Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-17. СДЮСШОР поступається УФК-"Карпатам" (ФОТО)
21:31
ДЮФЛУ U-17. СДЮСШОР поступається УФК-"Карпатам" (ФОТО)
28-го жовтня на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 9-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-17. СДЮСШОР поступається УФК-
До ужгородців в гості приїхали львівські УФК-"Карпати". Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17. З турнірної точки зору фаворитом перед матчем виглядали гості, адже львів'яни ведуть боротьбу за найвищі місця, в той час як ужгородці займають 9-те місце в турнірній таблиці. Але враховуючи фактор домашнього поля та чудове вміння ужгородців грати проти лідерів, шанси на позитивний результат в СДЮСШОР безумовно були.
 
Перші 10 хвилин матчу були абсолютно рівними, гра здебільшого проходила в центральній частині поля, де активну боротьбу між собою вели захисники обох команд. Перший напівмомет в цьому матчі створили СДЮСШОРівці. Навіс із лівого флангу замкнув Василь Маркович, пробивши вище воріт. Львів'яни відповіли на 13-ій хвилині. Лівий півзахисник гостей Артем Данилюк зі свого лівого флангу чудово пробивав у дальній кут, але круглий пролетів над дев'яткою воріт.
 
У середині першого тайму гості більше почали володіти м'ячем і як наслідок створили на 38-ій хвилині стовідсотковий момент. На побачення з воротарем вибіг Вадим Мельнійчук, який пробив у ближній кут, але на висоті зіграв страж воріт СДЮСШЛОРу Андрій Калай.
 
Карпатівці активно розпочали другий тайм і за свою активність були винагороджені забитим голом. Після навісу з лівого флангу Мельнійчук головою відкинув м'яч під удар Романіку, який з семи метрів без перешкод розстріляв ворота Калая. Після забитого голу львів'яни не зупинились і продовжували володіти ігровою ініціативою. В результаті на 64-ій хвилині рахунок у матчі було подвоєно. Активний Вадим Мельнійчук зробив простріл з правого флангу на який відгукнувся Вадим Гудзінський, який увірвався у штрафний майданчик і з 14-ти метрів пробив в дальній кут від голкіпера – 0:2.
 
Після пропущеного голу підопічні В'ячеслава Пінковського не знітились, а навпаки перехопили ігрову ініціативу до своїх ніг і почали більше за суперника контролювати м'яч. На 69-ій хвилині захисник гостей сфолив у власному штрафному майданчику збивши Семківа і арбітр матчу без вагань вказав на позначку. Юрій Бойкул чудово реалізував вирок арбітра, розвівши воротаря та м'яч по різним кутам.
 
За декілька хвилин господарі могли відновити паритет на табло. Андрій Зизич з правого флангу намагався закинути м'яч за комірець воротарю "Карпат", але Валентин Горох дістав круглого та перевів його на кутовий.
Не дивлячись на чудову гру в другій половині другого тайму ужгородці, на жаль, не зуміли забити другий гол, і поступились з рахунком 1:2.

 
Арбітр: Гронський В.
Асистенти арбітра: Сухан М, Рубей В.
Спостерігач арбітражу: Маєревич Я.
 
СДЮСШОР Ужгород - УФК-"Карпати" Львів 1:2
 
Голи: Романік, 43, Гудзінський, 64 – Бойкул, 69 (пен.)
 
СДЮСШОР Ужгород: Калай А, Зуб Б, Бойкул Ю, Сердюк В, Зизич А, Ковтонюк Е, Мадяр В, Лаб'як Ю, Ференцик В, Маркович М, Маркович В.
Запасні : Тренич Д, Козуб Ю, Семків О, Далекорей С, Асаулюк А.
 
УФК-"Карпати" Львів: Горох В, Мудрик В, Калинчук Т, Слічний С, Данилюк А, Романік М, Сич О, Гудзінський В, Мельнійчук В, Лісовик Р, Сікан Д.
Запасні : Денега А, Козак Б, Мартиняк Ю, Лукіянчук Д, Бідний М, Губицький О.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 690 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: