Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Домінація ДЮСШ "Виноградів" та ДЮФК "Сільце" (ФОТО)
15:59
Домінація ДЮСШ "Виноградів" та ДЮФК "Сільце" (ФОТО)
Про чергові поєдинки регулярної першості ДЮФЛ Закаорпаття вікової категорії U 12 дізнавайтесь далі.

Домінація ДЮСШ
Тривають дитячо-юнацькі змагання в Закарпатті серед парубків категорії 2007 року і молодші. Нещодавно мені вдалось побувати на виноградівському стадіоні «Пластмасовик» у самому розпалі цих змагань, коли штучне поле розігрілось не на жарт від технічних дій юних талантів із Південного, Центрального та й навіть із Південно-Східного Закарпаття.
 
Перший двобій, свідком якого я став між ДЮФК «Сільце-2» та ДЮСШ «Колос» Виноградівський район, спочатку проходив у досить рівній боротьбі, та поступово більш класні виконавці з Виноградівщини захопили ініціативу. Голи не забарились. Спочатку Густа результативно завершив атаку по центру – 1:0. Трохи згодом Роман оформив дубль, коли підсумував наступ правим флангом ударом у дальній кут – 2:0. Підопічні Білана могли одразу скоротити розрив у рахунку, коли Ярослав Худа вибіг на воротаря й пробив у лівий кут, та той відбив ногою. Перед свистком на перерву зпрацювала ще одна атака по центру зі зміщенням управо, на фініші якої Євгеній Конар із близької відстані переправив м’яча в ближній кут. Воротар намагався парирувати, та від його рук круглий все ж залетів у сітку – 3:0. У середині другого тайму «колоскові» змогли збільшити перевагу, коли Орос опинився на завершенні наступу по центру й влучно пробив ногою. Сілецький воротар парирував, та Владислав зумів другим темпом ударом головою знову спрямувати м’яч повз його руки – 4:0.
 
Далі одночасно на двох міні-полях боролись ДЮФК «Гірник» з Рокосова проти ДЮФК «Сільце-1» та ДЮСШ «Виноградів» проти ДЮФК «Бронька-Довге». У першому таймі представник низинної Іршавщини мав суттєву перевагу над рокосовцями й дуже швидко втілив перевагу в реультат. Спочатку Сабов забив супер-гол вколотивши м’яч у ліву дев’ятку – 1:0, а трохи згодом Станіслав скромнішим ударом оформив дубль – 2:0.
 
Паралельно виноградівці поступово взяли ініціативу в свої ноги, та до перерви відзначитись так і не змогли, бо підопічні Шусти відчайдушно захищались. Та на початку тайму другого підопічні Білака дуже притисли суперника до воріт і м’яч літав поруч із воротами мабуть кожну хвилину. У одній із атак правим флангом Вячеслав Шерегі забив у дальній кут – 1:0. Паралельно в середині тайму рокосовці зуміли на деякий час вирівняти володіння м’ячем і саме в цей момент протягом кількох хвилин Станіслав Гоздок, ударом із далекої дистанції, та Євген Клювак, пострілом із близької відстані, відновили рівновагу – 2:2. За якусь мить після локального тріумфу підопічних Куцика, у іншому матчі виноградівці завершили свою атаку лівим флангом зі зміщенням до центру ударом Мирона Бушка з близької відстані – 2:0. Ближче до завершення активізувались і підопічні Білана. Сабов приклався із середньої дистанції й оформив хет-трик – 3:2. За якусь мить Максим Юска відгукнувся на простріл із лівого флангу й із близької відстані збільшив перевагу своїх – 4:2. Після цього змінився рахунок і в паралельному матчі, де Михайло Пилип довів перевагу ДЮСШ «Виноградів» до розгромної – 3:0.
 
Потім, також одночасно, відбувались матчі ДЮСШ «Винроградів» проти ДЮФК «Сільце-2» та ДЮФК «Колос» Виноградівський район проти ДЮФК «Севлюш». Підопічні Білака, дуже швидко зі старту, зусиллями Шерегі відкрили рахунок – 1:0, а Гандера за мить подвоїв перевагу своїх – 2:0, а далі Віталій миттєво ударом із середньої дистанції ще й оформив дубль – 3:0. У середині тайму Пилип ударом із середньої відстані завершив наступ правим флангом – 4:0. Далі майже одночасно Бушко забиває за ДЮСШ «Виноградів» – 5:0, а Владислав Івегеш ударом із далекої відстані вивів «Колос» уперед – 1:0. Трохи згодом Максим Білак завершив атаку по центру пострілом із близької відстані під ліву стійку й встановив остаточний рахунок тайму – 1:1. На старті другого половини гри сілецькі парубки трохи вирівняли володіння м’ячем, та далі господарі знову домінували, а паралельно «Колос» трохи більше атакував, та без суттєвих ударів. Та в середині тайму Іван Баник ударом сухим листом із кутового з лівого флангу забиває в дальній кут і вивводить «Севлюш» уперед – 2:1. Паралельно з цим Олександр Сігетій забив шостий гол за ДЮСШ «Виноградів», а далі ще й Максим Василинець ударом із близької відстані вколотив сьомий гол. Під завершення виноградівці постійно перебували на воротах суперника, та стійки й поперечина рятували тих від «двозначності» в цифрах. Паралельно «колоскові» також напружували опонентів і Густа ударом із близької відстані таки зрівняв рахунок – 2:2. Перед свистком Василинець довершив побиття суперника – 8:0.
 
Далі «Сільце-1» розпочав двобій проти хустського «Нарциса», а через хвилин п’ять після цього паралельно розпочався матч «Броньки-Довгого» проти «Колоса». У середині тайму Юска з передачі Сабова довів до логічного завершення домінування підопічних Білана – 1:0. У паралельному матчі все проходило ближче до центра поля, та змінив перебіг подій пенальті, призначений у ворота підопічних Шусти в середині тайму. Івегеш із позначки влучив у правий кут – 1:0. Та іршавські горяни додали в активності й Станіслав Кертис, на завершенні атаки по центру, ударом із близької відстані відновив рівновагу – 1:1. Майже одночасно Юска відгукнувся на подачу з кутового від Антосяка й за мить до свистка на перерву влучив у поперечину. На старті другого тайму супер-шанс у «колоскових», та пробили повз стійку. «Нарцис» по перерві трохи вирівняв гру, та без суттєвих нагод. Натомість, під кінець тайму, на завершенні контри по центру, Андрія Трикура змогли вивести на воротаря хустян, та той не забив. Під завісу матчу чудова нагода була й у Габовди, який на завершенні наступу по центру двічі пробивав, із чотирьох та двох метрів відповідно. Воротар «Колоса» двічі зумів відбити ці удари Мирослава, і далі забрав круглого до рук.
 
Потім «Сільце-2» почало свій двобій проти «Гірника». Рокосовці більше атакували й Дмитро Білецький ударом із близької відстані результативно завершив атаку лівим краєм зі зміщенням до центру – 1:0. У середині тайму відбулось кілька непоганих ударів у відповідь від Ярослава Худи та Дмитра Шутки із середніх дистанцій. Ближче до завершення тайму Худа завершив атаку лівим флангом пострілом у ближній кут – 1:1. Другий тайм проходив за переваги «Гірника» з перевагою у володінні м’ячем та за кількістю ударів, та обійшось без голів.
 
Після цього «Сільце-1» екзаменувало на місцність «Севлюш». На старті стійка ще врятувала виноградівців, а Іван Бобіта пробив над поперечиною. Та ближче до середини тайму Михайло Галинець віддав по правому флангу на Юску, а Максим подав на Трикура. Андрій ударом головою зблизька вколотив м’яч у ліву девятку – 1:0. Далі Трикур вибіг на воротаря, обіграв його й із трьох метрів пробив між двох опонентів у сітку – 2:0. Трикур завершив атаку правим флангом ударом в дальній кут. Стійка врятувала «Севлюш», та Андрій підбіг на добивання й його збили з ніг. Галинець із пенальті вколотив, без шансів на відбиття, точно в правий кут – 3:0. Перед свистком на перерву Антосяк не реалізував супер-шанс. По перерві Трикур скористався середнім пасом від Сабова й пострілом у правий кут оформив хет-трик – 4:0. Ближче до завершення Станіслав пробивав у правий кут. Воротар відбив. Трикур додавав із правого краю карної зони, та голкіпер знову парирував. Далі «Сільце-1» розважило публіку двобоєм проти «Сільця-2», коли на одному диханні переграло земляків – 13:1. Тут зрозуміло де відбувались усі події й забивали у фаворита всі, хто тільки забажав.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 849 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: