Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Досвідченому Медвідю хоснує "нове вино з бринзьою"
15:16
Досвідченому Медвідю хоснує "нове вино з бринзьою"
Про те, як горяни з традиційним голом Яремчука не змогли втримати переможний сухий рахунок, дізнавайтесь далі.

Досвідченому Медвідю хоснує Ми вже писали про те, що на Мукачівщині вирішили зліпити одне ціле з двох колективів, додавши туди ряд виконавців із інших команд. Такий «джус» не буває безболісним, адже сучасний пересічний фан, як я почув на місцевих трибунах, хоче «все і зараз». І хоча в розпорядженні Ковача значна кількість виконавців, та ще треба визначити кістяк, відсіяти випадкових персонажів, виявити лідера колективу, щоб вів партнерів за собою. На це треба час, якого в короткостроковому чемпіонаті мінімум. «Карпати» також понесли певні людські втрати, про що свідчить мізерна лавка запасних, однак ті, що залишились більш зіграні, ніж їх недільні опоненти. 

Гості обрали тактику доброго кількашарового захисту й швидких переходів на чужу половину поля, тому м’яч більше перебував у ногах давидківців. Господарі грали широко з використанням коротких та середніх передач, та коли відбувався третій-четвертий пас суперникам вдавалось вибивати м’яч з-під ніг або зупиняти все дрібним фолом досить далеко від власних воріт. Іноді все ж вдавалось підібратись ближче. Так, після подачі Сінкіна з кутового з правого флангу Варга пробив головою лівіше від воріт. У відповідь Микуличинський віддав уперед середній пас черпачком в напрямку Шемоти та Яремчука. Марко вчасно вибіг за межі штрафного майданчика й виніс. Мерцин заробив право на штрафний із правого флангу. Ковтун подав на Вінтонюка, який пробив у правий кут. Кудла парирував на кутовий. Однак із кутовими рахівці попервах справлялись досить упевнено. 

Згодом після розіграшу Штефаном штрафного зі своєї половини поля Гранчак та Ковтун довели круглого на чужу половину поля. Лозинець поборовся попереду зліва й прострілив на Сінкіна. Юрій міг пробити метрів із восьми, та відпустив м’яч і Кудла був першим на ньому. Бобовищанець понісся вперед і порушив проти Мафтія правила. Трохи пізніше, вже після того як попили водички, Мерцин зробив перехоплення на своїй половині поля, віддав на Ковтуна. Василь якісно переадресував на Лозинця. Та Тимочук на якусь мить випередив Михайла й не дав йому вийти на воротаря. 

Гості, зусиллями Чундака та Керна, розігнали атаку по центру й віддали хороший пас на Шемоту. Перший удар Юрія був заблокований в зародку, а повторний Марку не вдалось відбити, та його підстрахував Варга й десь у метрі від лінії воріт відбив цей акцентований удар. Одразу аналогічна атака у відповідь і Лозинець після жорсткої боротьби з опонентом опинився на газоні. Гості апелювали, що Михайло розпростерся без їх участі, та Вовчанський був іншої думки й показав на позначку. Лозинець, який реалізував не один такий вирок у першій лізі, до пробиття аналогічних стандартів у вишці поки не готовий. Він пробив низом трохи лівіше від центру воріт. Кудла падав саме туди й за інерцією відбив цей постріл.

Далі Микуличинський пробив зі штрафного метрів із двадцяти у лівий кут. Марко ефектно відбив і далі партнери Костянтина винесли. Трохи згодом партнери знайшли попереду Гранчака, та Пташник вибив м’яч від Вадима, ліквідувавши потенційний вихід на ворота. На завершенні тайму Хайнас прострілив із правого краю. Романюк виносив, та вийшла зрізка, та на щастя Миколи правіше від воріт. 

Другий тайм знову розпочався з позиційних атак господарів, переважно правим флангом. Вінтонюк пробив з передачі Ковтуна вище поперечини. За наслідками контратаки у відповідь Микуличинський заробив право на штрафний. Яремчук обвідним ударом над стінкою влучив у правий кут. Марко зачепив, та м’яч рикошетом від рук все ж перелетів за лінію – 0:1.

Через кілька хвилин атака по центру за участю Гранчака та Мерцина. Знайшли пасом Сінкіна на лівому фланзі й той прострілив з лівого флангу. Хайнас пробив, та Кудла зачепив і партнери Мафтія винесли. Далі Вінтонюк із того ж краю подав на Лозинця, який головою спрямував м’яч у нижню частину воріт. Кудла в падінні відбив. Після наступного прострілу зправа від Дмитра, м’яч рикошетом від суперника полетів поруч зі стійкою. Після подачі з правого флангу Кудла помилився в рамці й м’яч вилетів на кутовий. Ковтун подав на Медвідя й Сергій метрів із восьми влучив у лівий кут – 1:1. 

Вінтонюк пройшов правим флангом і пробив з 15-ти метрів у ближній кут, та стійка врятувала гостей. Микуличинський пробив метрів із 20-ти зовсім поруч зі стійкою. Лозинця виводили віч-на-віч з воротарем, та Пташник використав фол останньої надії й побачив «червону». Варга обвідним ударом клав у ближній лівий верхній кут. Кудла в стрибку дістав. Далі Лозинець спочатку влучив у ліву стійку, від якої м’яч рикошетом полетів паралельно лінії воріт і трохи оминув протилежну стійку, а далі з ще кращої позиції пробив повз рамку. Вінтонюк віддав поперечну передачу з правого флангу на Медвідя. Сергій спочатку влучив у праву стійку, а далі сам встиг на добивання в той же кут і довершив камбек – 2:1.

Радості місцевих фанів не було меж, адже їх клуб здобув першу перемогу за кілька останніх років в елітному закарпатському довізіоні. Зробіть прогноз, коли наступна?

    
Арбітр – Ілля Вовчанський
Асистенти – Валерій Волошин та Сергій Рущак
Четвертий арбітр – Василь Рущак
Делегат ФФЗ – Іван Кампов

6 вересня, Нове Давидково, стадіон «Ференца Медвідя», ясно, + 22 градуси

«Ф. Медвідя» Бобовище, Нове Давидвово – «Карпати» Рахів – 2:1 (0:0)

Голи: Медвідь, 75, 86 – Яремчук, 49.

«Ф. Медвідя»: Костянтин Марко, Едуард Варга, Михайло Калій, Дмитро Вінтонюк, Борис Штефан (Сергій Медвідь,45), Андрій Мерцин, Василь Ковтун, Юрій Сінкін (Ярослав Томашовський,61), Віталій Хайнас, Вадим Гранчак (Михайло Кучінка, 70), Михайло Лозинець (Юрій Кохан, 92).
Запасні: Владислав Чайка, Євген Качур.
тренер – Іван Ковач.

«Карпати»: Мафтій Кудла, Богдан Тимочук, Микола Романюк, Владислав Чундак, Юрій Шемота, Микола Вішован, Іван Микуличинський, Роберт Керн, Микола Козурак, Юрій Яремчук (Юрій Ковач, 67, Василь Томашук, 81), Юрій Пташник.
тренер – Андрій Панасюк.
 
Вилучення: Пташник, 83.
 
На 34-й хвилині Лозинець не реалізував пенальті
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 536 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: