Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Додому – зі срібними медалями
22:09
Додому – зі срібними медалями
Із 20 по 24 травня в Харкові відбувся Перший чемпіонат Служби безпеки України з міні-футболу, який проходив у рамках Спартакіади СБ України.

Із 20 по 24 травня в Харкові відбувся Перший чемпіонат Служби безпеки України з міні-футболу, який проходив у рамках Спартакіади СБ України.

У змаганнях, які організувало Управління СБ України в Харківській області, взяли участь 29 команд загальною чисельністю понад 300 осіб із усіх регіональних органів Служби безпеки України, Центрального апарату, Національної академії СБ України та Інституту підготовки юридичних кадрів для СБУ.

Головною ареною, де проходила переважна більшість матчів, а також урочисте відкриття та закриття Чемпіонату, був Палац спорту Південної залізниці «Локомотив» ім. Г. Кірпи. Майданчики для ігор у підгрупах також надали Харківський національний університет ім. В. Каразіна, Національний університет «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого», Харківська національна академія міського господарства.

Для працівників Служби безпеки України фізична підготовка, розвиток військово-прикладних видів спорту є важливим елементом професійної підготовки, формування спеціальних навичок, необхідних для виконання повсякденних службових завдань.

Перемогу в нелегкій спортивній боротьбі виборола команда Національної академії Служби безпеки України, яка посіла перше місце. Друге та третє місця відповідно зайняли команди Управління СБ України в Закарпатській області та Центрального Управління Служби безпеки України.

Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 914 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: