Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Закарпатці у 5-му турі +3=1-6
16:32
ДЮФЛУ. Закарпатці у 5-му турі +3=1-6
14 та 15 жовтня відбулись матчі шостого туру ДЮФЛ України у Вищій та сьомого туру у Першій лізі.

ДЮФЛУ. Закарпатці у 5-му турі +3=1-6
Черговий тур ДЮФЛ України пройшов під знаком закарпатського дербі у двох вікових категоріях. І в обох поєдинках СДЮСШОР перемагав з однаковим розгромним рахунком 3:0, адже ці дві команди є зараз найбільш сильнішими серед ужгородських команд. Команда Вайданича продовжує йти в лідерах, випереджаючи другі Карпати на два пункти, а третю Скалу вже на вісім.
 
СДЮСШОР U16 покращив свої результати в останніх іграх і одразу піднявся на четверту позицію, відстаючи від тріо лідерів на п’ять очок.
 
В категорії U15 закарпатці пропустивши по два голи не зуміли відігратися. Серед найстарших команд підопічні Пінковського мінімально поступились Прикарпаттю на виїзді. Мукачівці здобули другу впевнену перемогу, а їх основний форвард Михайло Фляшко очолив бомбардирську гону із 5 м’ячами.
 

Перша ліга
 
Молодша команда УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін заробила один пункт у Львові і піднялась на одну сходинку вверх, обійшовши Тепловик-ДЮШ-3.
 
Матч дорослих команд завершився суддівським свавіллям. В цій грі за команду господарів приймав участь гравець Сметанка Андрій, який згідно рішення ДК від 12.10.2017 року повинен був пропускати наступну гру, як покарання після вилучення в грі 7-туру між командами U-17 ФК «Ніка» Ів-Франківськ – ФК «Опір» Львів.
 
В перерві матчу було повідомлено про цей факт головного арбітра Безуглого Андрія та спостерігача арбітражу Кусень Ростислава, на що була отримана відповідь від головного арбітра за підтримки спостерігача матчу, що це не моя справа та нам (команді «УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін») це не допоможе.
 
В другому таймі ужгородці отримали 4 вилучення, при чому три вилучення (другі попередження) за не спортивну поведінку. Головний арбітр не зміг знайти ніяких інших пояснень своїм діям окрім як «не спортивна поведінка», адже грубої гри від гравців нашої команди не було. Четверте вилучення (пряма червона) отримав воротар нашої команди, за те що після того як було забито гол в наші ворота, він викидаючи м’яча на середину поля випадково, ненавмисно влучив в ногу гравця суперників. Це була «жирна» крапка в цьому матчі.
 
Кульмінацією цього дійства були слова арбітра по дорозі до суддівської кімнати «мені цікаво як ви зіграєте наступну гру з командою «Ковель – Волинь» вдома, з підбитими крилами птахи не літають. А тепер бажаю вам успіхів...».
 
Це свавілля знімалось на відео камеру приймаючої сторони, але отримати копію відеоматеріалу матчу не вдалося. Маємо надію, що компетентні органи ДЮФЛ України вивчить ситуацію яка склалася, та нададуть відповідну правову оцінку діям гравців нашої команди, діям команди господарів та головного арбітра.
 
 
Вища ліга
6 тур (14 жовтня)
 
U14
"СДЮСШОР" Ужгород - "МФА" Мукачево 3:0
 
U15
"Прикарпаття" І.-Франківськ - "СДЮСШОР" Ужгород 2:1
"МФА" Мукачево - ФК "Львів" Львів 0:2
 
U16
"СДЮСШОР" Ужгород - "МФА" Мукачево 3:0
 
U17
"Прикарпаття" І.-Франківськ - "СДЮСШОР" Ужгород 1:0
"МФА" Мукачево - ФК "Львів" Львів 4:0
 
 
Перша ліга
8 тур (15 жовтня)
 
U15
ФК "Опір" Львів - "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н 0:0
 
U17
ФК "Опір" Львів - "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н 1:0
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 756 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: