Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Зінедін" РУХається вгору (ФОТО)
19:41
ДЮФЛУ. "Зінедін" РУХається вгору (ФОТО)
Ужгородська команда перемагає вдома одного з лідерів Першої ліги ДЮФЛУ.

ДЮФЛУ.
Команда Василя Ороса з перших хвилин перейшла до активних наступальних дій, змушуючи суперника думати лише про захист. Вже на першій хвилині Мірошниченко пробив головою після подачі зі стандарту, але не точно. Повхан завдав удару з 20 метрів, трохи вище воріт.
 
На 12-ій хвилині лівий захисник Мастяк знаходить на іншому краї штрафної правого захисника Хилу, який пробив з 17 метрів, знову вище. За декілька хвилин вже сам Мастяк пройшов двох суперників і пробив з 19 метрів, воротар спіймав. За хвилину Романко перехопив м’яч в центрі поля, пройшов до воріт і пробив з 22 метрів, голкіпер забрав. З кращої позиції бив Загреба, з 15 метрів, та воротар справився з не сильним ударом. На 25-ій хвилині Лютнянський приклався з 19 метрів, воротар лише з другої спроби забирає шкіряного.
 
Гості з труднощами переходили на чужу половину поля. А перший гострий момент створили лише на 28-ій хвилині, коли подачу з кутового замикав Левків, але м’яч пройшов над перекладиною. На 32-ій хвилині Хила прострілив справа, Повхан ефектно пробив п’яткою, кіпер відбиває, Булеза добиває, але влучає у стійку. Далі Загреба не реалізував вихід практично один в один.
 
На старті другого тайму Зінедін зумів відзначитись і зробив це капітан. Лютнянський ударом зі штрафного метрів з 20, за допомогою рикошету від стінки, відкриває рахунок у зустрічі – 1:0.
 
У наступній атаці Повхан вийшов на одного воротаря і покотив повз нього та захисники зуміли винести м’яч. На 50-ій хвилині Рух вдруге за гру потурбував Кашку, це Брилинський пробив з 19 метрів, але не точно.
 
Ужгородці продовжували обстрілювати з різних дистанцій ворота Козодія. На 66-ій хвилині Повхан прострілив зліва, Романко у падінні на ближній стійці намагався замкнути цю передачу, але трохи не влучив у кут. За три хвилини знову стандарт, на цей раз взявся пробивати Максимець, який з 25 метрів відправив м’яч у дальню дев’ятку – 2:0.

На 74-ій хвилині Максимець вибігав сам на сам, але замість удару віддав на вільного Повхана, який забив вже у пусті ворота, але знаходячись у положенні поза грою, тож гол не зараховано.
 
Беззаперечна перемога УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін, який не залишив ніяких шансів супернику, який дивом уник погрому на середнянському стадіоні.
 
 
Арбітр – Володимир Гронський
Асистенти – Томаш Бабич, Іван Варга
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 – Рух U17 Винники 2:0
 
Голи: Лютнянський, 42, Максимець, 69.
 
Зінедін: Дмитро Кашка, Іван Мастяк, Юрій Мірошниченко, Віталій Кузьма, Іван Хила, Михайло Романко (Ростислав Фрінцко, 70), Максим Лютнянський, Максим Максимець, Владислав Загреба (Юрій Канюк, 55), Іван Повхан, Василь Булеза (Ігор Бочкоі, 63).
Запасні: Павло Улашин, Ростислав Дюгованець, Владислав Сабов.
Тренер – Василь Орос.
 
Рух: Максим Козодій, Данило Левків, Віталій Михайлів, Іван Патлавський, Роман Гірняк, Олег Гедьо, Святослав Курка, Олександр Дявіл, Назар Сава, Денис Брилинський, Максим Харкевич.
Запасний: Олег Романко.
 
 
 
У молодших зінедінівці суперник був помітно сильніший. Про це говорить зокрема їхня статистика – 4 матчі, 34 забиті голи. Та команда Іваниці готова була дати бій, що і продемонструвала у цьому матчі. На старті гри Заяць подав з флангу, а Симочко завершив атаку ударом головою, але мимо.
 
Та вже на 8-ій хвилині Ференцик збиває у своїй штрафній Побережного і арбітр призначає пенальті, який вміло виконав Іванець – 0:1.
 
Гості володіли не значною перевагою, одразу налагодивши контроль над м’ячем. Та ближче до середини тайму ужгородці створили дві стовідсоткові нагоди. На 18-ій хвилині Ференцик пройшов правим краєм і навісив на Симочка, який з трьох метрів не зміг переграти голкіпера. За дві хвилини подачу зі штрафного завершив ударом з 10 метрів Дьордяк та на заваді голу став захисник на лінії воріт.
 
Далі команди обмінялись дальніми ударами Спочатку Согор з 20 метрів пробив повз рамку. У відповідь Бутрик зі штрафного з 22 метрів вдарив трохи вище воріт.
 
На початку другого тайму сталося дежавю, знову атака гостей закінчується призначенням пенальті. Звір відгукнувся на довгу передачу, Матей не впевнено зіграв на виході і зачепив нападника. Тимочко пробив точно з одинадцяти метрів – 0:2.
 
Та футболісти Зінедіну продемонстрували характер і вже зовсім скоро відквитали один м’яч. Бутрик підібрав круглого перед штрафною і потужно пробив з 22 метрів – 1:2.
 
На цьому господарі не зупинились і вже на 54-ій хвилині Шаленик проривається правим краєм, звідки робить передачу у штрафну, де Піпта ударом з 10 метрів зрівнює рахунок. До слова, Павло забиває у другому матчі поспіль.
 
Не встигли винниківці відійти від другого голу, як Зінедін залишив їх у ролі наздоганяючого. Бутрик ударом з кутового поцілив у ближній кут, воротар здавалось йшов на м’яч, але напевно сам не повіривши у таке виконання від Мілана змушений був втретє за десять хвилин виймати шкіряного з сітки воріт – 3:2.
 
Неймовірний камбек від команди Іваниці, яка просто вражала ефективністю своїх атак. Рух у другому таймі вже не виглядав так впевнено, чи не єдиним моментом у них був удар Звіра на 63-ій хвилині з 19 метрів, але тут Матей зіграв надійно.
 
Ужгородці довели гру до логічної перемоги, якій віддали багато емоцій та сил. До приїзду у Середнє обидві команди Руху не знали поразок у цьому сезоні і складали серйозну конкуренцію МФА. Після цього туру вже сам Зінедін скорочує відставання до лідерів, які зазнали невдач у цьому турі і готується до недільного виїзду в Івано-Франківськ, де зіграє з Ураганом.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 – Рух U15 Винники 3:2
 
Голи: Бутрик, 47, 57, Піпта, 54 - Іванець, 8 (пен.), Тимочко, 38 (пен.).
 
Зінедін: Роберт Матей, Михайло Ференцик, Ігор Дьордяк, Станіслав Терпак, Андрій Шовш, Дмитро Шаленик, Мілан Бутрик, Іван Марюхнич, Нікіта Кроццолі (Микола Кешкентій, 36), Василь Симочко, Юрій Заяць (Павло Піпта, 36).
Запасні: Максим Росул, Кіріл Голяна, Дмитро Попіль, Арсеній Орос, Станіслав Печко.
Тренер – Михайло Іваниця.
 
Рух: Арсен Климчук, Максим Кокотко, Данило Лісний, Назар Врецьола, Ігор Покровецький, Максим Тимочко, Назар Коваленко, Назар Согор, Дмитро Побережний, Роман Іванець, Устим Звір.
Запасні: Олег-Іван Гриців, Костянтин Цар, Артур Прокоп, Назар Макогін, Тарас Запорожець, Володимир Ослаб.
Тренер – Маркіян Шкреба.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 854 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: