глядачів 30
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін (Ужгородський р-н) U-15 - Рух (Винники) U-15 0:0
 
Зінедін: Віталій Лісняк, Руслан Логин, Дмитро Шаленик, Мілан Бутрик, Артем Кадачігов, Ігор Бочкоі, Дмитрій Ріпич, Юрій Канюк, Михайло Керечанин, Сергій Любка, Василь Симочко.
Запасні: Любомир Вербовський, Домінік Мюлганс, Микола Кешкентій, Ростислав Турецький, Станіслав Бокарьов, Станіслав Басараб, Владислав Драбич, Станіслав Терпак.
Тренер – Іван Бисага, Микола Дорогович.
 
Рух: Остап Нагірний, Максим Кокотко, Данило Левків, Володимир Пермяков, Руслан Кошак, Максим Харкевич, Георгій Печніков, Ігор Дорош, Денис Брилинський, Богдан Вишинський, Назар Сава.
Запасні: Артем Татарин, Олександр Дявіл, Тарас Костевський, Роман Іванець, Руслан Панейко, Назар Лисик.
Тренер – Маркіян Шкраба.
 
Попередження: Логин, 20, Керечанин, 52, Ріпич, 70.
 
Вилучення: Логин, 41.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 969 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: