Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 перемагає у шість голів (ФОТО)
18:59
ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 перемагає у шість голів (ФОТО)
Чергова розгромна звитяга молодшої команди Ужгородського району.

ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 перемагає у шість голів (ФОТО)
Під завершення сезону команди виконують різні завдання: ужгородці борються за зону плей-оф, а Ніка йде внизу таблиці. Господарям знадобилось десять хвилин на розкачку, після чого у них почали виникати момент за моментом. Спершу Максимець змістився з свого лівого флангу в центр і пробив метрів з 22, але за гостей зіграла поперечка. За дві хвилини Максимець вже подає зліва, а Симочко головою замикає на дальній стійці – 1:0.

На 15-ій хвилині знову атака лівим краєм, Максимець вривається у штрафну у гостро прострілює, воротар з труднощами перериває передачу. Далі Симочко виводить Максимця на одного воротаря та Максим пробив повз ціль. Як треба реалізовувати такі моменти згодом продемонстрував Повхан, який після асисту від Максимця, переграє воротаря гостей – 2:0.
 
На 32-ій хвилині Максимець здійснив рейд лівим флангом, прострілив у штрафну на Повхана, який з 14 метрів пробив вище. Перед самою перервою Романко розрізним пасом вивів Максимця на чергове рандеву з кіпером та Максим і вдруге не зміг забити.
 
З початком другого тайму червоно-білі пішли в атаку на завершенні якої Бартук пробив з 18 метрів, але не сильно і Лісняк зловив і одразу вибив вперед, Симочко продовжив головою далі, внаслідок чого Повхан вибіг сам на сам і пробиває кіпера – 3:0.
 
На 45-ій хвилині Повхан сильно пробив справа з 12 метрів, Андрійчук відбив, а добивання заблокували захисники. Далі Повхан подав з флангу, Симочко головою трохи не влучив у рамку. Ще одну передачу, вже від Максимця, березнянський центрфорвард замикав на дальній стійці, однак не точно. На 60-ій хвилині Канюк віддав на Повхана і той з 17 метрів оформлює хет-трик – 4:0.
 
Одразу в наступній атаці забиває інший голеадор із Вовкового - Лютнянського ніхто не зустрічав по центру і він невідпорно пробив з 22 метрів – 5:0.
 
На 65-ій хвилині Любка завдав сильного удару справа та воротар у стрибку рятує свої ворота. За мить Любка виконав прострільну передачу на яку не встиг Іванчо. Однак Валерій наздогнав м’яч на іншому фланзі і звідти подав, а Симочко головою забив вдруге – 6:0.
 
Це вже 16-ий гол Василя у 21 матчі і він йде другим у списку бомбардирів, відстаючи на три м’ячі від лідера. Підопічні Бисаги і Дороговича беруть важливі три очки, повністю перегравши суперника. Ніка окрім активності Михайла Покришки попереду нічого не зуміла протиставити.
 
 
Арбітр – Іван Родін
Асистенти – Михайло Лялюк, Ілля Вовчанський
Спостерігач арбітражу – Йосип Шитєв
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 100
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 Ужгородський р-н – Ніка U15 І.-Франківськ 6:0
 
Голи: Симочко, 12, 66, Повхан, 25, 37, 60, Лютнянський, 61.
 
Зінедін: Віталій Лісняк, Юрій Канюк, Олександр Крегул, Ігор Бочкоі, Михайло Керечан, Максим Лютнянський, Михайло Янцо (Дмитро Ріпич, 59) Максим Максимець (Сергій Любка, 53), Ярослав Левко (Валерій Іванчо, 62), Іван Повхан, Василь Симочко.
Тренери – Іван Бисага, Микола Дорогович.
 
Ніка: Олег Андрійчук, Любомир Мельник, Максим Андрусяк, Віктор Назарук (Владислав Лещишин, 36), Олег Хома, Владислав Бартук, Андрій Пятківський (Арсен Байдатюк, 52), Олександр Дідух (Владислав Драбич, 51), Назарій Гроладюк (Олександр Балагура, 36), Назарій Багрій, Михайло Покришка.
Тренер – Шпирка Б.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 619 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: