Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-17. Хет-трик Фляшка приносить перемогу мукачівцям (ФОТО)
10:04
ДЮФЛУ U-17. Хет-трик Фляшка приносить перемогу мукачівцям (ФОТО)
Підопічні Василя Куделка в рідних стінах приймали команду з когорти лідерів, тож, звісно, готувалися до цього матчу надвідповідально.

ДЮФЛУ U-17. Хет-трик Фляшка приносить перемогу мукачівцям (ФОТО)
Вже з перших хвилин наші хлопці зуміли нав’язати львів’янам свою гру й почали домінувати на полі. А на 12-й хвилині кращий голеодор команди Михайло Фітель зробив свою справу на відмінно. Він одержав передачу з центральної зони й правим краєм увійшов у карний майданчик гостей і бездоганно пробив у ближній від воротаря львівської команди кут воріт – 1:0.

На 30-й хвилині Михайло вже міг оформити дубль – він змусив захисника «Львова» порушити правила в своєму карному майданчику. Сам Михайло й вирішив виконувати пенальті та воротар гостей зумів парирувати удар нашого форварда, а добивання від партнерів також не було точним.
 
Михайло виправив нереалізований ним пенальті вже в другій половині матчу. Воротар гостей невдало віддав передачу на партнерів, м’яч перехопив Михайло Добош, віддав на Михайла Фляшка, оборонці намагалися створити офсайд та в них не вийшло і наш нападник вийшов віч-на-віч і холоднокровно відправив м’яч повз кіпера львів’ян – 2:0.

Та справжнім шедевром від Михайла став його третій гол. Він сам правим краєм протягнув м’яч через усю лінію захисту пройшов у воротарський майданчик переграв воротаря і пробив по центру воріт – 3:0.

А довершив розгром суперника Ігор Бекеша. Наші хлопці піймали гостей на контратаці – Ігор Тихненко з власного карного майданчика перевів м’яч до центральної лінії, де Бекеша підхопив м’яч і відав на ліву бровку, сам же пішов уперед і знову відкрився для передачі – одразу ж її отримав і вийшов віч-на-віч з воротарем, обіграв його і точно пробив уже в пусті ворота – 4:0.

Ось з таким результатом завершується яскрава гра підопічних Василя Куделка.

 
Арбітр: Гронський Володимир (Івано-Франківськ);
Асистенти арбітра: Рубей Вадим (Іршава), Вовчанський Ілля (Ужгород);
Спостерігач арбітражу: Митровський Михайло (Ужгород).
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево. Глядачів: 200, температура +15
 
«Мункач футбольна академія» – ФК «Львів» – 4:0 (1:0)
 
Голи: Фляшко 12,30, 58; Бекеша 71
 
МФА: Кундрик Степан (Гребенюк Роман 72), Тихненко Ігор, Рубіш Ростислав, Баркасі Владислав, Хіміч Василь, Поліщук Олег (Яворів Ярослав 70), Бекеша Іго (Черепаня Олексій 72), Фітель Олександр (Турецький Владислав 66), Ващинець Василь (Назаренко Владислав 55), Добош Михайло, Фляшко Михайло (Гудима Максим 72).
Запасний: Яворський Павло
Тренер: Куделко Василь
 
ФК «Львів»: Скібінський Юрій (Новак Віталій 62), Соляник Максим, Савран Роман (Хитрень Тарас 41), Мариняк Віталій, Валітура Владислав (Марченко Остап 62), Токар Богдан, Фрига Максим, Мельничук Петро, Гросу Арсен (Вовкун Анртем 50), Тка Назар (Сенчишин Тарас 53), Ватаманюк Владислав (Вермінський Андрій 57).
Тренер: І.Таратула.
 
Попередження: Фітель 41 – Дрига 23, Соляник 30, Мельничук 67
 
Вилучення: Соляник 44
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 949 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: