Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-16. Впевнена перемога СДЮСШОР в закарпатському дербі (ФОТО)
18:02
ДЮФЛУ U-16. Впевнена перемога СДЮСШОР в закарпатському дербі (ФОТО)
14-го жовтня на стадіоні “Спартак” проходили матчі шостого туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-16. Впевнена перемога СДЮСШОР в закарпатському дербі (ФОТО)
На глядачів очікувало справжнє закарпатське дербі. Адже ужгородський СДЮСШОР на своєму полі приймав “Мукачівську футбольну академію”. Нагадаємо, що в минулому матчі СДЮСШОР U-16 вдома переміг “BRW-BIK” з Володимира-Волинського з рахунком 2:1. І мукачівці також в домашньому матчі перемогли команду ФК “Львів” з рахунком 4:2. В турнірній таблиці СДЮСШОР з п’ятьма очками займає 7-ме місце, а мукачівці маючи на 3 залікові пункти більше знаходяться на 4-му місці. Тому гра обіцяла бути максимально напруженою та інтригуючою.
 
Ужгородці дуже активно розпочали гру. Одразу було помітно, що Володимир Мухлинін чудово налаштував своїх підопічних на це дербі, адже СДЮСШОРівці з перших секунд матчу побігли вперед. Наслідком такої активності став швидкий гол Зізича. Вже на 3-ій хвилині Андрій втік від захисників, з лівого флангу увірвався у штрафний майданчик суперника і пробив в ближній від воротаря кут. Кіпер мукачівців Віталій Добуш з цим ударом впоратись не зміг. 1:0 на користь СДЮСШОР.
 
За 10 хвилин той таки Зізич скористався позиційною помилкою захисника “МФА”, вискочив на побачення з Добушем, та чудово пробив у протилежний від кіпера кут. 2:0 ужгородці попереду.
 
Ближче до середини першого тайму гра на полі вирівнялась. І на 28-ій хвилині мукачівці мали реальний шанс аби забити гол. Іван Стойкович чудово виконав штрафний удар, але воротар Ужгороду Дмитро Кашка проявив чудову реакцію і відбив цей удар. На 33-ій хвилині гравець СДЮСШОРу Мартін Бакша міг забивати третій гол своєї команди. Мартін прекрасно спіймав м`яч з лету і смачно пробив по воротах Мукачева, але круглий після цього пострілу влучив у перекладину. Перший тайм так і завершився з рахунком 2:0 на користь ужгородців.
 
Початок другої половини матчу також був за СДЮСШОРом. На 47-ій хвилині СДЮСШОР мав стовідсотковий шанс для третього голу. Олександр Митро пройшов по правому фланзі і прострілив на Зізича. Останньому залишалось тільки правильно підставити ногу, але воротар мукачівців в цьому епізоді врятував свою команду від пропущеного голу. Наступна небезпечна атака Ужгороду виявилась гольовою. Василь Роботишин на 53-ій хвилині обіграв опонента і майстерно пробив на техніку в дальній від кіпера кут, цього разу без шансів для Добуша.
 
Згодом було небезпечно біля воріт ужгородців. В падінні головою небезпечно пробивав Іван Стойкович, але м’яч пролетів вище воріт. На 29-ій хвилині хет-трик в цьому поєдинку міг оформити Зізич. Андрій відірвався від захисників і вибіг на побачення з воротарем мукачівців, але переграти його не зміг. Під кінець зустрічі гості мали ще один момент аби забити бодай гол престижу. Після навісу з лівого флангу небезпечно головою пробивав Андрій Герасименко, але м’яч після його удару пролетів трохи мимо воріт.
 
Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу підопічних Володимира Мухлиніна з рахунком 3:0, які тим самим продовжили свою переможну серію.
 
 
Арбітр: Мельник В.
Асистенти арбітра: Сухан М, Грубінка І.
Спостерігач арбітражу: Варга Ф.
 
СДЮСШОР Ужгород - "МФА" Мукачево 3:0
 
Голи: Зізич, 3, 13, Роботишин, 53.
 
СДЮСШОР Ужгород: Кашка Д, Федак Ю, Мігалко А, Бакша М, Мукомела Є, Коваль С, Митро О, Дочинець Р, Роботишин В, Гузинець О, Зізич А.
Запасні: Луцьо І, Томашук М, Шелемончак Р, Лемак М, Борис Д, Ганич Д, Пеца Д.
 
"МФА" Мукачево: Добуш В, Стайкович І, Бондарук І, Моршяк Е, Попович І, Сидоренко Б, Литвин Е, Драган В, Дубовський Д, Крильків А, Герасиненко А.
Запасні : Юртин О, Катеринка С, Оніщук Р, Легеза В, Легета С, Лях Д, Мазяр Ю.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 789 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: