Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Домашній реванш ДЮФК над Карпатами
22:13
Домашній реванш ДЮФК над Карпатами
В останній день літа на стадіоні ДЮСШ в Мукачеві зустрічалися місцева команда з воловецькими Карпатами.

В останній день літа на стадіоні ДЮСШ в Мукачеві зустрічалися місцева команда з воловецькими Карпатами.

Чудова погода, без жаркого сонця та ще з теплою літньою температурою, сприяла цій грі. Одразу з стартовим свистком Юрія Бобаля хлопці забігали по полю. Більшість гравців ДЮФК грали посеред тижня за "Говерлу" U-19 із стрийською "Скалою", а через три дні вони вже їдуть в гості до львівських "Карпат".

Впродовж всього першого тайму точилася рівна гра, з невеликою перевагою господарів у контролі м’яча. Та ця перевага не давала їм створювати багато гольових можливостей біля воріт Пахомова. Перший насправді гострий момент виник вже ближче до середини першого тайму, коли на ударну позицію був виведений Ковня та з 12 метрів він влучив лише в стійку. "Карпати" відповіли своїм загостренням біля протилежних воріт. Чудово виконану подачу зі штрафного ніхто не зміг замкнути і лише захисники вибили на кутовий.

У більшості випадків перехід в атаку у волівчан здійснювався за рахунок довгих передач, де чіплявся за м’яч прудконогий Бирак.

Вже ближче до завершення першої половини зустрічі мукачівці повели в рахунку – по лівому флангу до атаки підключився крайній захисник Великий, обіграв свого опонента і прострілив в штрафну точно на Нурієва, який мав час щоб зупинити м’яч і сильно пробити. Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів.

В другій половині зустрічі нічого не помінялось, окрім декількох гравців, які були замінені тренерами. Мукачівці, мабуть за установкою тренера, збільшували процент володіння м’ячем і поступово налагоджували свої атакувальні дії, які рідко закінчувалися ударами в рамку воріт. "Карпати" вміло накривали своїх юних суперників на своїй половині поля, а вся небезпека йшла лише після виконання стандартів біля воріт Дядюка.

Провівши більшість часу в центрі поля. Обидві команди лише наприкінці поєдинку мали нагоду збільшити рахунок у матчі. Після удару Нурієва метрів з 20 м’яч від перекладини полетів в за межі поля. А Карпати, майже в останній атаці, після прориву правим флангом Чокнадій з близької відстані пробиває по воротам та Дядюк зіграв надійно.

Як результат, мінімальна перемога підопічних Сільваші, за змістовної гри, але мінімальною кількістю ударів по воротам. "Карпати" нічим не поступалися своїм візаві і в кінці навіть могли вирвати нічию.


ДЮФК Мукачево – "Карпати" (Воловець) 1:0

Мукачево: Володимир Дядюк, Юрій Костак, Михайло Ряшко, Віталій Трачук, Валентин Великий, Борис Ковня, Віктор Гей, Олексій- Павло Шведюк, Володимир Варваринець, Анатолій Нурієв, Іван Варваринець.

Тренер: З. Сільваші.

Воловець: Юрій Пахомов, Михайло Фулитка, Василь Гнепа, Ярослав Биба, Анатолій Богович, Олег Афанасьев, Василь Беца, Іван Мушка, Денис Чокнадій, Василь Бирак, Іван Блецкан.

Тренер: Ф. Брунцвик.

Галушка Тарас


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 902 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: