Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Друга поспіль і знову вольова (ВІДЕО)
10:49
Друга поспіль і знову вольова (ВІДЕО)
Про те, як дубль Юрія Булези дозволив його партнерам тріумфувати, дізнавайтесь далі.

Друга поспіль і знову вольова (ВІДЕО) На відміну від попереднього опонента з Невицького, фани «Рутенії» поводили себе в гостях на Іршавщині майже ідеально, тому всі концентрувались переважно на грі й тільки окремі місцеві жителі час-від-часу вголос сумували за безцільно прожитими роками й втраченими позиціями в очах своїх односельців. Поєдинок пройшов на зустрічних курсах і було зрозуміло, що хто відзначиться першим, той матиме переважні шанси на звитягу.

Попервах жодній із команд не вдавалось довести свої наступальні дії до логічного завершення. Гості намагались прориватись вперед із використанням флангів. Та крайні захисники Поп та Урста були чи не кращими у господарів і частенько працювали в центрі захисту й «за того брата» при прострілах із флангів, тому шансів на феєрію було обмаль. На 12-й хвилині атака лівим флангом, яку вкиданням із-за бокової на Медведєва розпочав Лукіяник, що одразу й отримав пас у відповідь від Віталія і далі перевів у центр на Гаврилешка. Василь у несамовитій боротьбі з Гасинцем все ж зумів скинути назад на Колабова. Євген мав небагато можливостей, щоб влучно пробити й тому зароблений ним штрафний, метрах в 20-ти від воріт, виглядав ідеальним досягненням. Лукіяник зі стандарту поцілив під поперечину, та Волошин у стрибку кулаками перевів на кутовий, який уже не ніс суттєвої загрози.

Господарі середніми та дальніми пасами постійно шукали попереду Великошича, який є доброю зброєю при швидких переходах від оборони до нападу. Та Жентичка настільки пильно опікав Ростислава, що ні-ні, та й закрадалась думка про персональну опіку. На 13-й хвилині Поп виграв верхову боротьбу біля свого штрафного майданчика від Медведєва й віддав вперед та правіше на Булезу. При цьому Юрій на продовженні виграв головою боротьбу вже від Гаврилешка й середнім пасом виводив Ростислава на воротаря. Марко вчасно вибіг із воріт і виніс від Великошича з-під ноги. Та на продовженні наступу другим темпом Шерегій виграв боротьбу в центрі й коротко віддав на Булезу, а Юрій дальнім пасом знову знайшов Великошича на лівому краю карної зони. Ростислав одним дотиком прокинув собі на хід, а другим поцілив у дальній кут. Марко в стрибку зумів мертво накрити цей удар.

Та й він був безсилим у середині тайму, коли Костак перехопив м’яч недалеко від свого штрафного майданчика й коротко віддав на Ільницького, а Іван дальнім розрізним пасом вивів Булезу віч-на-віч із воротарем і Юрій метрів із 11-ти перекинув Марка й відкрив рахунок – 1:0. Через п’ять хвилин рахунок ледь не набув рівніших обрисів, коли масовану атаку розпочав біля свого штрафного майданчика Жентичка й середнім пасом знайшов на лівому фланзі Медведєва. Віталій головою коротко прокинув трохи правіше на Гальчака й Микита в дотик також головою повернув на хід для Медве. Віталій перевів на дальній край карної зони на Колабова, а Євген виконав верхову подачу в центр штрафного майданчика на ділянку перед воротарською зоною. Гаврилешко виграв силову боротьбу від Костака й головою відкинув ще трохи лівіше на Гальчака. Микита метрів із десяти влучив у ближній лівий кут. Волошин у падінні відбив і з другої спроби забрав до рук. Через дев’ять хвилин Колабов виборов м’яч на яужій половині поля, змістився лівіше й віддав ще лівіше на Гальчака. Микита перевів на правий край на Андруся й Владислав перевів на дальній край штрафного майданчика на Медведєва. Віталій небезпечно прострілив у центр перед лінією воротараського майданчика, де Гаврилешко на якусь мить не встиг замкнути з вбивчої позиції.

Початок другого тайму трохи активніше провели господарі, та їм довго не вдавалось довести своюї намагання до логічного завершення. Та з середини тайму стала помітною функціональна перевага гостей, тому місцеві футболісти зосередились більше на захисних діях у надії, що їх лідери щось та й вигадають в контратаці. На 69-й хвилині Юрій Булеза виборов м’яч на своїй половині поля й коротко віддав на Ільницького, а Іван дальнім пасом знайшов Великошича. Ростислав увірвався в штрафний майданчик і фінтами змусив Жидика порушити проти себе правила. Гецко вказав на одинадцятиметрову позначку. Булеза з пенальті вколотив м’яч у правий кут. Марко зреагував, та не дістав – 2:0.

Трохи згодом гості змогли повернути попередній розрив у рахунку. Дьордяй вкинув із-за бокової на своїй половині поля на Жентичку, а Іван далі віддав на Гаврилешка. Василь обігрався з Андрусем і перевів на лівий фланг на Медведєва. Віталій змістився до центру й знову коротко віддав на Андруся. Владислав прострілив на ближню стійку на Костика, який проштовхнув на дальній лівий край воротарського майданчика на Гальчака. Микита відтягнув на себе Волошина й верхом повернув на Ярослава, який з метра головою підправив у порожні ворота – 1:2. На більше у команд не вистачило ні сил, ні часу. «Заріччя» здобуло другу до ряду перемогу й у доброму гуморі готується до нелегкого вояжу 17-го червня в Нижній Коропець, де навіть нічия буде хорошим здобутком для підопічних Семака. «Рутенія» в цей же день матиме хорошу нагоду реабілітуватись у домашньому сусідському дербі проти «Сокола» із Кінчеша.

11 червня, с. Заріччя, стадіон «Колос», ясно і спека, 600 глядачів,
Арбітр – Cергій Гецко
Асистенти – Андрій Сімку та Соболч Алмаші
Делегат ФФЗ – Олександр Чегіль

«Заріччя» – «Рутенія» Сторжниця – 2:1 (1:0)
Голи: Юрій Булеза, 25, 70 (з пенальті) – Костик, 78

«Заріччя»: Владислав Волошин, Михайло Брич (Владислав Машіко, 85), Юрій Булеза, Василь Булеза (Любомир Ганчич, 88), Ростислав Великошич, Аркадій Гасинець, Іван Ільницький, Юрій Костак, Василь Шерегій, Олександр Поп, Василь Урста,
Запасні: Михайло Булеза, Василь Фельцан, Іван Козуб, Іван Шерегій, Іван Фельцан,
тренер – Михайло Семак,

«Рутенія»: Костянтин Марко, Іван Жентичка, Рудольф Балажинець (Михайло Янцо, 56), Євген Лукіяник, Сергій Прокопець, Ярослав Костик, Євгеній Колабов, Микита Гальчак, Василь Гаврилешко, Віталій Медведєв, Владислав Андрусь,
Запасні: Марян Гончарук, Юрій Жидик, Давид Дьордяй, Богдан Дзямко,
тренер – Михайло Іваниця,
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1267 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: