Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-16. "Мункач" грає в результативну нічию з "УФК-Карпати" (ФОТО)
08:00
ДЮФЛУ U-16. "Мункач" грає в результативну нічию з "УФК-Карпати" (ФОТО)
Підопічні Віктора Гея не зуміли втримати переможний результат з грізним суперником.

ДЮФЛУ U-16.
Команда УФК –Карпати є одним із лідерів в четвертій групі, тож звісно сподіватися на залікові бали перед матчем було важко. Але сама гра продемонструвала, що характер і бажання можуть принести результат. Так вийшло в цьому двобої.

Правда, спочатку гості сповна скористалися помилкою нашого голкіпера, який хотів винести м’яч, але натомість його випередив нападник УФК й відкрив рахунок у матчі. Добре, що підопічні Віктора Гея не знітилися цьому, а продовжили боротьбу і вже на 10-й хвилині атаку правим флангом потужним влучним ударом завершив І. Станкович. А вже через три хвилини господарі повели, після перехоплення м’яча під час атаки суперника наші хлопці організували швидкий контрвипад, львівяни зупинили прохід нашого нападника, який виходив віч-на-віч з воротарем недозволеним прийомом ц власному карному майданчику – арбітр вказав на пенальті. Стандарт без шансів для воротаря виконав І.Станкович
 
Але все ж до завершення тайму гості таки зуміли відновити паритет – і знову зі стандарту. Заробили право на штрафний за 17 метрів до воріт і точно його виконали. Знову відзначився УФК Раделовський.
 
Початок другого тайму був знову за гостями, які на 44-й хвилині організували якісну комбінацію, яку холоднокровно завершив Юрій Радилецький – 2:3. До честі наших хлопців вони грали до кінця – а за три хвилини до завершення зуміли заробити штрафний удар метрів за 25 до воріт суперника. Штрафний у виконанні Андрія Криськіва на 77-й хвилині став невідпорним для кіпера гостей. Тож 3:3 є перший заліковий бал у копилку команди з надскладним суперником.

 
Арбітр: Маковій Євгеній (Чернівецька обл.);
Асистенти арбітра: Сухан Маряна (Мукачево), Рубей Вадим (Іршава).
Спостерігач арбітражу ФФУ: Маєревич Ярослав (Ужгород).
 
Стадіон СОК ДЮСШ м. Мукачево
 
«МФА» (Мукачево) U-16 – «УФК-Карпати» (Львів) U-16 – 3:3 (2:2)
 
Голи: Станкович 10, +13,Криськів 44 – Раделицький 4, 25, 77
 
«МФА»: Юртин Олександр, Бондарук Іван, Дроган Василь, Дубовський Денис, Бура Руслан, Барановський Богдан, Попович Іван, Мориляк Едуард, Станкович Іван (к), Легета Станіслав (Криськів Андрій 41), Литвин Євген.
Запасні: Сидоренко Богдан, Добуш Віталій, Мадяр Юрій, Ільтьо Вячеслав, Лях Дмитро, Катеринка Сергій.
Тренер: Гей Віктор
 
«УФК –Карпати»: Яблонський Андіран, Фокащук Назарій, Балог Ярослав, Стень Сергій, Кривенко Давид, Дуб Андрій, Раделицький Юрій, Сущак Назар, Дідик Роман (к), Мокрик Марян, Слюсар Денис.
Запасні: Борисенко Вячеслав, Бойчук Олег, Боднар Тарас, Дяк Святослав, Гулевський Денис, Мартинюк Вадим-Демян, Яремчук Вадим.
Тренер: Артимович І.К.
 
Попередження: Боднарук 28, Станкович 73.
Прес-служба ФК «Мункач»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 832 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: