Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Ужгородський СДЮСШОР дістався фінальної частини
09:45
ДЮФЛУ. Ужгородський СДЮСШОР дістався фінальної частини
8-го червня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся матч-відповідь стадії плей-офф за право участі у фінальній частині ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ. Ужгородський СДЮСШОР дістався фінальної частини
8-го червня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся матч-відповідь стадії плей-офф за право участі у фінальній частині ДЮФЛ України, де команда СДЮСШОР U-14 вдома приймала однолітків із вінницької «ВОДЮСШ». Нагадаємо, що у першому матчі підопічні Миколи Фанти на виїзді здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0, тому фаворитом зустрічі безсумнівно були ужгородці.
 
На початку гри Годя Дмитро міг відкривати рахунок, Дмитро пробивав з-за меж штрафного майданчика, але м’яч пролетів у лічених сантиметрах від рамки воріт. У наступному гольовому епізоді ужгородці вже повністю реалізували свій момент. Після навісу зі штрафного удару, Юришинець Назар на дальній стійці результативно замкнув навіс партнера. Ближче до середини першого тайму ужгородці вже повністю заволоділи ігровою ініціативою на футбольному полі. На 27-ій хвилині Юришинець Назар пройшов по лівому флангу та виконав вивірений простріл на Вільхового Андрія, однак наш півзахисник зовсім трохи не дотягнувся до м’яча.
 
У другому таймі ужгородці не збавляли обертів і продовжували домінувати на полі. На 62-ій хвилині Вільховий Андрій виявився найспритнішим у карному майданчику гостей і вправно відправив м’яч у сітку воріт. У самому кінці матчу гравець СДЮСШОР Геці Віталій головою відправив м’яч точно в дев’ятку воріт і тим самим поставив остаточну крапку в матчі.
 
Таким чином, фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу наших хлопців з рахунком 3:0.
 
СДЮСШОР U-15 проводила матч-відповідь стадії плей-офф за право участі у фінальній частині ДЮФЛ України на виїзді з командою «Атлет» з міста Київ. Нагадаємо, що минулої суботи зустріч між цими командами завершилась нічиєю 1:1.
 
Нам надзвичайно приємно повідомити, що СДЮСШОР здобув успішний результат і зіграв у нічию 2:2. Зазначимо, що голами у складі ужгородців відзначились Риган Олексій та Зизич Максим. Ця нічия виводить нашу команду до фінальної частини ДЮФЛ України.
 
Тренер команди СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич: « Гра була важка та дуже емоційна. Ми чудово розпочали гру і домінували на полі перші 20 хвилин. Зазначу, що крім забитих голів ми мали ще декілька хороших можливостей для взяття воріт, які на жаль, не реалізували. Але звичайно ми здобули потрібний для нас результат і емоції зараз дуже позитивні. На жаль, команда «Атлет» дуже грубо проводила гру і до та після матчу хамовито до нас ставилась. Також їхнє відношення до арбітрів після матчу було жахливим. Однак нам також дуже приємно від того факту, що наш колектив єдиний за всі команди СДЮСШОР останніх років, який двічі підряд здобув путівку до фінальної частини ДЮФЛ України.»
Прес-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 543 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: