Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР в меншості перемагає "Волинь" (ФОТО)
22:34
ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР в меншості перемагає "Волинь" (ФОТО)
11-го листопада на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 11-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР в меншості перемагає
До ужгородців в гості приїхала ФК "Волинь" з міста Луцьк. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16. Перед матчем волиняни маючи 11 очок займали 7-ме місце в турнірній таблиці, а ужгородці маючи в своєму активі 8 залікових пунктів займали 9-те місце. Тож можна вважати, що це була гра сусідів турнірної таблиці, а такі матчі завжди є непередбачуваними та безкомпромісними.
 
У першому таймі було багато боротьби. Гра точилась в центрі поля, особливо ефективним для команди СДЮСШОР був півзахисник Мартін Бакша, який був головною рушійною силою для своїх партнерів. Моментів в першій половині гри було обмаль. Єдиний вартий уваги момент, створили підопічні Володимира Мухлиніна. В середині першого тайму Бакша розігнав атаку своєї команди, віддав пас на Митро, який у свою чергу викотив під удар Дочинцю. Роман з вигідної позиції на жаль не зумів як слід пробити і м'яч зрізався йому з ноги. Перший тайм так і завершився в безгольовій нічиї.
 
Другий тайм був значно цікавіший та багатший на події. Ужгородці активно розпочали другий тайм. Спочатку Дочинець гостро бив з-за меж штрафного майданчика, але воротар зреагував на цей удар. А на 45-ій хвилині напевно найкращий гравець матчу Бакша відкрив рахунок у матчі. Він прийняв м'яч на груди та точно пробив 14-ти метрів в правий кут воріт.
 
Через декілька хвилин гостям вдалось відновити паритет на табло. Богдан Кобзар чудово та елегантно пробив точно в дев'ятку воріт Дмитра Кашки. Рахунок став 1:1.
 
В цілому ужгородці володіли територіальною перевагою та більше за суперника атакували. Але в середині другого тайму арбітр матчу вилучив нападника СДЮСШОРа Андрія Зізича. Ужгородцям стало значно важче, адже залишок матчу вони були змушені провести в меншості. Не дивлячись на це підопічні Володимира Мухлиніна проявили характер та несамовиту волю до перемоги. І вже на 67-ій хвилині СДЮСШОР вийшов вперед. Євген Мукомела наважився на дальній удар з-за меж штрафного майданчику. Голкіпер гостей Валентин Рижук не зміг зреагувати на цей постріл і м'яч влетів в сітку воріт.
 
На жаль гості змогли знову зрівняти рахунок у матчі. Після навісу з лівого флангу Павло Балас головою пробив у дальній кут Кашки. Здавалося, що матч так і завершиться внічию, але проти були гравці СДЮСШОРа. На 73-ій хвилині на добиванні вдало зіграв Олександр Герзанич і забив вирішальний гол у цьому матчі.
 
Як підсумок, завдяки неймовірній волі до перемоги СДЮСШОР U-16 здобув перемогу проти одного з прямих конкурентів по турнірній таблиці.
 
Арбітр: Горошко Б.
Асистенти арбітра: Цмоканич К, Притула В.
Спостерігач арбітражу: Фреїк І.
 
СДЮСШОР Ужгород - "Волинь" Луцьк 3:2
 
Голи: Бакша, 46, Мукомела, 68, Герзанич, 74 – Кобазр, 50, Балас, 72.
 
СДЮСШОР Ужгород: Кашка Д, Мукомела Є, Дзоф В, Мігалко А, Митро О, Коваль С, Лемак М, Бакша М, Дочинець Р, Зізич А, Герзанич О.
Запасні: Луцьо І, Пеца Д, Борис Д, Томашук М.
 
Волинь" Луцьк: Рижук В, Сінельник В, Кузнєчіков В, Грацюк І, Щавій В, Щербик О, Кузьмич Н, Балас П, Потапчук І, Олькович М, Кобзар Б.
Запасні: Нагорний Е, Біскуб С, Савченко С, Дорошенко М.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 762 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: