Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Дьордь Короловській: "Важливим для тренерського штабу є селекційна робота"
08:02
Дьордь Короловській: "Важливим для тренерського штабу є селекційна робота"
Спортивний директор «Мункача» Дьордь Короловській поділився думками про готовність команди до весняної частини чемпіонату.

Дьордь Короловській:
Напередодні важливого першого матчу 2017 року спортивний директор «Мункача» Дьордь Короловській поділився думками про готовність команди до весняної частини чемпіонату, кадрові ротації та завдання, які стоять перед командами нашого клубу.
 
- «Мункач» U-19 провів тривалий тренувальний цикл до другої частини сезону. Тож в якому стані команда підходить до футбольної весни, яка розпочнеться поєдинком проти лідера нашої групи – ФК «Львова»?
 
- Хлопці фізично повністю готові, слід налаштувати їх психологічно, а це значно важче зробити, ніж фізично. Добре, що ми взяли участь у зимовій першості Закарпаття, провели ряд якісних спарингів під час яких побачили загальну картину, зрозуміли на кого можемо розраховувати, а з ким доведеться попрощатися. Звісно, ставимо собі за ціль посісти місце не нижче другого, а це нам реально під силу.
 
- У команді відбулися кадрові ротації, а в заявковому листі “Мункача» U-19 лише 18 гравців – не замала лава запасних?
 
- Щодо кількості гравців в лавах U-19, то це рішення керівництва клубу. Є економічні складові такого кроку, тим не менш, можемо використовувати в старшій команді вихованців клуба з U-17. Гравці мають зрозуміти, що незважаючи на таку кількість, конкуренція в нашій команді точно буде, хоч звісно й не така, як хотілося б.
 
- Дуже важливо, щоб команди U-14 – U-17 у весняній частині чемпіонату ДЮФЛУ зуміли набрати максимальну кількість очок, щоб вибратися з небезпечної зони вильоту. Як ви оцінюєте готовність команд вищої ліги ДЮФЛУ до старту весняної частини сезону?
 
- Дуже важлива в цьому аспекті є роль тренерів, які займаються з гравцями в цих вікових групах. Особисто не можу бути присутнім на всіх тренуваннях в цих командах, тому важливим для тренерського штабу є селекційна робота, яка була проведена в зимове міжсезоння й триває донині
 
- Багато розмов точиться про перспективу участі нашої команди в другій лізі чемпіонату України. Ви щось можете прокоментувати з цього приводу?
 
- Не можу нічого з цього приводу сказати, бо не маю ніякої інформації з цього питання. На часі у нас більш важливіші завдання – залишитися в вищій лізі, добитися з U-19 високих результатів у першій лізі ДЮФЛУ. Ми маємо підтягнути свою інфраструктуру до відповідного рівня – це й футбольні поля, інші речі, а далі ж нехай керівництво приймає рішення про участь команди у професійній лізі України.
 
- Багато наших футболістів, які в осінній частині захищали лави нашої команди, взимку перебралися до угорських клубів. Слідкуєте за їх виступами в Угорщині?
 
- Знаю, що наші гравці – входять до основи ФК «Мандок» (більшість гравців виступає в цій команді). За словами тренерів «Мандока», вони показують високий рівень гри та якісно презентують наш клуб в Угорщині. Та й нині в тренерського штабу «Варди-Кішварди» багато наших футболістів так би мовити «на олівці».

 
Дев’ятеро футболістів (7-ро футболістів 2003 р.н. та 2-є – 2002 р.н.) «Мункача» на цьому тижні побували на перегляді в угорському місті Кішварда. Вони взяли участь у спільному тренуванні з угорськими однолітками місцевого ФК “Варда-Кішварда”.
 
За словами старшого тренера нашої команди Золтана Сільваші угорські фахівці високо оцінили рівень підготовки наших хлопців, а нападник команди U-13 Крістіан Бако залишився в Кішварді для перегляду ще на один тиждень.
Прес-служба ФК "Мункач"
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 889 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: