Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-17. "Карпати" у напруженому матчі перемагають СДЮСШОР (ФОТО)
08:54
ДЮФЛУ U-17. "Карпати" у напруженому матчі перемагають СДЮСШОР (ФОТО)
19-го травня на ужгородському стадіоні "Спартак" СДЮСШОР вдома приймав львівських «Карпат» в рамках 17-го туру ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ U-17.
Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-17. На підопічних В’ячеслава Пінковського безперечно очікував важкий поєдинок, адже львів’яни перед цим поєдинком займали 2-ге місце в турнірній таблиці, а ужгородці 7-ме місце. Однак шанси на успішний результат в цьому матчі в СДЮСШОР були, адже всім прекрасно відомо наскільки сильно стараються ужгородські футболісти на матчах перед власними вболівальниками, тому фактор рідного стадіону безсумнівно додавав оптимізму перед грою.
 
СДЮСШОР дуже активно розпочав гру і в дебюті зустрічі створив 2 гольові моменти. Спочатку на 5-ій хвилині господарі чудово розіграли кутовий і Андрій Тороні небезпечно пробивав по воротах львів’ян, однак воротар гостей у карколомному стрибку перевів м’яч на кутовий. Згодом за декілька хвилин Вадим Ференцик обіграв свого опонента і з 25-ти метрів бив по воротар противника, але воротар зреагував на цей удар. А на 19-ій хвилині гості забили не зовсім логічний гол. Артур Шута пробивав по воротах ужгородців, воротар СДЮСШОРа Степан Кундрик зреагував на цей удар, але Владислав Яковлєв в порожні ворота на добиванні забив гол. Згодом гості втратили йще один стовідсотковий шанс. Воротар ужгородців Степан Кундрик помилився при передачі і гравець «Карпат» Максим Гірний бив по порожніх воротах, однак чудово зіграв Юрій Бойкул, який головою відбив цей удар і врятував свою команду від вірного голу. За декілька хвилин СДЮСШОР відповів швидкою контратакою в результаті якої Юрій Лаб’як небезпечно пробивав з 25-ти метрів, але на жаль м’яч пролетів над дев’яткою воріт. А під кінець першого тайму Микола Джанда після навісу Едуарда Ковтонюка чудово бив головою, але мимо воріт.
 
Початок другого тайму також активніше провели підопічні В’ячеслава Пінковського. На 51-ій хвилині Ференцик віддав хитрий пас на Зизича, який пробив у протилежний від кіпера кут, але м’яч дивом не влетів у ворота. А на 55-ій хвилині «Карпати» подвоїли свою перевагу. Гольовий удар на рахунку Максима Іванюка.
 
На 62-ій хвилині черговий напівмомент створили господарі. Активний Ференцик зробив навіс на Зизича, який виграв верхову боротьбу та головою пробив трохи вище воріт. СДЮСШОР продовжував атакувати і на 72-ій хвилині Юрій Лаб’як прекрасно спіймав м’яча з лету, але пробив прямо у воротаря гостей. За 2 хвилині СДЮСШОР створив стовідсотковий гольовий момент. Олександр Семків пробивав з гострого кута з 6-ти метрів, але чудову реакцію продемонстрував воротар гостей Остап Брус, відбивши м’яч ногами.

Як підсумок «Карпати» в не легкому матчі здобувають перемогу з рахунком 0:2.

 
Арбітр: Заліській І.
Асистенти арбітра: Лялюк М, Вовчанський І.
Спостерігач арбітражу: Митровський М.
 
СДЮСШОР Ужгород - "Карпати" (Львів) 0:2
 
Голи: Яковлєв, 19, Іванюк, 55
 
СДЮСШОР: Кундрик С, Тороні А, Бойкул Ю, Зуб Б, Мадяр В, Лаб’як Ю, Ковтонюк Е, Ференцик В, Маркович В, Зизич А, Джанда М.
Запасні : Меденцій М, Вільковий Н, Далекорей С, Козуб Ю, Семків О, Славський В, Сердюк В,
 
"Карпати": Брус О, Григоращук С, Славецький В, Попович Д, Береза О, Дмуховський А, Кіш В, Шута А, Яковлев в, Іванюк М, Гірнй М.
Запасні : Труш А, Оберман Є, Олень М, Крук В, Лебеденка А.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 597 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: