Головна » Усі публікації » на Закарпатті » До юних берегівських футболістів завітав Святий Миколай (ФОТО)
19:22
До юних берегівських футболістів завітав Святий Миколай (ФОТО)
16 грудня в великому залі Берегівської райради проведено урочисте нагородження юних футболістів Берегівської районної ДЮСШ та ДЮФК «Берегвідейк».

До юних берегівських футболістів завітав Святий Миколай (ФОТО)
Не випадково такий захід проводиться напередодні свята Миколая, адже це вдвічі приємно зовсім маленьким футболістам.
 
Не дивно і те, що зал був практично заповнений, адже футболом тут займаються 170 юних футболістів, а з вересня ще й 30 дівчат. Багато хто прийшов у супроводі батьків. Вітали юних футболістів голова районної федерації футболу, директор районної ДЮСШ Олександр Чегіль, керівники ДЮФК «Берегвідейк» Василь Панулін та Степан Медвідь. Кожен із них коротко дав характеристику роботі в сезоні 2017 року, а сказати є про що: команди школи виступають в ДЮФЛ Закарпаття в різних вікових групах; серед наймолодших проводиться ДЮФЛ району та різноманітні турніри. А наприкінці року учні усіх вікових категорій виїжджають на міжнародні турніри до Угорщини. Так було і цього року.

Брали слово і батьки, які дякували керівникам, тренерам за плідну роботу за турботу про їх дітей. Від імені учнів, вихованців школи, хто наразі продовжує підвищувати свою майстерність в школах вищої спортивної майстерності, до учасників зібрання звернувся нинішній гравець СДЮСШОР Ужгород Петро Гарапко. Він подякував тренерам, за перші уроки футболу, які дали йому можливість опанувати ази футбол. Петро також звернувся і до учнів, зазначивши, що тільки клопітка робота, працездатність та дисципліна приведуть їх до успіху в футболі.

На останок кожен учень школи отримав подарунок до Дня святого Миколая.
ФОТОРЕПОРТАЖ дивіться на офіційній сторінці "Берегвідейк" Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 857 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: