Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР у важкому матчі перемагає ФК "Львів" (ФОТО)
22:21
ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР у важкому матчі перемагає ФК "Львів" (ФОТО)
21-го квітня на ужгородському стадіоні "Спартак" відбувались матчі 13-го туру чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР у важкому матчі перемагає ФК
Ужгородський СДЮСШОР вдома приймав команду ФК "Львів" . Традиційно для цих змагань першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16. В турнірній таблиці гості займали 4-те місце, натомість ужгородці 6-те місце. Але якщо говорити про моральний стан команд, то цей фактор був на користь СДЮСШОР. Адже в останньому турі підопічні Володимира Мухлиніна переграли на виїзді чернівецьку "Буковину" з рахунком 3:0, а львів'яни поступились BRW-BIK з Володимира Волинського 1:0.
 
З самого початку гри СДЮСШОР захопив територіальну перевагу і почав шукати шляхи до воріт гостей. Також потрібно зауважити, що в ужгородців на перших хвилинах матчу чудово виходив пресинг на половині поля противника. Гості буквально не могли перейти середину поля. На 7-ій хвилині півзахисник СДЮСШОР Мартін Бакша змістився з лівого флангу в центр і небезпечно пробив по воротах львів'ян, але м'яч пролетів трохи мимо воріт. Далі на футбольному полі гра в основному точилась в центрі поля. Було багато агресії з боку обох команд і арбітр матчу неодноразово "нагороджував" гравців жовтою карткою.
 
На 31-ій хвилині СДЮСШОР мав перспективний напівмомент. Після навісу зі штрафного воротар гостей Гордій Ситник необачно відбив м'яча, на підборі був Роман Дочинець, але його удар заблокував захисник гостей. Вже на наступній хвилині ФК "Львів" створив перший небезпечний момент. Нападник гостей Олексій Павлюк обіграв опонента і вже збирався наносити удар по воротах з 7-ми метрів. Але на заваді йому став захисник господарів Адріан Мігалко, який в останній момент самовіддано в підкаті заблокував удар нападника. Під кінець першого тайму гості відкрили рахунок в матчі. На 36-ій хвилині Роман Бойко з лівого флангу змістився в центр і невідпорно розстріляв воротаря СДЮСШОРа Дмитра Кашку з 5-ти метрів.
 
Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. На полі було багато боротьби та спортивної агресії. Однак вже ближче до середини першого тайму підопічні Володимира Мухлиніна перехопили ініціативу до своїх ніг. На 55-ій хвилині правий захисник СДЮСШОРа Михайло Томашук прорвався по своєму фланзі та прострілив на Станіслава Коваля, який в один дотик п'яткою завдавав удар, на жаль захисник гостей заблокували цей постріл.
 
На 66-ій хвилині Бакша перехопив пас львів'янина та пробив з 25-ти метрів, однак воротар гостей Ситник був на місці. Вже в наступній своїй атаці СДЮСШОР нарешті добився свого і забив гол. Станіслав Коваль прорвався по лівому флангу гостей і з 8-ми метрів результативно пробив у дальній від кіпера кут.
 
Забитий м'яч додав сил господарям, яких нічия вже ніяк не влаштовувала. Ужгородці хотіли тільки перемоги. І вже за декілька хвилин після довгого пасу, Василь Роботишин вийшов на побачення з воротарем гостей і елегантно перекинув його, тим самим принісши перемогу власній команді.
 
2:1 - СДЮСШОР e напруженому та безкомпромісному матчі перемагає ФК "Львів".

 
Арбітр: Чаплій І.
Асистенти арбітра: Сухан М, Лялюк М.
Спостерігач арбітражу: Шитєв Й.
 
СДЮСШОР Ужгород - ФК "Львів" Львів 2:1
 
Голи: Бойко, 36 – Коваль, 69, Роботишин, 72.
 
СДЮСШОР: Кашка Д, Мукомела Є, Дочинець Р, Мігалко А, Дзоф В, Митро О, Лемак М, Герзанич О, Коваль С, Бакша М, Гузинець О.
Запасні : Луцьо І, Борис Д. Томашук М, Шелемончак Р, Ганич Д, Роботишин В, Пеца Д.
 
ФК "Львів": Ситник Г, Малеца А, Комарець М, Боберський Р, Татарін Д, Гурка М, Підлужевич Д, Бердей Н, Бойко , Павлюк О, Матусевич В.
Запасні : Дяків О, Мавдрик Р, Цар М, Тусий О.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 598 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: