Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Зінедін" бере чотири очки з "Миколаєвом" (ФОТО)
20:12
ДЮФЛУ. "Зінедін" бере чотири очки з "Миколаєвом" (ФОТО)
У неділю, 21 квітня, Зінедін зіграв перший домашній матч ДЮФЛ України у цьому році.

ДЮФЛУ.

Господарі підходили фаворитами до цієї гри випереджаючи свого сьогоднішнього суперник на дванадцять очок і маючи досвід перемоги у першому колі. Та певна розслабленість Зінедіна на перших хвилинах змусила їх перебувати у ролі наздоганяючих. На 4-ій хвилині прорив правим флангом закінчився прострілом, а Хайнас притримав на дальній стійці Ситценка і арбітр ставить досить сумнівний пенальті. І Марцичак виводить миколаївців вперед – 0:1.

Після цього підопічні Ороса намагались швидко переходити до атак та шукали передачами своїх форвардів Повхана та Дюгованця, однак вони були відрізані від півзахисту, який не підтримував їх попереду. Єдине загострення йшло після стандартів та перший удар Криськіва з 24 метрів вийшов легким для воротаря, а інший від Дідо пішов над воротами. На 21-ій хвилині гості вдруге дістались чужих воріт і могли забивати ще раз – Яворський перехопив м’яч біля чужої штрафної, пройшов до воріт і пробив з 12 метрів, Лісняк переводить на кутовий.

Другий тайм був більш видовищним, вже на старті Ситценко зі штрафного пробив трохи вище воріт. Романко також завдав удару з 19 метрів, воротар забрав. А далі був трьохвилинний камбек від господарів. На 52-ій хвилині на довгу передачу з глибини поля відгукнувся півзахисник Дідо, який вийшов один в один і переграв голкіпера – 1:1.

За три хвилини атака лівим краєм, Мастяк віддає на Повхана, який стоячи спиною до воріт біля стійки з розвороту пробиває повз кіпера, який намагався прикрити ближній кут, але не вдало – 2:1.

Ще за чотири хвилини Зінедін міг закривати питання про переможця, коли Канюк вибив м’яч вперед, Загребу забули у чужій штрафній і він опинився один перед воротарем, потрібно було лише перекинути Фуріва, проте він віддав на набігаючого Повхана, якому завадив пробити по пустим воротам захисник.

На 70-ій хвилині Дідо небезпечно пробивав з 19 метрів, але біля стійки. А за три хвилини одна з небагатьох атак львів’ян завершилась голом. Після подачі зі штрафного Фрінцко вибив за межі карної зони, але прямо на Лукача, який спокійно завдав сильного пострілу з 20 метрів у дальній кут – 2:2.

За хвилину героєм зустрічі міг стати Русин, який ефектним ударом з 26 метрів цілив у дальню дев’ятку та м’яч зовсім трохи розминувся з рамкою.

Прикра втрата перемоги зінедінівцями, які протягом всього матчу невпинно йшли вперед. Миколаїв вразив ефективністю в атаці отримавши максимум з тих декількох моментів у матчі.


УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 Ужгородський р-н - ФК Миколаїв U17 2:2

Голи: Дідо, 52, Повхан, 55 – Марцичак, 4 (пен.), Лукач, 77.

Зінедін: Віталій Лісняк, Юрій Дідо, Михайло Романко (Олександр Русин, 64), Іван Мастяк, Іван Повхан, Ігор Бочкої (Юрій Канюк, 28), Ростислав Дюгованець (Владислав Загреба, 41), Андрій Криськів (Ростислав Фрінцко, 56), Едуард Мориляк, Святослав Сивч, Віталій Хайнас (Олександр Завацький, 68).
Запасні: Владислав Вашкеба, Михайло Белла, Дмитро Ріпич.
Тренер – Василь Орос, Валерій Угрин.

Миколаїв: Віктор Фурів, Любомир Іванів, Вадим Мацричак, Максим Шиян, Артем Шумин, Іван Лукач, Максим Стеценко, Максим Яворський, Віталій Павлучкович, Максим Медловський, Ростислав Іванус.
Запасні: Іван Талан, Тарас Підцерковний, Олексій Шеретюк, Святослав Синичин, Ігор Березовський, Марян Давидяк, Владислав Ситценко.



Ще більше очікували перемоги від господарів у молодшій віковій категорії, адже миколаївці йдуть на останньому місці, ужгородці мають на вісімнадцять балів більше.

Зінедін хоч і мав певну перевагу та не спішив втілювати її у голи у першому таймі. Найближчим до взяття воріт був Терпак, який підоспів перший на добивання після удару зі штрафного від Бутрика та Костьо справився з розстрілом впритул. Ще можна згадати удар головою Шаленика після подачі кутового, але вище.

Та вже з початком другої половини зустрічі Зінедін помітно додав і голи не змусили себе чекати. Після подачі з кута поля Марюхнич якимось дивом з двох метрів, у боротьбі із захисником, б’є вище воріт. На 38-ій хвилині Заяць асистує Марюхничу і той пробиває з 18 метрів, воротар у стрибку парирує цей постріл. За дві хвилини Заяць знову виступив диспетчером, на цей раз Шаленику, і Дмитро з семи метрів пробиває повз голкіпера – 1:0.

Пройшло трохи більше хвилини і Шаленик вдруге змусив аплодувати глядачів забивши неймовірний гол, в який не всі одразу повірили. Здійснивши забігання у штрафну на швидкості обійшов воротаря і здавалось вже не наздожене м’яч та в останній момент, майже з нульового кута, відправляє м’яч у ворота – 2:0. Лайнсмен підтвердив, м’яч не вийшов і побіг до центра поля.

Львівська команда була далекою від голу і окрім декількох дальніх ударів нічого не створила. Ужгородці діяли більш гостро в атаці. Заяць пробив у рамку з 20 метрів та воротар на місці. Марюхнич виконав простріл, який замикав Шаленик та Костьо забирає. В останні хвилини гри Марюхнич отримав можливість збільшити рахунок, вийшовши сам на сам, але пробив повз ціль.

Заслужена перемога команди Іваниці, які намагаються не відставати від першої трійки.


УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 Ужгородський р-н - ФК Миколаїв U15 2:0

Голи
: Шаленик, 40, 42.

Зінедін: Роберт Матей (Максим Росул, 62), Михайло Ференцик, Станіслав Терпак, Кіріл Голяна, Андрій Шовш, Мілан Бутрик, Дмитро Шаленик, Станіслав Печко (Станіслав Гливка, 59), Іван Марюхнич, Юрій Заяць (Михайло Несух, 56), Арсеній Орос (Остап Гевкач, 36).
Тренер – Михайло Іваниця.

Миколаїв: Руслан Костьо, Назар Федів, Олег Курбанов, Роман Котула, Андрій Яцків, Микола Кравчук, Денис Шмотялоха, Любомир Залуга, Денис Даців, Дмитро Кривий, Максим Масловський (Максим Сороківський, 56).

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 811 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: