Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮСШ "Тячів" здобув вольову звитягу в Іршаві
16:26
ДЮСШ "Тячів" здобув вольову звитягу в Іршаві
Про центральний двобій Східної зони ДЮФЛ Закарпаття дізнавайтесь далі.

ДЮСШ
Поєдинок пройшов на зустрічних курсах з перемінним успіхом. На старті трохи активнішими були господарі. Уже на 4-й хвилині вони прорвались по центру й Лапко влучив у правий верхній кут. Фіцай вчасно змістився й дістав м’яч. Через чотири хвилини аналогічний наступ по центру пострілом поруч із правою стійкою завершив Куртинець. За мить відповіли й гості, у яких атаку правим флангом ударом поруч із ближньою стійкою завершив Грин.
 
На 16-й хвилині м’яч вперше влетів у сітку. Мотринець, на завершенні наступу лівим флангом зі зміщенням до центру, прострілив у центр штрафного майданчика й Грин замкнув цю передачу влучним ударом у лівий кут. Та Попик зафіксував офсайд. Через три хвилини новий наступ червоних по центру зі зміщенням вліво й Черняк заробив право на штрафний удар. Бенчак обвідним ударом пробив поруч із ближньою дев’яткою. Ще через шість хвилин Горзов заробив право на штрафний із лівого флангу. На навісну передачу від Білея на одинадцять метрів відгукнувся Дикий, який влучив у правий кут. Фіцай змістився й зреагував, зберігши надію для гостей на тайм другий.
 
На 32-й хвилині на удар Лапка зі штрафного з 30-ти метрів з лівого флангу знову зреагував Фіцай. Через вісім хвилин Грин заробив право на кутовий з правого флангу й сам виконав верхову передачу на одинадцять метрів, де Кортолі ударом головою в лівий верхній кут влучив. Поляк кінчиками пальців зачепив і м’яч полетів у сантиметрах поруч із стійкою.
 
На 47-й хвилині Мотринець вкинув із-за бокової лінії з лівого краю вперед на Кейкеші, а Іван зіграв у стіночку з Грином і вибіг на хорошу ударну позицію з 12-ти метрів, та Куртинець виніс від нього м’яч з-під ноги. При цьому круглий, на щастя для Поляка, який не реагував, полетів зовсім поруч із правою стійкою. Трохи згодом Мотринець віддав по правому флангу на Кейкеші і той спрямував м’яч у дальній лівий кут. Круглий зрикошетив від стійки в сітку – 1:0.
 
Не встигли відійти від цього голу, як Грин забіг по правому флангу й до ближньої стійки та прострілив повз воротаря на дальню, де Черняк вколотив м’яч у порожні ворота – 2:0.
 
 
Арбітр – Іван Попик
 
17 червня, м. Іршава, стадіон «Авангард», 50 глядачів, ясно
 
ДЮСШ «Колос» U15 Іршавський район – ДЮСШ «Тячів» U15 – 0:2
 
Голи: Кейкеші, 52, Черняк, 60+1.
 
ДЮСШ «Колос» U15: Василь Поляк, Василь Білей, Віталій Воробок, Михайло Дикий, Василь Куртинець, Владислав Грабар, Петро Горзов, Юлій Білинець, Іван Титинець, Василь Лапко, Михайло Рудош.
Запасні: Ігор Лижичко, Олександр Нитка, Василь Яким, Петро Береш, Віталій Світлик, Даніель Воскресенський, Михайло Білей, Михайло Ференці.
Тренери – Г. Костроба та М. Райда.
 
ДЮСШ «Тячів» U15: Олександр Фіцай, Володимир Черняк, Михайло Ключкей, Олег Грин, Іван Бенчак, Валерій Лакатош, Іван Кейкеші, Антал Кортолі, Роман Рошко, Іван Мотринець, Іван Кут.
Тренери – А. Приходько та П. Іванчов.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 868 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: