Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Закарпатці у 2-му турі +2=1-7
15:05
ДЮФЛУ. Закарпатці у 2-му турі +2=1-7
16 та 17 вересня відбулись матчі другого туру ДЮФЛ України у Вищій та Першій лігах.

ДЮФЛУ. Закарпатці у 2-му турі +2=1-7
Продовжують переможну серію наймолодші сдюшорівці, які розташувались наверху таблиці. Команда Михайла Стегури також була близька до перемоги, однак задовільнилась тільки нічиєю. Сканадльним вийшов матч U16 у Луцьку, де арбітр зарахував взяття воріт ужгородців, хоча м’яч не пересік лінію. СДЮСШОР забив два голи та цього не вистачило для набору очок.
 
Мукачівські команди грають лише по-крупному – три розгромні поразки та одна велика перемога. Єдиний позитивний результат на рахунку найстаршої команди Василя Куделка.

Старша вікова група УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін не зуміла здобути очки у Винниках. Практично всю гру ужгородці працювали на захист власних воріт. На 14-ій хвилині воротар гостей слабо вибив від воріт, нападник Руха підхопив м’яч, зблизився з воротами у супроводі захисників і пробив у правий кут – 1:0. Винниківці хоч і володіли повною територіальною перевагою до перерви зуміли завдати лише два небезпечні удари, які пройшли повз ворота. На 49-ій хвилині за гостей зіграла стійка, а вже на 60-ій хвилині Рух подвоїв рахунок: нападник вдало пробив в один дотик з 12 метрів. На 64-ій ужгородці мали хорошу нагоду забити, але після подачі з кутового і підбору нашого півзахисника, його удар з 18 метрів забрав голкіпер.
 
Підопічні Івана Бисаги також змушені були грати від оборони, але все рівно пропустили по два голи у кожному з таймів. Хоча якби не надійна гра нашого голкіпера Лісняка, то рахунок міг би бути значно більшим. На 62-ій хвилині УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін міг забити гол престижу та наш гравець влучив у хрестовину воріт суперника.

Наступний свій поєдинок УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін зіграє вже завтра, 20 вересня, із ФК "Тепловик-ДЮСШ-3" І.-Франківськ. Початок матчів у 12:00 та 14:00 на стадіоні "Авангард".


Вища ліга
2 тур
 
U14
ФК "Скала" Моршин - "МФА" Мукачево 3:0
"Волинь" Луцьк - "СДЮСШОР" Ужгород 1:3
 
U15
"СДЮСШОР" Ужгород - "Волинь" Луцьк 0:0
"МФА" Мукачево - ФК "Скала" Моршин 0:5
 
U16
ФК "Скала" Моршин - "МФА" Мукачево 3:0
"Волинь" Луцьк - "СДЮСШОР" Ужгород 4:2
 
U17
"СДЮСШОР" Ужгород - "Волинь" Луцьк 1:3
"МФА" Мукачево - ФК "Скала" Моршин 6:0
 
 
Перша ліга
 
U15
"Рух" Винники Львівська - "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н 4:0
 
U17
"Рух" Винники Львівська - "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н 2:0
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 860 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: