Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛЗ. Іршавці вигризли перемогу від земляків із Броньки (ФОТО)
17:04
ДЮФЛЗ. Іршавці вигризли перемогу від земляків із Броньки (ФОТО)
Про один із центральних поєдинків другого кола Східної зони у віковій категорії 2003-2004 років народження читайте далі.

ДЮФЛЗ. Іршавці вигризли перемогу від земляків із Броньки (ФОТО) У дербі зустрічались на той момент дві найсильніші команди Східної зони: ДЮФК «Бронька» з потугами втримувала лідерство за здобутими очками, а ДЮСШ «Іршава» впевнено випереджала всіх за втраченими балами. Перевагою гостей був трохи вищий рівень виконавської майстерності гравців. Підопічні Шусти підкупляють традиційним гірським запалом та підтримкою фанів.

Сам поєдинок пройшов за незначної переваги у володінні м’ячем іршавців, які завдали майже втричі більше ударів – 8:3, та були трохи влучнішими – 37.5 % проти 33.3 % у броньківців. Підопічні Шусти були кращими за суперника за відсотком небезпечних пострілів – 66.7 % проти 50 % у «Іршави», та змогли заблокувати 50 % ударів суперника, при жодному заблокованому гостями.    

Перший тайм колективи більше дбали про захист, у якому брали участь усі без винятку гравці. Окремі виконавці виділялись з-поміж партнерів. У «Іршави» слід виділити Глушка, який знімав майже всі верхові м’ячі, які суперник намагався спрямовувати в район штрафного майданчика, та встигав підстраховувати партнерів на флангах. У господарів варто відзначити Білея та Мазурика, які виконали великий об’єм роботи з руйнування атак суперника. Частенько їм повертався допомагати ближче до своїх воріт Дуник. Не гребували вони й порушеннями правил, яких зробили у першому таймі вдвічі більше за суперника. Утім, із гри один раз, на 10-й хвилині, господарі все ж провалились під час атаки підопічних Білана по центру. Її розіграли Кормош, Глеба та Пересоляк, а завершив останній із них підступним ударом над поперечиною.

Першого влучного удару з поміж обох колективів гості нарешті завдали в другому таймі. Під час атаки правим флангом на 32-й хвилині вони заробили право на кутовий. Цих стандартів іршавці після перерви заробили втричі більше, ніж у першій половині гри. Вони шалено переважали своїх опонентів як за їх кількістю, так і за відсотком гостроти від них. Повертаючись до вищезгаданого стандарту, його вчергове виконав Глеба, вирізавши круглого у воротарський майданчик. Голкіпер на виході не зміг заволодіти м’ячем й дозволили Пересоляку скинути його в центр штрафної, де виникла справжня пожежа. Нею сповна скористався Кормош, що спрямував круглого під поперечину – 1:0.

Далі контроль над м’ячем захопили футболісти «Броньки», та через три хвилини наразились на контратаку суперника по центру. На її завершенні партнери вивели Пересоляка віч-на-віч із воротарем. Керечанин вибіг із воріт, скоротивши кут обстрілу, й відбив удар Августина. Після цього першу гостроту створили господарі, які під час атки по центру заробили право на штрафний. Слід відзначити, що після перерви гості фолили набагато більше за опонентів. При цьому 50 % стандартів «Броньки» завершувались небезпекою. Зі згаданого вище штрафного Дуник навісив у карну зону. Глушко в пожежному режимі виніс, після чого відбувся небезпечний удар-простріл з правого флангу. Чебурашкін, не ризикуючи, відбив круглого кулаками.

На 44-й та 45-й хвилинах команди обмінялись гострими випадами. Спочатку атака господарів лівим флангом зі зміщенням до центру завершилась прицільним ударом Петришинця в район лівої стійки. Чебурашкін вчасно змістився й зреагував. За мить відбулась контратака, на завершенні якої Пересоляка вивели на побачення з воротарем. Він цілив у дальню шістку, та м’яч зачепив воротаря й полетів поруч зі стійкою.

Під завісу другого тайму на боці гостей була й фортуна. Після одного з навісів Дуника, на 50-й хвилині в штрафний майданчик, воротар невдало вибив круглого кулаками, спричинивши паніку в захисних порядках. Нею скористався Райда, який влучно пробив у ліву дев’ятку. Суперника від голу врятувала хрестовина.

Важка звитяга дозволила «ДЮСШ Іршаві» стати одноосібним лідером Східної зони. «Бронька», незважаючи на поразку щонайменше до 26-го березня, залишилась у двійці лідерів.
 

Арбітр – Тарас Шопа
Асистенти – Василь Качур та Річард Готра

с. Приборжавське, стадіон «Будівельник», хмарно з проясненнями, 100 глядачів
 
ДЮФК «Бронька» – ДЮСШ «Іршава» – 0:1

Голи: Кормош, 32

ДЮФК «Бронька»: Михайло Керечанин, Владислав Мазурик, Іван Дуник, Віктор Білей, Віктор Райда, Антон Феєр, Василь Шандро, Михайло Петришинець, Богдан Боднар, Роберт Квак, Максим Ковач.
Запасні: Іван Пилипчинець, Іван Коваль, Роман Боднар, Владислав Дідик, Артур Куберка, Роман Гобон.
Тренер – Вячеслав Шуста.

ДЮСШ «Іршава»: Владислав Чебурашкін, Іван Глушко, Роман Білогорка, Богдан Тимченко, Петро Зейкан, Іван Туріна, Іван Добра, Максим Бабич, Іван Кормош, Тарас Глеба, Августин Пересоляк.
Запасні: Владислав Сочка, Іван Семак, Станіслав Осійський, Віталій Лазюн, Василь Кенийз.
Тренер – Сергій Білан.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1046 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: