Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » До тренерського штабу ФК "Ужгород" приєднався Мирослав Бундаш
11:25
До тренерського штабу ФК "Ужгород" приєднався Мирослав Бундаш
Він буде помічником головного коуча Василя Варги.

До тренерського штабу ФК
Опісля завершення аматорського чемпіонату України, за підсумками якого ФК “Ужгород” посів шосту сходинку і набрав 20 очок, у головній команді обласного центру відбулись суттєві кадрові зміни. Зокрема, у тренерському штабі. Спочатку у відставку подав головний коуч Мирослав Бабяк, якого змінив Василь Варга. А на посаду помічника новообраний тренер запросив іменитого футболіста, а нині коуча Мирослава Бундаша.
 
“Я погодився стати помічником головного тренера, позаяк Василя Івановича знаю давно. Ми разом і грали, і тренували. Плюс, хочеться спробувати свої сили у якості тренера у професійному футболі, де свого часу доводилось трошки пограти. Результат “Ужгорода” в аматорському чемпіонаті дуже невдалий. Відтак потрібно робити висновки і підсилювати кожну ланку. Ми ведемо перемовини як із закарпатськими футболістами, так і з представниками інших регіонів”, – зауважив помічник головного тренера ФК “Ужгород” Мирослав Бундаш.

Мирослав Бундаш вже вдруге заходить у ФК "Ужгород". У сезоні 2015 року мукачівський нападник разом з ужгородцями здобув перше чемпіонство для клубу у Вищій лізі Закарпаття. Цей сезон Бундаш розпочав у ролі бомбардира ФК Бобовище, у Першій лізі Закарпаття, де у п'яти матчах забив три голи.
 
Нагадаємо, попередньо збори головна команда обласного центру розпочне 1-го липня, а вже 27-го на неї чекає дебютний календарний матч у Другій лізі.
Прес-служба ФК “Ужгород”
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 707 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: