Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Вдома "Мункач" непереможний
11:03
ДЮФЛУ. Вдома "Мункач" непереможний
У матчах 7-го туру Еліт-ліги чемпіонату ДЮФЛУ команди МФА U-17 та U-15 удома зустрічалися з однолітками львівських «УФК-Карпати».

ДЮФЛУ. Вдома Команда Віталія Пантілова (МФА U-17) доволі впевнено здолала львів’ян з рахунком – 4:2. Голи в складі нашої команди провели: Назар Воробей 11 хв, Яримович Тарас 44 (з пенальті), Поліщук Дмитро 49 хв (з пенальті), Клімковський Юрій 62 хв.

А от команді МФА U-15 довелося відігруватися. Спочатку підопічні Анатолія Біляя пропустили два швидких м’ячі. Ще до кінця першої половини господарі один м’яч відіграли, а вже в другому таймі зрівнюють рахунок у матчі – 2:2.

На виїзді команди МФА U-16 та U-14 грали з луцькою «Волинню». Підопічні Івана Фізера (команда U-16) не мали жодних проблем з лучанами. Дублем у складі нашої команди відзначився Олександр Пищур, ще один м’яч на рахунку Богдана Полудняка. Мукачівці дозволили господарям відповісти лише голом престижу – 3:1 перемога за МФА.

А от уже в матчі молодших команд волиняни довели свою перевагу чотирма сухимими м’ячами в наші ворота. Поразка МФА U-14 з рахунком – 0:4.
Прес-служба МФА

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 399 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: