Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Ужгородці U16 опускаються на останнє місце (ФОТО)
21:31
ДЮФЛУ. Ужгородці U16 опускаються на останнє місце (ФОТО)
Пропустивши на початку матчу три голи, СДЮСШОР не зміг повернутись у гру.

ДЮФЛУ. Ужгородці U16 опускаються на останнє місце (ФОТО) Обидві команди ділили останній два місця, маючи по дев'ять балів. У першому колі вони зіграли внічию 2:2, причому ужгородці вели по ходу матчу 0:2 (забивали Габовда і Пригара).

Та цей поєдинок розпочався для наших хлопців просто катастрофічно. Вже на п’ятій хвилині після передачі з правого краю і удару нападника гостей м’яч від Кормоша влітає у сітку воріт. 0:1.

Через п’ять хвилин ще одна гостра подача з правого флангу, захисники не змогли винести і Бута на дальній стійці пробиває з семи метрів. 0:2.

На 16-ій хвилині чернівчани забили втретє. Зхаисник вибиваючи м’яч зі штрафної коліном скинув під удар Томнюку, який пробив сильно і точно. 0:3.

Після такого нокауту господарі певний час так і не могли налагодити гру. Лише ближче до завершення тайму вони почали більше контролювати м’яч, однак із гострих моментів можна згадати тільки удар Ростоки з 20 метрів, який забрав кіпер.

По перерві Пінковський робить чотири заміни, даючи проявити себе резервним гравцям. Ужгородці діяли досить сумбурно, дуже повільно просуваючись вперед. Буковина вже на другій хвилині продемонструвала як потрібно швидко розгортати атаки. Гакман підхопив круглого і на швидкості протягнув від своєї половини поля до чужої штрафної і віддав чудовий пас на Владислава Павловича, який з 12 метрів переграє Костика. 0:4.

Впродовж всього другого тайму біло-голубі більше контролювали м’яч і більше не давали шансів відзначитись супернику. Але й самі створювали лише напівмоменти. Петро Луців після відскоків двічі пробивав з 14 метрів, та воротар забрав. Також у господарів було багато стандартів та удари головою не йшли в ціль.

Лише на 72-ій хвилині Габовда через центральну зону знайшов пасом Пригару і Назар з шести метрів забив гол. 4:1.

Буковинці завдяки вдалій грі на старті поєдинку беруть в Ужгороді три очки і залишають СДЮСШОР позаду себе.
  
 
Арбітр – Богдан Горошко
Асистенти – Михайло Лялюк, Олександр Рошко
Делегат матчу – Ромео Буковецький
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 50
 
U16: СДЮСШОР Ужгород – «Буковина» Чернівці 1:4

ГолиПригара, 72 - Кормош, 5 (автогол), Бута, 10, Томнюк, 16, В. Павлович, 43.

СДЮСШОР: Едуард Фединишинець (Олександр Костик, 41), Едуард Ростока (Дмитро Орсагош, 41), Іван Костак (Віктор Батрин, 12), Іван Ільчук (Василь Березнай, 71), Ростислав Голубка (Руслан Куртанич, 41), Василь Кормош, Василь Качаєв (Євген Купар, 41), Василь Луців (Роман Черевка, 67), Тиберій Габовда, Назарій Пригара, Петро Луців.
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Буковина: Андрій Житарюк, Микола Кузик, Ілля Томнюк, Вадим Бута, Даніел Раулюк (Микола Павлович, 50), Дмитро Перчула, Владислав Павлович, Дмитро Постолакій, Роман Гураль (Станілсав Колісник, 79), Василь Гакман (Анатолій Твардовський, 79), Василь Козьма (Микола Ковальчук, 61).
Запасні: Юрій Лікар, Олександр Юрійчук, Крістіан Фіки.
Тренер – В. Воротнюк.

Попередження: Пригара, 20, Купар, 41 – Бута, 52, Твардовський, 80.  
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 985 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: