Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛЗ. «ДЮСШ Іршава» вирвала перемогу над однолітками з Рахова (ФОТО)
18:04
ДЮФЛЗ. «ДЮСШ Іршава» вирвала перемогу над однолітками з Рахова (ФОТО)
Чим закінчилась головна битва 11-го туру в Східній Зоні, у віковій категорії 2003-2004 р. н., маєте змогу дізнатись у нашому репортажі.

ДЮФЛЗ. «ДЮСШ Іршава» вирвала перемогу над однолітками з Рахова (ФОТО) На рідному стадіоні в Сільці одна з двох кращих команд Східної зони «ДЮСШ Іршава» приймала одну з двох команд Східної групи, які найкраще грають на виїзді, «ДЮСШ Рахів».

Поєдинок пройшов за незначної переваги у володінні м’ячем господарів поля, які завдали в два рази більше ударів – 8:4, трохи перевершили опонентів за влучністю – 62.5 % проти 50 % у гравців «ДЮСШ Рахова», та показали трохи вищий відсоток гостроти від цих пострілів – 87.5 % проти 75 % у підопічних Штадлера.

Що стосується окремих таймів, то в першому таймі м’ячем трохи більше володіли гості, а в другому за цим показником переважали підопічні Білана. За ударами в першому таймі рахівці втричі перевершили суперника – 3:1, а в другому поступились їм за цим показником у сім разів – 1:7. Не дивно, що відсоток влучності та гостроти після перерви у «ДЮСШ Іршави» був трохи гіршим за суперника. 

Перший тайм пройшов у дуже в’язкій боротьбі переважно далеко від штрафних майданчиків. Перший удар відбувся тільки на 6-й хвилині, після навісу з кутового підопічних Білана. Рахівці протягом матчу хоча й виконали цих стандартів удвічі більше, та відсоток гостроти від них був значно вищим у «ДЮСШ Іршави». Найгостріше було у вищезгаданий час, коли Глеба навісив із кутового з правого флангу, а Пересоляк ударом з 12-ти метрів спрямував круглого під ліву стійку, без шансів для Дердюка – 1:0.

Суперник спробував швидко відігратись, і вже в середині тайму створив свій найгостріший момент. Атака по центру зі зміщенням до правого флангу, що відбулась на 10-й хвилині, завершилась прицільним ударом Віталія Руса під ліву стійку. Його в пожежному режимі заблокували захисники. Та м’яч відскочив до  Галянича, що перебував у межах воротарського майданчика й влучно пробив під праву стійку. Чебурашкін у стрибку відбив цей підступний удар. До перерви подібної гостроти не створила жодна з команд, що й зумовило підсумковий рахунок першого тайму.

На старті другого тайму, на 27-й та 28-й хвилинах команди обмінялись гострими випадами. Спочатку Глеба завершив атаку лівим флангом, зі зміщенням до центру, ударом повз ближню стійку, а далі Титор загострив ситуацію біля протилежних воріт, видерши круглого від Білогорки. Наслідком цього став вихід на вбивчу ударну позицію з семи метрів Боднарюка, та Чебурашкін сміливо кинувся в ноги і заволодів м’ячем.

На 39-й хвилині відбулась затяжна атака господарів лівим флангом, зі зміщенням до центру. На її завершенні спочатку Пересоляк ударом із середньої відстані влучив у правий нижній кут. Дердюк змістився й відбив, а партнери винесли. Та Глеба другим темпом ударом з аналогічної відстані влучив майже під поперечину. Воротар, не ризикуючи, відбив круглого кулаками.           
 
Через три хвилини, під час атаки по центру, рахівці заробили право на штрафний удар. Протягом матчу господарі фолили в понад два рази частіше за опонентів, та робили вони це переважно далеко від своїх воріт. Суттєву гостроту, за наслідками цих стандартів, рахівці створили тільки один раз, на 42-й хвилині, коли під час атаки правим флангом заробили право на штрафний удар. Дячук навісив у карну зону, а Титор влучно пробив. Чебурашкін зреагував на цей підступний постріл.

Напруга на полі суттєво зменшилась тільки на 51-й доданій хвилині, коли під час атаки по центру Добра заробив право на штрафний удар в 20-ти метрах від воріт і сам виконав удар-простріл. На лінії воротарського майданчика політ м’яча головою трохи підправив Пересоляк, спрямувавши його в сітку – 2:0.

Перемога «ДЮСШ Іршави», яка не стала суттєвою несподіванкою, дозволила їй зберегти друге місце за здобутими балами. «ДЮСШ Рахів», незважаючи на втрату очок, залишився у верхній половині таблиці й зберігає хороші перспективи для входження до призової трійки Східної зони.    
 

Арбітр – Василь Качур
 
с. Сільце, стадіон «Колос», хмарно з проясненнями, 80 глядачів
 
«ДЮСШ Іршава» – «ДЮСШ Рахів» – 2:0

Голи: Пересоляк, 6, 50+1.

«ДЮСШ Іршава»: Владислав Чебурашкін, Іван Глушко, Роман Білогорка, Петро Зейкан, Богдан Тимченко, Іван Туріна, Тарас Глеба, Максим Бабич, Августин Пересоляк, Іван Добра, Іван Кормош.
Запасні: Станіслав Осійський, Іван Семак, Віталій Сочка.
Тренер – Сергій Білан.

«ДЮСШ Рахів»: Назар Дердюк, Василь Глушман, Віталій Рус, Максим Дячук, Василь Титор, Євген Спасюк, Сергій Гринчишин, Іван Жигоряк, Назар Галянич, Михайло Томашук, Іван Боднарюк.
Запасні: Ілля Форес, Денис Білик, Артур Калин, Одісей Рус, Андрій Романюк.
Тренер – С. Штадлер.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1190 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: