Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛЗ. «ДЮСШ Виноградів» сенсаційно позбавив лідера двох балів (ФОТО)
17:57
ДЮФЛЗ. «ДЮСШ Виноградів» сенсаційно позбавив лідера двох балів (ФОТО)
Про центральний поєдинок недільного дня Східної зони у віковій категорії 2001-2002 років народження читайте далі.

ДЮФЛЗ. «ДЮСШ Виноградів» сенсаційно позбавив лідера двох балів (ФОТО) Виноградівці в першому колі, на відміну від ДЮФК «Броньки», зазнали відчутних очкових втрат у домашніх поєдинках. А от у виїзних матчах підопічні Білака виступили непогано. Цього разу відомий тренер привіз на гірську Іршавщину команду зі значно сильнішим складом та потенціалом, ніж я бачив їх востаннє. Як наслідок, м’ячем цього разу трохи більше володіли гості.

Виноградівці більше своїх атак завершували ударами. Як наслідок, вони перевершили опонентів як за цим показником у понад півтора рази – 17:10, так і за за влучністю – 47.1 % проти 30 % у броньківців. А от за гостротою від цих пострілів бордово-блакитні випередили опонентів менше ніж у півтора рази – 70.6 % проти 60 % у підопічних Шусти.

Перший удар глядачі побачили вже на 3-й хвилині, коли швидку атаку гостей лівим флангом влучним ударом завершив Зубов. Попа правильно обрав позицію і заволодів круглим. Господарі відповіли через хвилину, коли в атаці по центру заробили право на штрафний удар. Протягом матчу господарі майже в три рази більше заробили таких стандартів, однак відсоток гостроти від них у обох колективів бажав кращого. Удар зі штрафного Владислава Батрина прийшовся повз ліву стійку.

Та вже після наступного загострення рахунок на табло змінився. Два поспіль навіси від Феєра в штрафний майданчик на Сігетія, на 5-6 хвилинах, завершились по різному. У першому випадку воротар зумів випередити нападника і заволодіти м’ячем. А от наступного разу він відбив круглого перед собою, чим одразу скористався реактивний Норберт, який із близької відстані спрямував  шкіряну кулю під поперечину – 1:0.

Найбільш небезпечний момент першого тайму підопічні Шусти створили на 15-й хвилині, коли за наслідками атаки правим флангом, зі зміщенням до центру, ударом зі штрафного з 35-ти метрів поцілили в ліву хрестовину. Через хвилину рахунок могли подвоїти гості під час атаки по центру зі зміщенням до лівого краю. Феєр двічі вдало поборовся і виклав м’яч під удар Сігетію. Після підступного удару з льоту від Норберта з дванадцяти метрів круглий оминув ліву стійку в лічених сантиметрах.

На 19-й хвилині Кутняк далеко вкинув з-за бокової лінії з лівого краю в штрафний майданчик. Зубов виграв верхову дуель і скинув на Продана, а той підправив у лівий кут. Попа вчасно змістився і зреагував на цей удар. Через чотири хвилини масована атака господарів із використанням обох флангів завершилась ударом Владислава Батрина в правий, незахищений воротарем, кут. Марущинця підстрахував Кутняк, що виніс круглого майже з лінії воріт. На наступний удар центрфорварда, на 29-й хвилині, зреагував воротар.

На початку другої половини команди обмінялись спробами ударів через себе. А на 36-й хвилині підопічні Білака суттєво загострили ситуацію лівим флангом. Після удару Кутняка, м’яч рикошетом від суперника полетів під ближню стійку. Попа в падінні відбив, а партнери винесли подалі. Та вже під час наступного загостренння правим флангом він влетів у сітку. Господарі заробили кутовий. Цих стандартів, що носили суттєву загрозу, команди в другому таймі створили набагато більше, ніж у першому. Після одного з навісів із кутового Владислав головою вколотив круглого в ліву дев’ятку – 1:1.  

Втрата очок  не позбавила «Броньку» лідерства, та попереду важкі виїзні поєдинки на полях конкурентів, тому слід ретельно проаналізувати свої дії. «ДЮСШ Виноградів» своїм сенсаційним результатом залишає фанам надію на прогрес, що відповідатиме потенціалу цього складу гравців.  
 
 
Арбітр – Тарас Шопа
 
с. Бронька, стадіон «Колос», хмарно з проясненнями, 100 глядачів
 
ДЮФК «Бронька» – «ДЮСШ Виноградів» – 1:1

Голи: Норберт Сігетій, 6 – Владислав Батрин, 45

«Бронька»: Владислав Попа, Вадім Продан, Петро Повх, Владислав Олегаш, Віктор Батрин, Олександр Рішко, Юрій Кремінь, Василь Сможаник, Владислав Батрин, Михайло Батьо, Вадим Кузан.
Запасні: Іван Варга, Віктор Трикур.
Тренер – В'ячеслав Шуста.

«ДЮСШ Виноградів»: Іван Марущинець, Богдан Боднарюк, Себастьян Феєр, Сергій Кутняк, Олександр Іваниш, Михайло Кобрин, Валентин Пука, Норберт Сігетій, Олександр Зубов, Петро Продан, Михайло Шуба.
Запасні: Михайло Чедрик, Ігор Порада, Даніель Кріштоф, Габріель Варга, Ерік Нодь, Крістіан Товт, Юрій Мірошниченко, Юрій Петровка.
Старший тренер – Іван Білак, тренер – Петро Котубей.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1081 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: