Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Зінедін" ділить перемоги з "Калушом" (ФОТО)
19:15
ДЮФЛУ. "Зінедін" ділить перемоги з "Калушом" (ФОТО)
В обох поєдинках найцікавіші події на полі відбувались у другому таймі.

ДЮФЛУ.
Ужгородська команда минулий сезон завершувала домашнім поєдинком з Калушем, тоді за два матчі було забито 12 голів, і вже у новому, також зустрічалась з калушанами і знову було забито стільки ж голів.
 
Перед стартом чемпіонату Зінедін очолив відомий екс-гравець донецького Шахтаря та маріупольського Іллічівця Олексій Полянський.
 
Буквально перед грою пройшовся дощ, тож поле було важким для футболістів. Перша половина зустрічі проходила у щільній боротьбі, не все вдавалось у обох команд на старті та декілька моментів для голу все ж було. Ще у першій десятихвилинці Загреба продерся у штрафну з лівого краю і гостро прострілював, Ковач готовий був замикати, однак м’яч, через нерівну поверхність, підскочив і це дезорієнтувало його. На 10-ій хвилині Маслій втік лівим флангом до воріт, практично на одного воротаря та з гострого кута не зміг переграти Ковача.
 
На 21-ій хвилині Загреба пробив з 20 метрів, Бабій зловив. На 29-ій хвилині гості виконали навіс зі штрафного, Квік пробив головою та ужгородців врятувала стійка. За п’ять хвилин Ковач пробив з меж штрафної, воротар відбив, Симочко підхопив і другим темпом закинув на Ковача, який знову б’є, на цей раз головою, але повз рамку. На 39-ій хвилині Ковач, після подачі кутового, вже влучно пробив головою, але голкіпер на місці.
 
Перевага господарів ставала все відчутнішою, проте забити все ніяк не вдавалось. У другому таймі, на 48-ій хвилині, правий захисник Бочкоі гостро пробив справа з 17 метрів, але трохи не влучив у дальній кут. За дві хвилини Ковач пробив з 17 метрів, Бабій забрав. На 54-ій хвилині подачу зі стандарту завершує ударом головою під поперечку Ковач та голкіпер демонструє чудеса реакції. У наступній атаці Ковач проникаючим пасом виводить Симочка на одного воротаря, Бабій парирує.
 
За мить вже Ковач отримав хороший асист від Загреби і вибігав на ворота, однак відпустив м’яч і втратив момент для завершального удару. Та вже на 65-ій хвилині Ростислав виправився і отримавши довгу передачу другим дотиком пробиває голкіпера з восьми метрів – 1:0.
 
Однак пройшло всього чотири хвилини і гості використали одну з небагатьох можливостей в атаці. Після подачі з кута поля воротар не дотягнувся до м’яча і рикошетом від нашого гравця круглий влітає у ворота – 1:1.
 
Та за п’ять хвилин до завершення гри Загреба прокинув м’яч повз Кляпа у штрафній і був збитий. Арбітр ставить пенальті, який реалізовує Ростислав Ковач – 2:1.
 
Ось так гравці Зінедіна вітають з дебютом свого тренера першою перемогою, яку вдалось вирвати на характері.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 Ужгородський р-н - Калуш U17 2:1
 
Голи: Ковач, 65, 75 (пен.), Мигалина, 69 (автогол).
 
Зінедін: Валентин Ковач, Сергій Коннов, Ігор Бочкоі, Станіслав Терпак, Іван Луцьо, Юрій Дідо, Владислав Загреба, Ярослав Левко, Ростислав Ковач, Андрій Мигалина (Ярослав Томашовський, 69), Василь Симочко (Дмитро Попіль, 66).
Запасні: Олександр Марфинець, Михайло Ференцик, Іван Марюхнич, Василь Лукеча.
Тренер: Олексій Полянський.
 
Калуш: Іван Бабій, Максим Павлів, Олександр Яремів, Олег Данило, Святослав Долинський, Дмитро Кухар, Владислав Попов, Степан Максимович, Дмитро Галій, Петро Квік, Назар Маслій.
На заміну виходили: Артем Попадюк, Владислав Кляпа, Владислав Кашуба, Роман Александров, Василь Бугрій, Василь Мельник.
 
 
Перше, що кидалось в очі перед початком матчу молодших колективів, те що гості дещо переважають в антропометрії зінедінівців. Подекуди саме ця перевага дозволяла івано-франківцям відчувати себе більш впевнено на полі.
 
Вже на 4-ій хвилині Русин проривався до воріт, намагаючись проскочити повз Куртанича і Голяну у штрафній, але був збитий. Пенальті влучно пробив Саків – 0:1.
 
Захист у господарів грав не надто надійно і габаритні нападники калушан постійно цим користувались. На 7-ій хвилині Русин вийшов на ворота зліва та Росул відбив удар нападника. Ще в одному епізоді Саків пробив з 19 метрів, проте вище.
 
Зінедін лише в середині тайму зумів створити свої перші гольову нагоди. На 18-ій хвилині Орос пробив зі штрафного з 25 метрів, воротар забрав. На 23-ій хвилині Караман віддає потенційно гольовий пас у карну зону на Дороговича, Мікі з 12 метрів завершував атаку ударом, але не влучив у ціль.
 
Надалі Калуш не відчуваючи спротиву з боку захисту зумів збільшити рахунок. На 26-ій хвилині Бояковський вийшов один в один, але не реалізував цю нагоду. За хвилину Русин через центральну зону вийшов на ворота і переграв кіпера – 0:2.
 
Третій гол Зінедін дістав через помилку свого півзахисника Кроликова, який зіграв на підборі після стандарту біля чужих воріт і довго вирішував, що робити, поки у нього не відібрали м’яч і побігли у контратаку три в один, де Русин оформив дубль – 0:3.
 
У перерві наставник господарів зробив перестановки та зміни у складі, що не одразу та все ж дало результат в атакуючій ланці, однак не в захисті. Там і надалі ужгородські захисники не встигали за своїми опонентами. На 43-ій хвилині Русин знову виходить один в один та Росул грає надійно.
 
На 53-ій хвилині Зінедін почав потрохи відігруватися, це Заяць накрутив у штрафній Щербину, у підсумку захисник зачепив Юрія і арбітр призначає пенальті. З позначки пробив капітан господарів Голяна – 1:3.
 
Пройшло всього три хвилини і черговий кутовий від Ороса головою замкнув Заяць – 2:3.
 
Однак за дві хвилини нападники Калуша двічі виходять на одного воротаря, і якщо у першому епізоді Бояковський пробив мимо, то в другому моменті Олійник забив – 2:4.
 
На полі була доволі відкрита гра і вже за три хвилин Дороговичу вдався класний постріл справа з 12 метрів у ближній кут – 3:4.
 
На 64-ій хвилині господарі розіграли кутовий, Орос навісив у центр карної зони, де Калінець пробив у дотик, але вище. Вже за мить калушани втікають у контратаку, Каганець пішов у невиправданий підкат, у підсумку Саків реалізує черговий вихід на одного голкіпера – 3:5.
 
Та в останню хвилину ігрового час Калінець віддає на Карамана, який сильним ударом з 19 метрів цілить у дальній кут – 4:5.
 
Підопічні Балажинця пішли на фінальний штурм і були дуже близькими, щоб зачепитись за нічию. Вже у доданий арбітром час Караман набрав швидкість, прориваючись у штрафну і на вході був збитий захисником. Арбітр вказує на одинадцять метрів. До м’яча підійшов Орос, але пробив трохи вище воріт і залишив рахунок на користь Калуша.

Зінедін продемонстрував волю до перемоги у другому таймі, проте цього було замало, адже вони дали досить велику фору у першій тридцятип’ятихвилинці. Калуш міг знімати питання про переможця задовго до останніх хвилин, однак вирішив розіграти такий драматичний футбольний трилер.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 Ужгородський р-н - Калуш U15 4:5
 
Голи: Голяна, 53 (пен.), Заяць, 56, Дорогович, 61, Караман, 70 – Саків, 4 (пен.), 66, Русин, 27, 32, Олійник, 58.
 
Зінедін: Максим Росул, Василь-Олег Куртанич, Юрій Заяць, Максим Кроликов (Валентин Цибик, 33) Кіріл Голяна (Назар Попович, 56), Богдан Тиводар (Юрій Каганець, 36), Віктор Ференцик (Михайло Несух, 36), Василь Цигак (Ерік Калінець, 48), Ярослав Караман, Арсеній Орос, Микола Дорогович.
Запасні: Дмитро Манівчук, Іван Думнич.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Калуш: Владислав Чучман, Віталій Бояковський, Ростислав Яців, Олександр Саків, Віктор Русин, Андрій Чикулай, Василь Бурчин, Владислав Перегінець, Олександр Олійник, Сергій Щербина, Ігор Яцьків.
На заміну виходили: Тарас Височан, Артур Король, Ілля Лівшиц, Василь Крехович, Ярослав Стасюк, Дмитро Андрейко.
 
На 70+3 Орос не реалізував пенальті (мимо).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 569 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: