Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін вдома здобуває чотири очки (ФОТО)
22:23
ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін вдома здобуває чотири очки (ФОТО)
У неділю, 29 вересня, на ужгородському стадіоні "Авангард" зінедінівці приймали чернівецьку "Спарту".

ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін вдома здобуває чотири очки (ФОТО) Зінедін та Спарта до цього туру не знали поразок і йшли у лідерах своєї групи, тож без сумніву це була центральна гра туру.

У перші десять хвилин гості двічі створювали небезпеку біля воріт господарів. На 4-ій хвилині Малик пробив з 20 метрів, воротар зловив. Набагато гостріше було після прострілу Гарміти, Чобан набігав і пробив з семи метрів, але вище воріт.

Ужгородці забили чи не з першої спроби. Після подачі кутового декілька спроб заблокували захисники, однак з добиванням Симочка вони вже не могли справитись – 1:0.

На 33-ій хвилині Загреба обійшов захисника і виходив на одного воротаря, але не зумів його переграти. Та вже у наступній атаці рахунок став більшим. Луцьо вкинув аут на Ковача, який знайшов шпарину у захисті, вийшов один в один і закріпив перевагу свої команди – 2:0.

У другому таймі Зінедін тільки підвищив швидкості, що призвело до помилок суперника. Так на 46-ій хвилині під тиском Симочка Каралаш пробив щосили по своїм воротам з 22 метрів, воротар перевів на кутовий. На 49-ій хвилині Шкіндюк вже цілив по чужим володінням з 20 метрів, голкіпер грає надійно.

На 52-ій хвилині Дідо віддав у вільну зону на Ковача, який скористався оперативним простором і вийшов на одного воротаря, удар Ростислава Дзюбенко парирував та Симочко одразу ж добив – 3:0.

Двічі відмінні нагоди після асистів від Ростислава Ковача марнував Бочкоі, в обох випадках Ігор бив вище воріт з лінії штрафної. 

Тож під завершення зустрічі Ковач вже сам завершував атаку. На 76-ій хвилині Вербовські віддав вперед, де Ковач відтер опонента корпусом і реалізував вихід сам на сам – 4:0.  

Це вже шостий гол в стартових чотирьох турах від Ковача, який впевнено лідирує в гонці бомбардирів.


УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 Ужгородський р-н – «Спарта» U17 Чернівці 4:0

Голи: Симочко, 18, 52, Ковач, 34, 76.

Зінедін: Валентин Ковач, Сергій Коннов, Ігор Бочкоі (Дмитро Попіль, 73), Станіслав Терпак, Іван Луцьо (Андрій Шовш, 70), Юрій Дідо, Владислав Загреба (Любомир Вербовскі, 62), Ярослав Левко (Михайло Ференцик, 60), Ростислав Ковач, Ярослав Томашовський (Іван Марюхнич, 69), Василь Симочко (Олександр Марфинець, 69). 
Тренер: Олексій Полянський.

Спарта: Віталій Дзюбенко, Іван Бажанський, Петро Каралаш, Михайло Студінкін, Степан Шкіндюк, Павло Малик, Артем Бессонов, Олександр Доскалюк, Володимир Чобан, Юрій Данилюк, Максим Гарміта.
Запасні: Микита Чоботко, Максим Тодощук, Нікіта Санжаревський, Віктор Сапагов.
Тренер – Іван Папазов.  


У поєдинку молодших команд на кону стояли перші очки у чемпіонаті. 

Гості першими мали нагоду, коли Фарбатюк пробив справа, Росул забрав. На 5-ій хвилині зінедінівці подали штрафний, Цигак після підбору пробив з 14 метрів, мимо. 

Наступні небезпечні епізоди виникли лише наприкінці тайму. На 33-ій хвилині Дорогович втік на рандеву з кіпером, але Гордій відбиває удар нападника. Через дві хвилини спартанці подали з флангу у штрафну, Голяна вибиває прямо на Ільченка, який з 10 метрів б’є вище. Дещо схоже завершення атаки було у господарів, Заяць пробив після підбору, воротар зловив.

По перерві Дорогович вдруге уник офсайду і вийшов один в один та голкіпер знову на висоті. На 43-ій хвилині Караман демонструє чудовий дриблінг, обходить двох суперників, а третій збиває його вже у штрафній. Арбітр призначає пенальті, який не вдало пробив Голяна.   

За цим стався неприємний епізод, коли Курак жорстко відтер Остафійчука від м’яча, останній отримав травму ключиці і не зміг продовжити поєдинок. 

На 57-ій хвилині Заяць обіграв захисника на лівому краї, увійшов у штрафну і пробив з семи метрів, Гордій парирує. За мить Жук також опинився на ударній позиції та з 10 метрів не влучив у ворота.

Під завершення поєдинку господарі намагались влаштувати штурм воріт. На 65-ій хвилині Караман виводить Зайця до воріт з лівого краю та Юрій знову пробиває у воротаря. 

Чудова гра воротаря гостей залишила нулі на табло. Зінедін вперше зіграв надійно в захисті, проте реалізація сьогодні була на дуже низькому рівні. 


УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 Ужгородський р-н – «Спарта» U15 Чернівці 0:0

Зінедін: Максим Росул, Арсеній Орос, Станіслав Гливка, Ерік Курак, Віктор Ференцик, Кіріл Голяна (Богдан Тиводар, 63), Василь Цигак (Максим Кроликов, 54), Максим Крільо (Юрій Каганець, 50 (Станіслав Салай, 68)), Ярослав Караман, Юрій Заяць, Назар Попович (Микола Дорогович, 19).
Запасні: Станіслав Чухра, Іван Думнич, Роман Буш.
Тренер – Рудольф Балажинець.

Спарта: Роман Гордій, Віктор Остафійчук, Олександр Павлюк, Кирил Олійник, Петро Борис, Андрій Ільченко, Дмитро Юрійчук, Валерій Дібаєв, Євген Жук, Георгій Митрик, Дмитро Фарбатюк.
Запасні: Олександр Харавюк, Степан Страшной, Євген Левицький, Дмитро Тонін.

На 43-ій хвилині Голяна не реалізував пенальті.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 803 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: