Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. У закарпатському дербі 2:1 на користь МФА
21:16
ДЮФЛУ. У закарпатському дербі 2:1 на користь МФА
У 9-му турі чемпіонату ДЮФЛУ в вищій лізі пройшло закарпатське дербі.

ДЮФЛУ. У закарпатському дербі 2:1 на користь МФА У 9-му турі чемпіонату ДЮФЛУ в вищій лізі пройшло закарпатське дербі – між собою змагалися команди провідних футбольних крайових шкіл – мукачівської МФА та ужгородської СДЮСШОР.

У Мукачеві першими на поле вийшли сімнадцятирічні вихованці цих шкіл. В цілому склалася вязка гра, але господарі свої  нагоди реалізували, а от гості навіть не створили нічого путнього біля володінь МФА.

Уже на 10-й хвилині гості втрачають м’яч в центральній частині поля,  по правій бровці  вирвався Василь Суботенко, віддав у центр на Кевіна Дуруеке, той з розвороту другим дотиком віддає на хід Іллю Кірюхіну, а той безвідпорно пробиває в дальній кут.

До завершення першого тайму наша команда реалізовує ще одну нагоду – розгорнута атака завершується передачею в район карного майданчика, де оборонцям нав’язує боротьбу Кравець, м’яч відкочується знову на Кірюхіна, а той пробиває без шансів для воротаря гостей.  

Друга частина матчу проходила в переважній більшості в центральній частині поля. Лише наприкінці зустрічі вдалася атака для господарів – передача через центр виявилося цілковитою несподіванкою для СДЮСШОРу, Надь Матей зумів відірватися від свого опікуна й першим же дотиком пробиває повз кіпера ужгородців у дальній кут – 3:0. Впевнена перемога.


Стадіон «Авангард» м Мукачево

МФА U-17 (Мукачево)– CДЮСШОР U-17 (Ужгород) – 3:0 (2:0)

Голи: Кирюхін 10, 42; Надь 90+1

МФА: Рачинський Дмитро, Добранський Дмитро, Хайнас Андрій, Денисюк Олег (Шуцький Дмитро 26), Волинець Володимир (Ставничий Вячеслав 53), Лютнянський Максим, Дмитренко Андрій (Древаль Богдан 82), Кравець Віталій (Кіктенко Вадим 19), Кірюхін Ілля (Надь Матей 55), Суботенко Василь (Рубан Ярослав 74), Дуруеке Кевін.
Запасний: Щепковський Данило, Баковський Денис.
Тренер: Віктор Яїчник

СДЮСШОР: Лісняк Віталій, Роля Максим, Лузан Сергій, Гимчак Богдан, Романко Михайло, Хрипта Сергій, Хайнас Віталій, Мамедов Арзуман (Балаж Олександр 83), Попович Іван (Січка Марян 59), Мотичка Олександр (Бабич Іван 46), Повхан Іван.
Запасні: Гузинець Сергій, Габор Юрій, Ходаковський Олександр.
Тренер: Пахомов Олександр


Зовсім по іншому склався поєдинок МФА U-15 –СДЮСШОР U-15

Рівна гра в обопільній боротьбі, практично без моментів – так у переважній більшості тривав цей двобій. Та свій момент реалізували ужгородці – верхову боротьбу у захисників та воротаря господарів виграв  Сергій Молнар і зумів точно замкнути передачу з кутового. Як виявилося цей гол став визначальним у цій зустрічі.

Підопічні Івана Фізера прагнули врятувати гру, тиснули на ворота сдюсшорівців, однак, ті вміло захищалися й доволі гостро контратакували.

Десь на 60-й хвилині мукачівці мали можливість зрівняти рахунок, та м’яч пролетів у сантиметрах від стійки. Тож 0:1 терпимо поразку.   


МФА U-15 (Мукачево)– CДЮСШОР U-15 (Ужгород) – 0:1 (0:1)

Гол: Молнар 25

МФА: Коваль Іван, Сирота Кирил, Муромський Ілля, Пономаренко Назар, Кузьма Станіслав, Кащин Ярослав (Кожевніков Нікіта 36), Савкін Ерік, Полудняк Богдан, Дік Максим (Бабенко Гордій 36), Остроушко Богдан (Воробяк Ігор 51), Чайка Валерій.
Запасні: Данканич Станіслав, Турянчик Марк, Єлісеєв Олексій, Чічак Назар, Цаприка Ілля.
Тренер: Фізер Іван

СДЮСШОР: Хміль Іван, Кобелеш Ігор, Ткачук Данило, Пімінов Мирослав, Юришинець Назар, Годя Дмитро, Окогріб Денис, Зайка Даніель (Гладинець Артем 62), Молнар Сергій, Сухоцький Арсен, Вільховий Андрій (Безик Едуард 64).
Запасні: Ільків Максим, Немеш Мирослав, Маюр Ігор, Лагіта Крістіан, Гомонай Василь, Гаврилець Володимир.
Тренер: Микола Фанта


26-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 9-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали «МФА» з Мукачева. Першими традиційно на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16.

Перший небезпечний момент створили ужгородці. Балаж Олександр пробивав з 16-ти метрів, але воротар мукачівців з-під перекладини витягнув м’яч. МФА також наніс декілька небезпечних ударів з середньої відстані, але без результатно. На останній хвилині першого тайму арбітр матчу призначив пенальті у ворота ужгородців. На щастя, наш воротар Лабатій Валентин продемонстрував чудову реакцію і відбив удар.

На початку другого тайму, гості відкрили рахунок в матчі. Совган Віталій з 29-ти метрів влучив прямо в дев’ятку воріт. На 51-ій хвилині арбітр матчу призначив йще одне надзвичайно сумнівне пенальті у ворота СДЮСШОР. І знову ж таки Лабатій Валентин завдяки прекрасній реакції відбиває цей удар. Після цього ужгородці значно активніше побігли в атаку. На 68-ій хвилині Іванчик Руслан небезпечно пробивав штрафний удар, але м’яч пролетів в лічених сантиметрах від штанги воріт. В кінці матчу Шипович Василь виконав навіс у штрафний майданчик мукачівців, і в боротьбі за м’яч захисник гостей збив нашого гравця. Здається це порушення бачив весь стадіон крім, арбітра, свисток якого промовчав.

Як підсумок, МФА перемагає з мінімальним рахунком 1:0. 


У другому матчі на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-14.

З самого початку матчу ігровою ініціативою заволоділи ужгородці і вже на 2-ій хвилині Прокоп’єв Андрій головою небезпечно пробивав, однак кіпер мукачівців відвів небезпеку від власних воріт. На 5-ій хвилині ігрова перевага СДЮСШОРу переросла в результативну перевагу. Після сильного удару Бойчука Ігоря, на добиванні вдало зіграв Ребриш Сергій, який відправив м’яч в сітку воріт.

МФА на 50-ій хвилині зрівняв рахунок у матчі. Лагунцов Дмитро скористався незлагодженими діями наших гравців, обіграв воротаря і в порожні ворота відправив м`яч. На 60-ій хвилині Бобик Костянтин небезпечно пробивав, але воротар з-під перекладини витягнув м`яч. Під кінець матчу СДЮСШОР повністю домінував на футбольному полі і влаштував навалу на ворота противника. В одному з епізодів, після навісу з кутового Безик Євген з лету пробивав по воротах, але чудову реакцію продемонстрував воротар МФА.

Мукачівцям вдалось втримати свої ворота від другого пропущеного голу і матч закінчився нічиєю 1:1.
Прес-служба МФА
Прес-служба СДЮСШОР
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 587 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: