Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛЗ. Берегівські юнаки вивозять з Виноградова чотири очки
17:28
ДЮФЛЗ. Берегівські юнаки вивозять з Виноградова чотири очки
12 березня берегівські юніори зустрілись у Виноградові з своїми однолітками.

ДЮФЛЗ. Берегівські юнаки вивозять з Виноградова чотири очки 12 березня, на виноградівському стадіоні «Пластмасовик», футболісти старших вікових категорій Берегівської районної ДЮСШ в першій грі другого кола ДЮФЛ Закарпаття в гостях зіграли ігри з командою ДЮСШ «Колос» Виноградів.

Першими на футбольне поле вийшли підопічні Василя Пануліна, команда 2003-04 року народження. Із самого початку заволоділи ініціативою, яку тримали до фінального свистка. Після короткої розвідки берегівчани активніше почали штурмувати ворота суперника, що призвело на восьмій хвилині до взяття воріт. Відзначився Петро Гарапко.

Невдовзі арбітр матчу Анатолій Гал призначив пенальті у ворота господарів, який чітко реалізував Давід Леврінц. Незабаром Михайло Матьола довів рахунок до розгромного на користь берегівчан. Останній четвертий гол в ворота суперника забив Давід Леврінц. Виноградівці зуміли провести гол престижу і гра завершилась впевненою перемогою берегівських юнаків 4:1.

Команда старшої вікової категорії, яку тренує Золтан Войтку 2001-02 років народження, також з перших хвилин заволоділа ініціативою і вже в першому таймі, завдяки голам Адама Барти та Алекса Кіша впевнено повела в рахунку. Здавалося вони легко повторять успіх підопічних Василя Пануліна. Але далася взнаки коротка лава запасних.

Другий тайм був зовсім іншим. В середині тайму виноградівці скоротили рахунок, а за хвилину до свистка арбітра про завершення гри берегівці пропустили другий гол. В результаті бойова нічия 2:2.

Через тиждень, наші вихованці прийматимуть одного з лідерів чемпіонату команду ДЮСШ Рахів.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 648 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: