Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Закарпатці у 14-му турі - 10 ігор: +2 =1-7 (ФОТО)
07:57
ДЮФЛУ. Закарпатці у 14-му турі - 10 ігор: +2 =1-7 (ФОТО)
7 травня відбулися матчі 14-го туру серед команд вищої ліги Дитячо-Юнацької Футбольної Ліги України.

ДЮФЛУ. Закарпатці у 14-му турі - 10 ігор: +2 =1-7 (ФОТО)
17-річна команда вихованців Академії футболу «Скала» після розгромної перемоги у Тернополі, знову каменя на камені не залишила тепер від ужгородського СДЮСШОР, провівши наразі навесні свою найкращу гру. 

Цікаво, у матчі першого кола в Ужгороді, моршинці перемогли завдяки єдиному голу Василя Герега. Цього разу цей вихованець закарпатського футболу, який виступає за «Скалу» знову став одним із злих геніїв для земляків, розпочавши розгром суперника.

Вже на 8-й хвилині правий вінгер стриян головою замкнув подачу з лівого флангу Дяківа зі штрафного, призначеного за порушення правил проти Олега Козака. Сам Козак в середині першого тайму, через травму змушений був передчасно залишити поле. Замість нього на заміну вийшов Євген Ємаєв. І саме цей гравець подвоїв рахунок, після того, як партнери вивели його на удар у центрі штрафного майданчика. Щоправда, три хвилини перед цим гості зрівняли рахунок, коли Олег Руснак був першим на добиванні, після того, як удар гравця ужгородської команди Дутка парирував, проте нашого голкіпера не підстрахували захисники, які чомусь зупинилися, а Олег Руснак побіг на добивання і був винагороджений за свою наполегливість.

Третій м`яч моршинці провели після подачі з кутового. Челядін навісив – Герег знову головою спрямував круглого у ворота. А через дві хвилини гості залишилися в меншості. За друге попередження арбітр вилучив з поля Віктора Довганюка. «Скала» скористалася чисельною перевагою сповна. Спочатку у воротах ужгородців відзначився Артем Челядін, причому цей гол може стати окрасою будь-якого матчу. Почалося все з миттєвої передачі рукою від воротаря Романа Дутки, який спрямував круглого направо на вільного Миколу Ісаєва, який в минулому сезоні виступав за мукачівців. Нападник на великій швидкості втік від опікуна і подав на дальню стійку, де мчав на всіх парах Челядін який у падінні головою спрямував м`яча під поперечку.

Не встигла годинникова стрілка зробити один оберт, як господарі забили й п`ятий м`яч. Свій другий гол у зустрічі провів Євген Ємаєв. 


 7 травня 2016 р. 12 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». 12 градусів. 

Арбітр: Олег Когут (Тернопіль). 
Асистенти арбітра: Василь Притула (Львівська обл.) та Андрій Онишків (Львів). 
​Спостерігач ФФУ: Орест Пасіка (Стрий).


U-17. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) – 5:1 (2:1)

Голи: Василь Герег (8, 63), Євген Ємаєв (39, 77), Артем Челядін (76) – Олег Руснак (35). 


У грі 15-річних команд юні моршинці також першими забили швидкий м`яч. Вже на 3-й хвилині після навісу з лівого флангу Патрік Лесишин головою забив красивий гол. Повівши в рахунку, замість того, щоб й надалі диктувати свої умови, наші хлопці зупинилися й моментів біля воріт гостей більше не було.

Не кращим чином діяли в атаці й ужгородці. Протягом усього матчу закарпатці влучили у площину воріт двічі і два рази круглий опинявся у сітці воріт Руслана Щербана. Спочатку, на 30-й хвилині після навісу з кутового рахунок зрівняв Андрій Зизич, якого «забули» на дальній стійці. А за три хвилини до фінального свистка гол у власні ворота привіз Олег Гавронський, який після вкидання з аута невдало прийняв мяча і його обікрав найактивніший у складі гостей Владислав Яковлєв, який змістившись до центру, помітив ривок на правому фланзі Олександра Гіді і вчасно виклав смугастого під удар партнеру. У підсумку – 1:2 на користь гостей. 


7 травня 2016 р. 14 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». 12 градусів. 

Арбітр: Олег Когут (Тернопіль). 
Асистенти арбітра: Василь Притула (Львівська обл.) та Андрій Онишків (Львів). 
Спостерігач ФФУ: Орест Пасіка (Стрий).


U-15. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) – 1:2 (1:1)

Голи: Патрік Лесишин (3) – Андрій Зизич (30), Олександр Гіді (66).


Як і прогнозували фахівці, гра пройшла за повної територіальної та ігрової переваги гостей. Підопічні Ярослава Дмитрасевича і Віталія Лобасюка з перших і до останніх миттєвостей поєдинку майже по всім компонентам футболу переважали господарів. Та що з того, коли з реалізацією гольових моментів не склалося. А саме за цим показником, як відомо, у футболі визначається переможець. 

Особливо прикро, що «зелено-білі академіки» втратили очки у матчі, в якому нагод забити у них було більше, ніж достатньо. Але десь бракувало майстерності, десь підводила неточність у заключній фазі атаки, а до певної міри на заваді стало й не найкращої якості футбольне поле та відсутність везіння. Ну й звісно не обійшлося без надійної гри воротаря закарпатців. Зокрема, ніхто так і не зрозумів, які голкіпер «Мункача» зумів зреагувати на потужний постріл голеадора львівської команди Тараса Пецківа з п’яти метрів...

ФК «Мункач» (Мукачево) – «УФК-Карпати» (Львів) – 0:0


Долю зустрічі, яка пройшла за повної територіальної та ігрової переваги гостей, було вирішено ще до свистка на перерву. Забивши три голи у першому таймі, «зелено-білі академіки» у другій половині зустрічі контролювали хід гри. Ні, вони не почали діяти другим номером – навпаки, хвилі атак продовжували накочуватися на ворота господарів поля, які за два тайми фактично так і не спромоглися провести бодай одну більш-менш небезпечну вилазку до воріт гостей. Але по перерві забити підопічним Романа Гнатіва так і не вдалося.

Втім, для перемоги вистачило й того, що було зроблено у першій 35-хвилинці (нагадаємо, команди вікової категорії U-15 проводять офіційні матчі у форматі два тайми по 35 хвилин). Цікаво, що усі три голи було забито після подачі кутових. У першому випадку «левам» допоміг гравець «Мункача», який головою зрізав м’яча у власні ворота. А от наступні два результативні удари було виконано безпосередньо з корнера. Спершу «сухий лист» правою від кутового прапорця на лівому фланзі атаки забив нападник Вадим Гудзінський.

Згодом дзеркально усе повторив хавбек Микола Романік. Аби ніхто не подумав, що подібне не що інше, як чистої води фарт, зазначимо, що в одному з матчів, на турнірі в Одесі напередодні старту весняної частини сезону, «академіки» також спромоглися на подвійний «сухий лист». Схоже, кутові – нова грізна зброя команди Романа Гнатіва. 

ФК «Мункач» (Мукачево) – «УФК-Карпати» (Львів) – 0:3 

Всі результати закарпатських команд

Вища ліга

U14

"СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці 2:0
ДЮСШ Тернопіль - ФК "Мункач" Мукачево 2:0

U15
ФК "Скала" Моршин - "СДЮСШОР" Ужгород 1:2
ФК "Мункач" Мукачево - "УФК-Карпати" Львів 0:3

U16
"СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці 1:4
ДЮСШ Тернопіль - ФК "Мункач" Мукачево 2:0

U17
ФК "Скала" Моршин - "СДЮСШОР" Ужгород 5:1
ФК "Мункач" Мукачево - "УФК-Карпати" Львів 0:0


Перша ліга 
 
U15  ДЮСШ Тячів - "СДЮШОР-4" Львів 0:2
U17  ДЮСШ Тячів - "СДЮШОР-4" Львів 0:5
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1100 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: