Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Ужгородське дербі за "Зінедіном" (ФОТО)
21:54
ДЮФЛУ. Ужгородське дербі за "Зінедіном" (ФОТО)
У неділю, 13 жовтня, на ужгородському стадіоні "Авангард" зінедінівці зійшлися у поєдинку із сусідами з Минаю.

ДЮФЛУ. Ужгородське дербі за Господарі поля мали відчутну перевагу у цій зустрічі та реалізувати її все ніяк не вдавалось. Вже на 2-ій хвилині Симочко подав справа, Загребі не вдалось скластися для завершального удару зблизька. На 6-ій хвилині Томашовські грає на підборі після кутового і пробиває з 17 метрів під поперечку, воротар відбиває. 

На 12-ій хвилині Левко зі штрафного з 26 метрів влучає у рамку, Учаров з другої спроби накриває. Саме впевнена гра на останньому рубежі Миколи, який певний час тренувався і в Зінедіні, ставала на перепоні голу ще в першому таймі. 

На 29-ій хвилині Дідо навісив у карну зону на Симочка, Василь пробив головою, але не точно. На 39-ій хвилині Дідо віддає ще одну гостру передачу у штрафну на Ковача, Ростислав довго готував удар і в кінці кінців пробив з 8 метрів повз ворота.

По перерві після одного з численних корнерів у виконанні господарів м’яч влучає в руку захиснику і арбітр призначає пенальті. Ростислав Ковач поцілив точно під праву стійку – 1:0.

Вже за хвилину Левко своєчасним переводом на інший край вивів Загребу практично один в один, однак Владислав влучає в сітку із зовнішньої сторони воріт. 

На 53-ій хвилині Ковач після підбору перед штрафною пробив з 18 метрів, не точно. Трохи згодом Левко робить подачу на голову Ковача, але і тут м’яч летить повз ціль.

На 66-ій хвилині Ковач відкинув під удар Вербовському та Любомир з 18 метрів б’є над воротами. За п’ять хвилин Левко закинув у штрафну на Симочка, та таранний форвард з 8 метрів пробив мимо. В останні хвилини ще були близькими до голу Левко, який пробив злету після стандарту, та Дідо, удар якого з штрафного з 25 метрів під поперечку витягнув голкіпер.

Ось так переграючи суперника більшість ігрового часу Зінедін лише одного разу зумів вразити ворота Учарова і продовжує свою переможну серію.


УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 – «Минай» U17 1:0

Голи: Ковач, 45 (пен.).

Зінедін: Валентин Ковач, Сергій Коннов, Ігор Бочкоі (Андрій Шовш, 70), Станіслав Терпак, Іван Луцьо, Юрій Дідо, Владислав Загреба (Любомир Вербовскі, 63), Ярослав Левко (, 60), Ростислав Ковач, Ярослав Томашовський (Андрій Мигалина, 67), Василь Симочко (, 69). 
Запасні: Дмитро Попіль, Олександр Марфинець, Михайло Ференцик, Іван Марюхнич.
Тренер: Олексій Полянський.

Минай: Микола Учаров, Степан Шмітко, Олександр Беспалько, Андрій Надич, Василь Гозда, Максим Симкович, Домінік Мюлганс (Максим Тарасов, 79), Микола Якимець, Микола Куцак (Валентин Елізаров, 77), Данііл Блецка, Августин Пересоляк.
Запасні: Миролсав Маркович, Василь Бистрянин, Мкола Кононенко.
Тренер – Ігор Чернік.


У поєдинку молодших команд на кону стояла перша перемога у сезоні. Першими відкрити рахунок мали нагоду гості, коли на 6-ій хвилині Балецький вивів Євича на одного воротаря та Росул зіграв надійно. За мить минайці розіграли кутовий і Балецький пробив з 8 метрів, але не точно.

На 9-ій хвилині Кроліков віддає врозріз на Каганця, який вибігав на побачення з воротарем та Лапчак нейтралізував удар нападника. Та на 17-ій хвилині знову пройшла ця комбінація – Кроліков асистує Каганцю, який на цей раз випереджає на виході воротаря і пробиває повз нього – 1:0.

Та вже за п’ять хвилин Минай зумів зрівняти рахунок. Балецький зумів обіграти захисника і реалізувати свій вихід сам на сам – 1:1.

Ще до перерви тренер Зінедіну проводить заміни, які дадуть результат у другій половині гри. На 23-ій хвилині Дорогович отримав пас на вихід до воріт та кіпер встиг випередити форварда. За хвилину Кузнецов небезпечно пробивав зі стандарту з 25 метрів, м’яч пройшов над воротами. 

На початку другого тайму господарі знову вийшли вперед. Караман подав справа, Каганець не зумів дотягнутися до м’яча, та Дорогович швидко підхопив шкіряного і пробив з розвороту з 9 метрів – 2:1. 

Середнянський форвард Зінедіну міг забивати ще одного разу, коли на 30-ій хвилині Голяна головою скинув Дороговичу, однак переграти воротаря Мікі не зумів. Однак вже під завершення гри підопічні Балажинця все ж закріпили перевагу. Караман подав кутовий, а Крільо влучно пробив головою – 3:1.

Зінедін здобуває першу перемогу у чемпіонаті і потроху відривається від зони вильоту. 


УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 – «Минай» U15 3:1

Голи: Каганець, 17, Дорогович, 40, Крільо, 70 – Балецький, 22.

Зінедін: Максим Росул, Арсеній Орос, Станіслав Гливка, Ерік Курак, Михайло Несух (Віктор Ференцик, 17), Василь Цигак (Максим Крільо, 30), Юрій Каганець (Богдан Тиводар, 54), Ерік Калінець (Кіріл Голяна, 46), Ярослав Караман, Назар Попович (Микола Дорогович, 17 (Валентин Цибик, 68)), Максим Кроликов (Станіслав Салай, 68).
Запасні: Дмитро Манівчук, Дмитро Бібіков.
Тренер – Рудольф Балажинець.

Минай: Олександр Лапчак, Ярослав Воробок (Іван Вовкунович, 38), Іван Маргіта, Василь Гелеш, Андрій Пришляк, Максим Кошеля, Радован Максимець (Василь Кенийз, 45), Олександр Деревянко, Дмитро Кузнецов, Андрій Євич, Максим Балецький. 
Запасні: Артем Саркісян, Олександр Шандалі.
Тренер – Михайло Чернявський.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 816 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: