Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Дьордь Короловській: "Стиль гри "Мункача" – це контроль м’яча"
13:46
Дьордь Короловській: "Стиль гри "Мункача" – це контроль м’яча"
Угорський тренер дав оцінку виступам мукачіців у першому колі чемпіонату Закарпаття.

Дьордь Короловській: Практично зі старту цьогорічного чемпіонату в «Мункачі» працюють угорські тренери-консультанти Ласло Сепеші та Дьордь Короловській. Цікаво було почути характеристику виступів команди впродовж сезону від угорського фахівця Д.Короловськія після матчу нашої команди в 13-му турі з хустською «Оболонню».

– Які враження залишив у вас матч нашої команди з хустською «Оболонню»?

– По-іншому дивлюся на гру, ніж вболівальники. Ми здобули важливу перемогу, гадаю, що після цього команда має набути своєрідну психологію переможців. Звісно, ставку робимо на нашу філософію, яка дасть результати в майбутньому. Велику увагу зосереджую на тому як гравці використовують під час матчу тактико-технічний арсенал, який відшліфовуємо на тренуваннях. Стиль гри «Мункача» – це контроль м’яча, а при його втраті тотальний пресинг. Тому мене не дивує, що молоді хлопці, які сьогодні вийшли на поле створили мінімум 7 нагод для взяття воріт суперника – це результат наших тренувань.

 На вістрі атаки «Мункача» в матчі з «Оболонню» діяв молодий Василь Дан. Як гадаєте, що забракло молодому нападнику реалізувати кілька голевих моментів?

– Василь тренується з нами непостійно, бо інколи проводить тренувальний процес під орудою Івана Фізера в юнацькій команді. Йому слід ще навчитися швидко приймати потрібні рішення, швидше рухатися, слід більше працювати з м’ячем на тренуваннях. У свої 16 років, він подає хороші перспективи, тож якщо Василь наполегливо працюватиме з нього вийде талановитий гравець.

– У двох важливих матчах очки «Мункачу» приносять голи Івана Качура. Яку оцінку дасте цьому футболісту?

– Іван Качур – талановитий футболіст, який усвідомив нашу філософію, він вміє мислити, прогнозує ситуацію на полі. Окім Івана, в нашому складі є багато розумних гравців: Сергій Кундрик, Віталій Трачук, Марк Когутка, Євген Русин, Олексій Хоменко, Владислав Апостолюк. 6-7 футболістів – вже усвідомили й демонструють гру, яка відповідає нашій філософії.

– Зараз починається місячна відпустка. Які побажання маєте до футболістів?

– Сподіваюся, що повернуться з канікул не на нульовому рівні, з лишніми кілограмами. Закликаю футболістів слідкувати за собою, щоб розпочати другу частину сезону в хорошому ігровому тонусі. Головне, щоб добре відпочили й повернулися до тренувань, хоча б з 40% готовності. А для тих, хто цього не дотримуватиметься обіцяю подвійне навантаження, щоб потім самі на себе не нарікали…
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 782 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: