Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дощовий камбек "Бобовища" у грі з лідером (ФОТО)
19:58
Дощовий камбек "Бобовища" у грі з лідером (ФОТО)
У центральному матчі туру Бобовище зуміло нанести ракошинцям першу поразку у сезоні.

Дощовий камбек
Без сумніву цей матч став окрасою останнього туру перед перервою – глядачі побачили багато голів і волю до перемоги від господарів. Варто зазначити, що трава на полі була досить висока, що явно було не на руку гостям, які звикли до середнянського поля, де вони можуть вміло контролювати м’яч внизу. Та у випадку з першим голом це колосковим якраз і допомогло.
 
Та до першого взяття воріт небезпека виникла біля воріт гостей, коли Болдог прострілив у штрафну з лівого краю, м’яч застряг у воротарському майданчику та захисники зуміли винести круглого куди подалі. На 9-ій хвилині Бундаш віддавав пас назад на Калія та м’яч не дійшов до захисника, Говдош перехопив шкіряного і відправив Яцину на одного голкіпера, який використав цю нагоду – 0:1.
 
За дві хвилини Балаж завдав потужного удару злету з 22 метрів, воротар відбиває. На 16-ій хвилині чергова подача зі стандарту у штрафну гостей, Бундаш програв верхову боротьбу воротарю та м’яч відскочив до Бирака, який одразу пробивав по незахищеним воротам, але не влучив, заробивши кутовий. Подачу з кута поля на дальній стійці замкнув головою Болдог та м’яч влучає у поперечку, однак Бундаш був першим на добиванні – 1:1.
 
Гра проходила на зустрічних курсах, гострота виникала біля обох воріт, хоча і не часто. Дуету невисоких форвардів бобовищанців Бундашу та Бираку важко було вести боротьбу після довгих передач з Куделком, тож всі верхові м’ячі були за ракошинцями. На 23-ій хвилині Русин пройшов лівим краєм і виконав удар/простріл влучивши у поперечку. Ударами з середньої відстані турбували Підбереського Сінкін та Вісторобський.
 
На 37-ій хвилині Морщук подав у штрафну справа, на дальній стійці Вісторобський мав змогу прийняти м’яч, на замаху прибрати захисника, отримати простір для удару і поцілити у ближній кут – 1:2.
 
В цей час над стадіоном нависли грозові хмари, які на повну відпрацювали у другій половині матчу, в принципі як і гравці господарів. На старті другого тайму через травму покинув поле Богович. На 55-ій хвилині Сорока вийшов на хорошу ударну позицію з 15 метрів з лівого краю, однак не влучив у дальній кут. За чотири хвилини ракошинці вибігають 2 в 1, Сінкін віддає на Сороку, удар якого з 13 метрів парирує Підбереський, а добивання Сінкіна з 19 метрів по пустим воротам вийшло не точним.
 
За мить схожу можливість не використали підопічні Ковача – після прострілу справа Бундашу не дали пробити у штрафній, м’яч відлітає до Бирака, який з 17 метрів б’є вище рамки. На 64-ій хвилині Бундаш виводить Бирака практично один в один з правого краю, Йовбак в цьому моменті зіграв надійно вчасно вийшовши з воріт.
 
На 70-ій хвилині Кохан віддає на Морщука у штрафну, Артур пробиває з 13 метрів, але мимо. За три хвилини Шольц у чужій штрафній намагався обійти Чубірку і був збитий, арбітр призначає пенальті, який реалізував Михайло Калій – 2:2.
 
Сильна злива та поривистий вітер супроводжували поєдинок весь другий тайм. Через це гра уповільнилась, гравці грали обережно при цьому допускаючи багато помилок при організації своїх атак. А в останню десятихвилинку Бобовище зуміло довести камбек до логічного завершення, принісши багато позитивних емоцій для своїх вболівальників. На 82-ій хвилині Балаж з лівого краю виконав високу подачу у штрафну, де не було нікого з партнерів, воротар здавалось забере м’яч, однак мокрий м'яч вислизає у нього з рук і Бирак, який набіг, добив у ворота – 3:2.
 
За дві хвилини воротар Колоса вийшов за межі штрафної впіймавши м’яч у руки, арбітр виписує жовту картку і призначає небезпечний стандарт. Удар Балажа з 18 метрів Йовбак відбиває кулаками.
 
Через часті зупинки у грі арбітр додав п’ять хвилин за які господарі зуміли закріпити перемогу. Знову Шольц здійснює прорив лівим флангом і заробляє штрафний. Болдог підійшов до м’яча і пробив у дальній кут, Мерцин пробіг перед голкіпером, дезорієнтувавши його, однак не зачепивши м’яч і шкіряний залітає так нікого не торкнувшись – 4:2.
 
Гол Даніель не святкував, так як раніше виступав за ракошинців. Феєричний камбек підопічних Ковача вносить корективи на вершині турнірної таблиці і тепер Іванівці йдуть першими. А самі бобовищанці наздоганяють і обходять Сокіл, йдучи на перерву третіми.
 

Арбітр - Михайло Митровський
Асистенти - Мирослав Горгош, Томаш Бабич.
Делегат матчу - Йосип Шитєв.

с. Бобовище, глядачів 150
 
«Бобовище» - «Колос» Ракошино 4:2
 
Голи: Бундаш, 17, Калій, 73 (пен.), Бирак, 82, Болдог, 90+2 - Яцина, 9, Вісторобський, 37.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Роланд Шольц, Михайло Калій, Андрій Мерцин, Дмитро Вінтонюк, Михайло Станинець (Михайло Янкович, 89) Олександр Балаж, Андрій Русин, Даніель Болдог, Василь Бирак, Мирослав Бундаш (Євген Коструб, 78).
Тренер – Іван Ковач.
 
Колос: Кирило Йовбак, Анатолій Богович (Олександр Горський, 52) Дмитро Чубірко, Василь Куделко, Артур Морщук, Юрій Сінкін, Денис Вісторобський (Вадим Курта, 66), Станіслав Кохан, Дмитро Яцина, Олег Афанасьєв, Микола Говдош (Юрій Сорока, 46).
Запасні: Степан Кундрик, Євгеній Обдирко.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 834 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: